Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 057
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 995
  • с/у ОколоМръсТното
Поздравления за Ники!
Радвам се за него... Hug

# 1 996
  • София
И мен ще ме е яд, ако не спечели Николай..Чудя се дали журито си е променило поне малко мнението за него след като са го гледали по телевизията. Не може да не осъзнават, че той най-много заслужава да вземе парите, най-много показа, най-много преживя и издържа.

След изгонването си, сървайвърите остават на острова, докато не приключи всичко.
Но не гледат изминалите епизоди, за това и на финала задават такива въпроси на финалистите.
Като например, знаел ли е за еди- какво си, направил ли е коалиция с еди- кой си.
Ако бяха гледали сезона, нямаше да питат такива неща, щяха да си ги знаят.

И за това и често, след като изгледат сезона са си променили мнението, но за промяна на гласуването е вече късно.

Жалко, защото ако бяха изгледали всичко и след това гласуват, мисля че Ники щеше да е и техния безспорен фаворит.

# 1 997
  • варненка от София
Аз също си мисля, че Здравко ще гласува за Ники, защото още в началото Спас се изгаври с него и с Филип ли беше, не помня  Embarassed, като ги остави да ходят по оня плаж, в играта със завързаните очи. Нали тогава бяха изготвили стратегия да падне мъжото племе, че да изгонят Николай.
Абе Спас ми е доста антипатичен, много далеч ми е от типа хора, с които съм обкръжена и общувам. Поведението му ми лъха на простащина и не ми навява добри асоциации, но и баща му е същия. Не харесвам такива хора, следователно не харесвам и Спас.

Иначе Николай бил лъгал, ами кой не лъга в тая игра?!? Ами всеки си изгражда стратегии и ги следва, той сам го каза, че е играл играта и не е нарушавал правилата.
Пък за това, че е оцелял повечето време сам, ами то това е истинско оцеляване за мен, да си намериш храната сам, да си запалиш огъня, да го поддържаш, да се топлиш сам в студа, това за мен е оцеляване на самотен остров. Оцеляването в група го правим и в живия живот.
А за това, че си е направил два лагера, ами напълно го разбирам, аз да си направя дом, да си го обзаведа и подредя по мой вкус и да дойде някой и да почне да се разпарежда в дома ми, меко казано ще ми е неприятно. Янитка дошла и пренаредила нещата, че и името сменила. Все едно да дойде някой вкъщи да ми каже кое къде да си сложа, да ми каже от днес не си Силвия, щото не ми харесва това име, ами си Гина, няма да ми е никак драго.
Тежък характер е Николай, но всеки си е особняк по своему, важното е, че не ми простее и ако го срещна бих могла да говоря с него.

Иначе другите ми двама фаворита бяха Здравко и Яна, но за съжаление вече ги няма, ако бяха на финал с Ники, то тогава щеше да ми е адски трудно да решавам  Blush

А иначе не зная ще пусна ли смс, то вече ми писна с това изнудване. Ами направете ги по 50 стотинки и ще пусна два три, ама всеки път по 1,20 лв, не съм доволна така   Flutter

# 1 998
  • Бургас
Мацки искам да споделя с вас,4е мъжът ми и аз се залепяме всеки път като дават Сървайвър...

Мъжът ми мн ми се подиграваше ,4е гледам такива риалитита ,а сега той е вманиа4ен...

Както и да е,от самото на4ало сме за Николай и снощи егати адреналина,докато 4акахме кой ще падне...и супер много се изкефихме накрая...просто тази година имаме фаворит - истински и стискаме палци изцяло за него...
Тази ве4ер ще е супер да им гледа сиира на останалите...А да ме извинявате,съглажданка ми е,но Галя  #Cussing out
Дано поне финалът е реален ,ина4е журито ще се окажат големи смотаняци,които както той самия каза не биха гласували за него,не от друго ,ами от ли4на злоба...

Изпитанието снощи беше ужасно трудно Peace

# 1 999
  • София
Момичета, няма ли да си пуснем нова темичка тъкмо за финалната права ?  Crazy

А в неделя искам да видя това.  Heart Eyes

# 2 000
  • густо майна Филибето
А за това, че си е направил два лагера, ами напълно го разбирам, аз да си направя дом, да си го обзаведа и подредя по мой вкус и да дойде някой и да почне да се разпарежда в дома ми, меко казано ще ми е неприятно. Янитка дошла и пренаредила нещата, че и името сменила. Все едно да дойде някой вкъщи да ми каже кое къде да си сложа, да ми каже от днес не си Силвия, щото не ми харесва това име, ами си Гина, няма да ми е никак драго.

Добре че няма да ставаш свекърва Laughing (не е късно де) Обикновено така става Grinning После се пишат онези дъъълги теми в Дом и Семейство за лошите свекита Laughing
Това така между другото Wink Иначе съм напълно съгласна Peace

# 2 001
Абе какво се правят на интересни с това лъгане. Сякаш те не го прават. Галя им говори сладки приказки и те лапат мухите. Защо като са такива честни Гергана като ги попита защо точно аз трябва да си тръгна никой не и отговори ами всички се изнизаха като .......... дане казвам. Голяма честност няма що

# 2 002
  • варненка от София

Добре че няма да ставаш свекърва Laughing (не е късно де) Обикновено така става Grinning После се пишат онези дъъълги теми в Дом и Семейство за лошите свекита Laughing
Това така между другото Wink Иначе съм напълно съгласна Peace

Нееее, не искам да ставам свеки, под секрет от мъж ми, ама искам пак мома, живот и здраве.
Иначе за намесата в дома го дадох като пример, на никой не му е драго да му пипат нещата, поне аз го пиремам като навлизане в личното пространство. А с моята си ми свекърва сме си се разбрали, аз у тях действам както тя иска, тя у нас по мой тиртип, нямаме никакви ядове една с друга.  Hug Peace
Оспамих едно хубавко  Blush

# 2 003
  • София
Не винаги Сървайвър се печели от най-добрия физически. Обикновено се печели от най-хитрия или най-незабележимия и недразнещия.!

# 2 004
А и много ме подразни теорията на бившето Мого Мого , че едва ли не Ники оцелял на острова супер лесно защото бил сам , а те трябвало да оцеляват в коалиции и сред хора , абе смотаняци сървайвър не е за кой е най-големия интригант , а кой е най-способен да оцелее в тези условия  Peace

# 2 005
Това беше теорията мин год и на Бъч, че едва ли не Дренски бил на хотел колко дни и сега дошъл да им вземе парите.

# 2 006
  • София
Аз се радвам все пак, че сега имам фаворит, в предните сезони нямах такъв на финала, всички, които харесвах бяха отпаднали преди него.

А иначе моя най- достоен финал е Ники, Яна и Здравко.  Peace

# 2 007
  • густо майна Филибето
Предния сезон не го гледах много внимателно, но ми направи впечатление сега като обясняваха близначките, че са казали на племето си - "татко ако беше тук, нямаше да стоим гладни" Този сезон племената имаха късмет с Ники и Жоро.

# 2 008
  • София
Предния сезон не го гледах много внимателно, но ми направи впечатление сега като обясняваха близначките, че са казали на племето си - "татко ако беше тук, нямаше да стоим гладни" Този сезон племената имаха късмет с Ники и Жоро.

Точно!
Щях да ги видя коконите дали щяха да издържат сами на острова толкова време - Янита един огън не можа да си запали.
Също така - то къщи им прави, то подслони, то легла...

И аз това си мислех, че миналата година много гладуваха, ама и много мързелуваха - постоянно лежаха и спяха.

# 2 009
Абе какво се правят на интересни с това лъгане. Сякаш те не го прават. Галя им говори сладки приказки и те лапат мухите. Защо като са такива честни Гергана като ги попита защо точно аз трябва да си тръгна никой не и отговори ами всички се изнизаха като .......... дане казвам. Голяма честност няма що
И на мен ми писна от тая Галя с непрестанното й мрънкане за чест и достойнство.Не стига ,че постоянно хитрува в игрите и не играе по правилата, ами като е толкова открита защо не изкара пред всички писмото от Николай, което Спас й донесе от Острова на изгнанника , а чака подходящия момент да го използва.Аман от тая гад!Срам ме е ,че е от Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт