Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 075
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 2 010
Аз се радвам все пак, че сега имам фаворит, в предните сезони нямах такъв на финала, всички, които харесвах бяха отпаднали преди него.

А иначе моя най- достоен финал е Ники, Яна и Здравко.  Peace

И аз бях за тях, добре че поне Ники остана. Обаче каква злоба ме тресеше към Жени и Янита не е истина. Янита вече ми е отвратна и все пак безразлична, докато към Жени имам направо лична омраза и ненавист, че предаде бившето си племе.  Crossing Arms

# 2 011
  • София
Цитат
Предния сезон не го гледах много внимателно, но ми направи впечатление сега като обясняваха близначките, че са казали на племето си - "татко ако беше тук, нямаше да стоим гладни" Този сезон племената имаха късмет с Ники и Жоро.
Дааа,а всички мислеха,е,какъв ще е тоя човек та да ни намери храна

# 2 012
  • София-в сърцата на моите деца
НИКИ-НИКИ-НИКИ[/color]

# 2 013
  • София
Миналият сезон като цяло бях подбрани доста по- слаби играчи, но на техният фон Биби и Габи бяха може би най- добре подготвените жени и доста по- добри от много от мъжете.
За това и отпаднаха, племената виждаше в тях много силна конкуренция, а и след сливането щяха да имат сигурни два гласа.

Тогава разказваха много за баща си, как той ги е подготвил и още тогава предполагах, че Ники ще е страхотен сървайвър.

Бил е одобрен и за миналият сезон, но са взели Биби и Габи и е нямало, как и Ники да участва.

# 2 014
  • В центъра на Вселената...
И мен ще ме е яд, ако не спечели Николай..Чудя се дали журито си е променило поне малко мнението за него след като са го гледали по телевизията. Не може да не осъзнават, че той най-много заслужава да вземе парите, най-много показа, най-много преживя и издържа.

След изгонването си, сървайвърите остават на острова, докато не приключи всичко.
Но не гледат изминалите епизоди, за това и на финала задават такива въпроси на финалистите.
Като например, знаел ли е за еди- какво си, направил ли е коалиция с еди- кой си.
Ако бяха гледали сезона, нямаше да питат такива неща, щяха да си ги знаят.

И за това и често, след като изгледат сезона са си променили мнението, но за промяна на гласуването е вече късно.

Жалко, защото ако бяха изгледали всичко и след това гласуват, мисля че Ники щеше да е и техния безспорен фаворит.

Аз мисля, че екипа им дава да гледат какво се случва още докато са на острова...Но ще е изключително глупаво ако не са в течение на събитията...За един ден могат да се променят много неща, дори и мнения...
Така че мисля, че определено са наясно със събитията които са се случили след тяхното изгонване...

# 2 015
Много се радвам за Ники!
Играта вчера беше много трудна ,изпълнена с напрежение и още в началото ми се стори ,че Ники няма да издръжи и е нестабилен EmbarassedВсички стискаме палци за него и ако има смс-и ще пускаме...
А за лъжите....все едно другите са честни много,осиобено Янитка и Галя.
Сутринта гледах Гери,каза ,че не е предала племето и не е правила коалиции защото е нямало как....Галя преиграва страхотно с тези приказки за чест ,достойнство и предателство.
Спас също можеше да се сбогува по- сърдечно с Гери ,тя го спаси фактически,той една ръка и подаде само....Изглупи тая Гери...

# 2 016
Може би коментират помежду си с новите излезли, не че са гледали епизодите. Аз съм останала с впечатление че монтират сериите когато се приберат в БГ. Поне така казват по разни интервюта.

# 2 017
Момичета,аз доколкото си спомням журито гласува на живо-тоест в неделя-или те са гласували преди и са сложили гласовете си в запечатана кутия,която се отваря сега.Как е точно.Освен журито други ще гласуват ли?

# 2 018
  • София

Аз мисля, че екипа им дава да гледат какво се случва още докато са на острова...Но ще е изключително глупаво ако не са в течение на събитията...За един ден могат да се променят много неща, дори и мнения...
Така че мисля, че определено са наясно със събитията които са се случили след тяхното изгонване...

Не им дават, за това и на всеки племенен съвет разказваха и на журито, кой спечелил имунитета, кой за какво се скарал и т.н.

# 2 019
Момичета,аз доколкото си спомням журито гласува на живо-тоест в неделя-или те са гласували преди и са сложили гласовете си в запечатана кутия,която се отваря сега.Как е точно.Освен журито други ще гласуват ли?

Гласуват там тук отварят кутията

# 2 020
Може би коментират помежду си с новите излезли, не че са гледали епизодите. Аз съм останала с впечатление че монтират сериите когато се приберат в БГ. Поне така казват по разни интервюта.
Peace
Може да са гледали немонтирани моменти, които са по интересни и решаващи

# 2 021
Галя ми е много смешна като почне да приказва все е дно чете новините по бтв , с един такъв тон .... сериозно се е взела тая че е нещо повече от другите и особено че пък и е генерал ... ужас , но затова са виновни и тея безгръбначни Силвия и Гери , възмутена съм че може да има толкова безволеви жени без грам собствено мнение  ooooh! ooooh!

# 2 022
Peace
Може да са гледали немонтирани моменти, които са по интересни и решаващи

Не мисля, но може и да не съм права

# 2 023
  • густо майна Филибето
И на мен ми писна от тая Галя с непрестанното й мрънкане за чест и достойнство.Не стига ,че постоянно хитрува в игрите и не играе по правилата, ами като е толкова открита защо не изкара пред всички писмото от Николай, което Спас й донесе от Острова на изгнанника , а чака подходящия момент да го използва.Аман от тая гад!Срам ме е ,че е от Бургас.

Прочете им го след завръщането на Янита от острова (ако не се лъжа). Беше много горда от себе си, че не го е изгорила, както й заръчал Николай. Каза , че не му се вързала, затова го запазила. Обаче не им каза, че "прати" Иван в Чукура с голям патос Laughing

# 2 024

Не им дават, за това и на всеки племенен съвет разказваха и на журито, кой спечелил имунитета, кой за какво се скарал и т.н.

Е, то водещия винаги задва въпроси, на които вече им знае отговора. Тези разкази са по-скора за  зрителите...

Общи условия

Активация на акаунт