Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 015
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 2 085
  • варненка от София
Да и аз се сещам за първия Сървайвър, Слави казваше, че са го заснели с чужд екип, който и хал хабер си няма от български и дефакто победителя е бил известен само на него и на Росен Петров, ако не се лъжа. Сега как се процедира не ми е известно.

Аз обаче хич не си падам по Милошев, много ми е мазен и неприятен  Tired

В интерес на ситината за първия Сървайвър не си спомням да се знаеха финалистите, но за предния и за сегашния си изтича информация, доказателство е и вчерашният епизод, който беше качен в интернет преди излъчването му.

# 2 086
  • София
Финалистите са трима- Силвия,Спас и Ники.
След като ние ще дадем една точка,определено има равенство.
Гласуването на журито е заснето от чужд екип,единствено Милошев знае резултатът.
Нормално е и самите участници да са се разпитали един друг и горе-долу да знаят победителя.
В неделя ще разберем!
Един път да не чакаме до вторник!  Mr. Green

# 2 087
Да и аз се сещам за първия Сървайвър, Слави казваше, че са го заснели с чужд екип, който и хал хабер си няма от български и дефакто победителя е бил известен само на него и на Росен Петров, ако не се лъжа. Сега как се процедира не ми е известно.

Аз обаче хич не си падам по Милошев, много ми е мазен и неприятен  Tired

В интерес на ситината за първия Сървайвър не си спомням да се знаеха финалистите, но за предния и за сегашния си изтича информация, доказателство е и вчерашният епизод, който беше качен в интернет преди излъчването му.
Ама целия епизод ли е бил качен или само текста в новините?

# 2 088
  • София

Joy

Аз ще пускам SMS-решила съм го.  Grinning

# 2 089
  • София

Ама целия епизод ли е бил качен или само текста в новините?

Втората част от играта-когато пуснаха едното въже. Част от епизода. Има линк по-напред.

# 2 090
Ще спра да гледам Сървайвър, ако спечели Спас. Ужасно ще съм разочарована.  Не одобрявам и миналогодишния победител  Tired

# 2 091

Joy

За кой? Ако не е за Ники  #2gunfire Joy И аз ще пускам Wink Ама ако този един глас не стигне за равенство или победа на Ники.... Можеше първо да видим вота на журито и тогава да се пускаха смс-ите, ако може да се промени нещо с тях.

# 2 092
  • Ланкър, планините Овнерог

Joy

За кой? Ако не е за Ники  #2gunfire Joy И аз ще пускам Wink Ама ако този един глас не стигне за равенство или победа на Ники.... Можеше първо да видим вота на журито и тогава да се пускаха смс-ите, ако може да се промени нещо с тях.

Е, така нали, ако Ники печели, няма да се хабиш да пуснеш. И после каква ще е далаверата на продуцентите?

# 2 093
  • София
За Ники, естествено!
Ето го вчерашният линк: http://vbox7.com/play:5a2ba8da
Това го имаше в нета преди предаването по БТВ.

# 2 094
  • София
За Ники, естествено!
Ето го вчерашният линк: http://vbox7.com/play:5a2ba8da
Това го имаше в нета преди предаването по БТВ.
Направо тук си го имаше също.  Grinning
Аз като видях Ники как се клатушка и го спрях!  Embarassed
Ти обаче извади железни нерви!  Whistling
А днешният епизод няма ли го вече в нета?  Rolling Eyes  Grinning

# 2 095
  • София
Здравейте и от мен! Досега само ви четях и се забавлявах, но на финалната права ще се включа.  Wink
По повод сметките за кого би гласувало евентуално журито: защо на няколко пъти срещам мнения, че Ваня ще гласува за Ники? Дала ли е знак за подобно нещо? Защото си мисля, че ако Силвия също е финалист, Ваня ще предпочете нея, нали си ́и беше слабост...

# 2 096
  • София
Гери малката й е по-голяма слабост!  Mr. Green

# 2 097

Joy

Е, така нали, ако Ники печели, няма да се хабиш да пуснеш. И после каква ще е далаверата на продуцентите?
Ми за какво да пускам, ако ще печели той Laughing А продуцентите не ги жали. Те са си избили вече парите Grinning

За клиповете и текстовете, явно на сайта ги вписват по-рано и после само добавят към разделите. Проверих сега, но още няма следващата новина и следващия епизод.

# 2 098
  • София
Ти обаче извади железни нерви!  Whistling
А днешният епизод няма ли го вече в нета?  Rolling Eyes  Grinning

То май аз най-слабохарактерна излязох. Щото си го изгледах, пък вие стискахте.  Laughing
Обаче тва е-истинските фенове не можем да чакаме половин час.  Mr. Green

Да бе, някой няма ли да пусне линк към днешната серия, че няма да съм си в къщи да я гледам.  Laughing

# 2 099
  • Ланкър, планините Овнерог

Ми за какво да пускам, ако ще печели той Laughing А продуцентите не ги жали. Те са си избили вече парите Grinning
......

Анджък, де  Mr. Green Виждаш, че Ники печели->не пускаш SMS. Не виждаш дали той печели->пускаш. И не само ти. А за да стигнат до там, че да искат пари от SMS-и, явно са го закършили. Финансова криза, еййй.

Общи условия

Активация на акаунт