Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 054
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 2 025
И на мен ми писна от тая Галя с непрестанното й мрънкане за чест и достойнство.Не стига ,че постоянно хитрува в игрите и не играе по правилата, ами като е толкова открита защо не изкара пред всички писмото от Николай, което Спас й донесе от Острова на изгнанника , а чака подходящия момент да го използва.Аман от тая гад!Срам ме е ,че е от Бургас.

Прочете им го. Беше много горда от себе си, че не го е изгорила, както й заръчал Николай. Каза , че не му се вързала, затова го запазила. Обаче не им каза, че "прати" Иван в Чукура с голям патос Laughing

Peace hahaha

Аз токущо го гледах този момент. hahaha тя даже не го "прати" а го "наказа" hahaha

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 12:19 от beky

# 2 026
  • София
И на мен ми писна от тая Галя с непрестанното й мрънкане за чест и достойнство.Не стига ,че постоянно хитрува в игрите и не играе по правилата, ами като е толкова открита защо не изкара пред всички писмото от Николай, което Спас й донесе от Острова на изгнанника , а чака подходящия момент да го използва.Аман от тая гад!Срам ме е ,че е от Бургас.

И мен ме е яд, че точно най- антипатичният човек е от Бургас.  Crossing Arms

# 2 027

И мен ме е яд, че точно най- антипатичният човек е от Бургас.  Crossing Arms

Спокойно , доста хора знаят че тя е изключение и че в Бургас сме много 'убави  Mr. Green

# 2 028
  • София
Не винаги Сървайвър се печели от най-добрия физически. Обикновено се печели от най-хитрия или най-незабележимия и недразнещия.!

Спомням си, че когато гласуваха за победител в първия Сървайвър, някой от участниците определи Нели като "по-малкото зло" и затова дава гласа си за нея.
Тогава не гледах предаването, не я знам Нели каква е била, но това ми направи впечатление.

# 2 029
Извинявам се за въпроса, но защо на Янита й казвате муйка? Thinking

# 2 030
  • София
Не винаги Сървайвър се печели от най-добрия физически. Обикновено се печели от най-хитрия или най-незабележимия и недразнещия.!

Спомням си, че когато гласуваха за победител в първия Сървайвър, някой от участниците определи Нели като "по-малкото зло" и затова дава гласа си за нея.
Тогава не гледах предаването, не я знам Нели каква е била, но това ми направи впечатление.

Така се получаа много често в Сървайвър.
Единия прави постоянно коалиции, лъже, обещава разни неща, другият зад гърбът му отива на финал и тъй- като е оставил на другият ролята на лошият, той побеждава.
Така стана и с Ахмед и Нели.
Ахмед стратегически ръководеше цялата игра, а Нели плътно зад него мълчейки се възползваше.
Накрая журито не може да превъзмогне злобата си и да признае, кой наистина заслужава да е единственият Сървайвър.
И съответно гласува за по- малкото зло.  Tired

# 2 031
За Галя се говори,че се върти около мутри,или по-скоро e била мутреса на блаженоочистени такива-Мечки и пр.нарицателни.Двете й дипломи били закупени,но не и изучени и практикувани,не случайно работи като фитнес инструктор.
Силвия май си разбра грешката с това тикане напред на Спас.Видя,че с нищо не е по-слаба от него,даже напротив,затова отсече "Всеки играе за себе си".Ако беше прозряла това само един ден по-рано,щеше да разкара Спас заедно с Янита и Герчака,може би и с Галя дори,и беше почти сигурен финалист.Много по-изгодна и заслужена позиция,отколкото да чака Спас да си спомни за нея,в случай,че вземе пачките.Защо така сглупиха тези момичета,не знам-подариха му на това момче спортното лидерство,едва ли не да ги представлява,и едва-едва шаваха.Млад мъж-голямата работа  Rolling Eyes!Лоялност към племето-да,защото сплотеността печели.Дойде ли момента племето да реже части от себе си-край,всеки играе за своя сметка.
Мартинови бяха много симпатично семейство.Е,имаше известна доза декларации за драгия зрител с цел изчистване на имиджа на таткото,но близостта и любовта им си личат.
На следващия съвет Ники ще гласува ли,щом той реално е излязъл от ииграта?Нали Владо каза,че ще махат двама,а не,че ще има игра,за да се заеме второто финално място?

# 2 032
Спас знаеше за писмото ,но незнайно защо си замълча когато Галя го четеше пред племето. Thinking
А тази Галя направо ми става вече смешна.Наистина ли има толкова заблудени хора.Искам да  чуя довечера,когато ще я изгонят.Дали ще обвини племето си,че са предатели или ще наблегне на саможертвата newsm78
А вчерашната игра си беше направо за Ники-не за първи път доказва ,че няма проблеми с равновесието.И пак зае на-доброта позиция.Дали Силвия ще оцени жеста му,че само той отиде да й помогне да се изправи .Или пак ще го обвинят ,че им е предлагал пари,че ги лъжи и им краде от нещата.
Исками се двамата изгонени да ги пратят на острова на изгнаника до преключване на играти.Да ги видим колко е хубаво там без лагера на Николай Laughing
Намейка,Честит рожден ден

# 2 033
Злобата според мен играе най-важната роля при избора на победителя. Той и Николай си го каза, че се съмнява че ще спечели максимума гласове които му трябват, поради факта че някой хора не искат да си признаят, че той е по-добър и заслужава да победи.

# 2 034
  • София
LilaC ,довечра ще има игра за втори финалист!
Третият вероятно ще е оцелелият от съвета,в който ще си тръгнат двама.
Така де , някои са финалисти по заслуги , други - по милост.  Mr. Green

# 2 035
Абе Жоро, победителят от Биг Брадър бил от Горубляне. Дали пак няма да имаме победител от Горубляне? А, как смятате? Има ли шанс Спас?
Дали ще стане Горубляне родното място на реалити шампионите?  Mr. Green

# 2 036
  • Пловдив
LilaC ,довечра ще има игра за втори финалист!
Третият вероятно ще е оцелелият от съвета,в който ще си тръгнат двама.
Така де , някои са финалисти по заслуги , други - по милост.  Mr. Green
А аз мисля, че на съвета ще изгонят двама и после между останалите двама (изключвам Николай) ще се проведе игра за финалист  Simple Smile

# 2 037
  • пак там
Жаве, Трейсито твърдеше, че Спас ще спечели...

# 2 038
Абе Жоро, победителят от Биг Брадър бил от Горубляне. Дали пак няма да имаме победител от Горубляне? А, как смятате? Има ли шанс Спас?
Дали ще стане Горубляне родното място на реалити шампионите?  Mr. Green

Зависи изцяло от журито дали ще признаят победата на Никой или ще разсъждават по въпроса за по малкото зло, а също така ако галя си тръгне дали ще продължават да и се връзват на връзките.

# 2 039
Не съм сигурна, но от миналогодишните визитки на близначките останах с впечатление, че Николай ги е отгледал сам. Нищо за никаква майка не се споменава  newsm78 Някой  нещо знае ли?
Иска ми се пак да им видя визитките, бяха много впечатляващи на моторите, само техните визитки запомних  Sunglasses

На финала бяха Нели и Ахмед. Ахмед измисли една много опашата лъжа и настрои съплеменниците си срещу един от тях (Андрей) и те като заслепени овце го изгониха. Когато след време разбраха грешката си, някои от жените се опитаха да се коалират с Таня и да изгонят Ахмед, но Нели се запъна, провали женската коалиция, отново остана зад Ахмед и изгониха всички жени (без нея).
По-малкото зло е, защото поне не е лъгала. Докато Ахмед лъжеше най-безочливо и настройваше хората едни срещу други. Този каза така, а онзи каза иначе, този и този казаха, че ще се коалират против вас зад гърба ви и други подобни. Голяма лисица беше, истински гад. И беше на косъм да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт