Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 073
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
А относно смс-ите предполагам,че има равенство.
За категорията"любимец на публиката" не мисля,че Ники е единствен фаворит- Здравко,Яна имат големи шансове.
Ех,ако пуснат безплатни смс-и  Grinning ще е много яко!

Любознателна,не те разбрах  Embarassed Рано ми е още.  Whistling

# 1 981
    Моите подозрения са,че има уговорка между Спас,Герчака,Галя и Силвето. В едно от последните предавания думите на Спас към Гери ми се видяха доста странни. Това беше преди да я изгонят май. Той и каза,че в името на целта им,тя трябва да си тръгне,защото е по-слаб играч от тях тримата. Буквално това каза и ми се видя доста странно.А днес по БТВ тя потвърди,че има уговорка.

# 1 982
   Не ме учудва това с уговорката,защото Галя е много подмолна и камбинатвна личност. А Спасчо пък е смешник,не е никакъв мъж.

# 1 983
Ех как се зарадвах че Ники спечели , поне ще има един човек който ще ми харесва на финал . А Спасчо тоя път  милия и жените не успя да надвие  ooooh!

# 1 984
  • густо майна Филибето
Любознателна,не те разбрах  Embarassed Рано ми е още.  Whistling

Може и на мен да ми е рано Laughing Повтарям :
Гергана може да си е променила мнението, защото тя и без това няма свое твърдо мнение, съобразено е с нечие чуждо - на острова - с това на Галя, в къщи - кой знае на кого.
За Ники какво неясно написах? Simple Smile Ако не беше такъв лъжец преди острова, щеше да остави по-добро впечатление и имаше шанса повече хора от журито да гласуват за него.
Така и така може да си оцелява - щеше пак да стигне до финала.

# 1 985
  • София
Спас в последните игри се представя много слабо. Докато Силвия се е мобилизирала докрай. Мислех си за снощи-тя нали е кинезотерапевт- овладя мускули,равновесие,всичко.Много лошо падна накрая,като че си удари кръста. Пък и едно влечуго я разсейваше, и на Спас направи забележка за тишина.
Аз на 40 градуса час и нещо и на два крака,и на равно няма да издържа.Голямо изпитание беше.Браво на Ники!

Любознателна,за Галя не те разбрах.  Grinning
Да,Гери няма мнение,очаква другите да й го сдъвчат.
Има ли го вече интервюто?

# 1 986
упс, от бързане се оплетох с предаванията........Герчак също каза че да сега е за николай, това със сигурност означава, че явно е гласувала за другия финалист.

# 1 987
  • густо майна Филибето
avicom, изпоти ме! Simple Smile Аз вярно не съм по дългите излияния, ама тука май повечко съм спестила Simple Smile

# 1 988
упс, от бързане се оплетох с предаванията........Герчак също каза че да сега е за николай, това със сигурност означава, че явно е гласувала за другия финалист.

Ееее, много е глупава... Tired

# 1 989
Щяло да има от утре някаква линия отворена за смс-и, за да гласуват зрителите. Този от участниците, който има най-много гласове получава + 1 глас. За Ники ще пусна непременно!!  Heart Eyes

# 1 990
  • София
Току-що гледах Герчак по БТВ. Каза, че според нея Ники заслужава да спечели  Peace Нищо чудно и тя да гласува за него  Thinking

Миналата година също имаше гласуване от зрителите , които избраха Светла и я наградиха със Ситроенче  Peace

Миналата година Светла можеше и да не подкара ситроенчето. Доколкото си спомням-трябваше да си избере между 2 или 3 ключа. Беше късмет, че грабна правилния.

# 1 991
  • София
Колкото повече наближава финала се усещам, как ще полудея, ако не спечели Ники.  smile3515

Не съм пускала смс- и за някое реалити до сега, но Ники заслужи поне няколко от мен.

# 1 992
Мале много сте изписали Simple Smile Кога ще се пуска нова тема?

Е миналата година не казаха ли после, че и 3те ключа отварят Ситроена? Само я бяха бъзнали, за да стане по-интересно или поне аз така си спомням newsm78

Аз си мисля, че Янита ще гласува за Спас под влиянието на Жени. А Здравко би трябвало да подкрепи Ники.

Честит рожден ден, nameika  bouquet

# 1 993
Хора,аз се разплаках! Ники , само ти си победител!
Ооох, олекна ми, мислех че съм единствената  Blush
За първи път в живота си плача и се смея едновременно......невероятно 
БРАВО НИКИ!  newsm18

# 1 994
И мен ще ме е яд, ако не спечели Николай..Чудя се дали журито си е променило поне малко мнението за него след като са го гледали по телевизията. Не може да не осъзнават, че той най-много заслужава да вземе парите, най-много показа, най-много преживя и издържа.

Общи условия

Активация на акаунт