Страхотна природа, кое е селцето? 
Няма начин Митко да изгледжда като ромче
Я погледни в подписа ми моя син
Виках му:" Ще взема да ти резна отгоре едното ухо, та да те различавам"
Важното е, че ние сме им майките, пък кои са бащите няма никакво значение 
Той на село ли е? Умрем за стари вехтории, ако решиш да изхвърляш нещо старо
моля те не ме забравяй

и свободни врабчета. Сега са ремонтирани http://www.namore.info/hoteli.php?HOTEL=view&id=2272 и отзивите са добри. Просто не искам навалица около мен, не ща да съм в град или х-л
Искам да отделим 1 ден и да притичаме до двореца в Балчик, да го видим докато не са му разгонили окончателно фамилията.
Въобще Родопите са ми любимо място,а снимката с бабата с децата е направо толкова идилична,че ми идеше да се разплача 
Нали знаеш,че тъмната боя е от скъпата 
, което ми се е вбило в главата и ще си го търся до откат. Все в някое мазе ме чака моя часовник
Аз съм оптимист.
, ако някой я пипине! Силно се надявам в близко бъдеще да си имам къща с гостна и там ще "царува" въпросната маса. Подобна маса си купиха кръстниците на дъщеря ми преди 7г за 2 000лв. /само масата/ + 300лв на стол. И то не старинна, а само стила и е такъв. Има един магазин на Ботев за вносни немски и холандски мебели втора ръка, в който съм изпивала с очи мебели, но дори и да са били по джоба ми не смея да купя просто така. Незнам дали тези мебели не са били у зли хора, да са пропити с тяхната отрицателна енергия /не ме мислете за луда, моля/, как да ги вкарам в дома си 

Аз продължава да си врънкам за вино, да знаеш!!!!!!!!

как сте момичета? 
аз може да не пиша редовно, но много обичам да ви чета 
обаче в мои ръце явно спирал и така компа прегрявал и станала белята. А ако го беше сменил и него с видеокартата щяхме да си спестим сега тези нови разходи - то накрая ще ми излезе все едно съм си купила нов комп 
а е купуван март месец и това му е второто влизане в бокса за 4 месеца 
) да тренирала върху мен, да пробвала разни рисунки върху ноктите
Та ме хвана един ден - боядиса ми косата, направи ми маникюр а на краката ми посвети часове - бяха в трагично състояние, голямо шкурене падна
в морето не влизам
само в басейн. Имам някакъв страх от водата и когато има вълни и водата ми стига малко над кокалчето (добре де, над коляното) изпадам в тиха паника - с две думи влизам само да се понамокря когато ми стане горещо. В басей пък влизам само ако не е по-дълбок от 1.2-1.3 - това ми е мярката, иначе ми става дълбоко
да ида на море в Бургас - без басейн, да не повярва човек. Поне си избрах апартамент в центъра след дъъъълго проучване и стотина тел. разговори 

май до след морето (че в цялата дандания забравих да попитам дали там има нет
пиша си огромна черна точка
затова ви пускам снимки да ни видите..но както се досещате пак време за разкази няма...просто работат ми е в повече, днес изпратихме каката на Китен с класа си, а ние с Диди ще вилнеем по забранените територии из детската стая...кефффффф
и моя не мож го удържа на пясъка...

по темичките, нали сме еднакви метли
, та се засичаме чат-пат. Като гледам как си изпълнява обещанията 
направо. Очаквах някакъв мръсен хипарски залив, а то се оказа местенце, което те кара да се чувстваш, че си в друг край на света. Чисто, истинско и мноооого спокойно. Имаше предимно млади хора с деца. Чоплеха семки, пушеха цигари, но всичко се прибираше по пликчета. Нямаше нито един фас, нито една хартийка..... Гледах и не вярвах на уште си
Навсякъде имаше кътчета за деца, чиста и поддържана трева, отново чистота.... Камелия като се завря в Къщата на джуджетата
и няма излизане
А баща и само пристъпва от крак на крак, точи лиги и гледа към въртящите се грилове на "Чевермето"
На няколко пъти я увещава да тръгваме натам, пък тя накарая:" Престанете с вашето плюсканеее!" 
Има и абцес на същото място, от който прави епизодични температури. Човека съвсем се тръшна на легло и едвам се вдига, само за да стигне до тоалетната. Още нищо не знае, но като че ли си усеща, защото отказва да ходи повече по болници. Не искал да умира сам в болница, искал в къщи
Утре сутрин със свеки /без него/ сме пак в Пирогов, за да вземат решение дали да го мъчат с операция- била доста касапска и безмислена за състоянието му, но все пак жена му решава дали да му я правят и да го мъчат. На нас с Вожда се пада задачата да я убедим да не го оперират, да се стегне и да направи последните му месеци /а може би и дни/ възможно по- леки и щастливи.
Съжалявам, че ви занимавам с гадните неща около нас, но ви чувствам близки и спокойно си изливам душичката пред вас.
за всички Ви!!!