Вале,айде успех и скоро да се похвалиш току виж и в една отчетна да отидем!

Теди е много сладък малък мъж!
Стискам палци на всички, заели се със задачата, скоро да сложат 9-месечна лентичка в подписа.
И аз имам мерак за трето, ама нещо засега само на мерак оставам. Май две диванета ми стигат.
Виж, ако ми гарантират, че третото ще са близнаци, се съгласявам без да се замислям. Близнаците са ми били винаги голяма слабост. 
Ако не ми намерят свестен компютър, докато пристигнат новите, спирам да работя. 
Добре поне, че външната се отваря само с ключ и механизъм, че иначе иди го търси из блока.
Ама сегашните деца вярно се раждат направо с висше образование.

Що ги раздават тея часове като никой не ги спазва, че и бая пари вземат за прегледи и само скъпи лекараства изписват... та - Яни е целия обринат - от главата до петите, в резултат на което ще се мажем с кортикостероиден крем и ще пие Зиртек 2 седмици
И сополите не спират - кажете някакъв начин да му ги изкарам от носа - не може да ги издуха сам, а онова нещо за прахосмукачката дето е изобщо няма да ми даде да доближа с него
Като имаше слънце успявах понякога да го накарам да кихне и така ги изкарваше, ама сега...
http://www.target.com/gp/detail.html/189-7699412-8376353?asin=B0 … mp;LNM=B000EX0GW0|Disneys_Cars_McQueen_RideOn_Toy&ref=tgt_adv_XSB10001
http://www.target.com/gp/detail.html/189-7699412-8376353?asin=B0 … mp;LNM=B000EX0GW0|Disneys_Cars_McQueen_RideOn_Toy&ref=tgt_adv_XSB10001
Дано вие нямате такъв проблем
Морска май и те имат същата
или ако нямам у нас нон-стоп под ръка бейби-ситтер 
сега си играем с новата уеб-камера 3 в 1 на мама и скоро ще спим
Мами, кажете с какви играчки си играят най-много вашите деца? Аз се чудя какво да купувам за подаръци, а ако решим да идваме за Коледа в Бг /, за което много се надявам/, ще имам да вземам и за още много други деца, по-големички, както и за няколко бебета
Сега вече видях снимките.
Казаха ли поне от какво го е получил? Иначе Зиртекът не е страшен. Сашко го пи лятото, когато му се бяха възпалили очичките и кожата. Един вид детски алергозан е. Стискам палци да помогне и бързо да се оправи малък Яни. 
), всичко що е кабели, чекмеджета, шкафове, врати и т.н. Плюс играчки, но те определено губят в позиции пред онези загадъчни неща, за които възрастните казват, че не

А този загадъчен обрив от що е