ОКТОМВРИ мина и замина,а ОКТОМВРИЙЧЕТО напред е с една година!!!

• 65 912
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
То кой ли не е в  LA REDOUTE   Mr. Green. Все намирам по нещо, което  е супер на далавера, и трябва да се поръча на всяка цена  Crazy.

# 106
айде пак да ви побутна , че сами се не сещате  ooooh! то бива LA REDOUTE   ама поспрете се де да остане и за нас...  hahaha Joy и аз съм от тях, но в темата не пиша... само им чета сеира  Joy

на път е да мине една тежка седмица за мене в работата, и ми е много гот, че евдам остисках до днес... ooooh! за сметка на това пък довечера сме с Диди на рожден ден на едно съседче, с което сме и в една група в градината, та Диди ще си купонясва и в градината и после на парти в Слон -балон

Ади, радвам се че при Катето  нещата влизат в ритъм, а щом така си поспива ще имаш време и за Мишо, моята все ви споменава , че Мишо и бил приятел и си имал бебе и тя го била виждала , абе помни детето  newsm78 даже като гледа едни стари снимки  иска пак да ходи с него на театър... което ми напомня , че отдавна не сме посещавали такова мероприятие... е те в градината им правят такива представления ама друго си е мама да я заведе...

Стели, купихте ли си нова спалня, и как е малкия след ваксината, Вальо ходи ли на градина или се гледата в къщи  Hug

Стар, доста е заразително това с LA REDOUTE   , аз гледам да не влизам често в сайта, че винаги правя поръчка, даже сега съм в очакване на две от разпродажбите и съм напълнила нова кошница, но се въздържам да я пусна, само чакам да се изчерпят нещата които са в нея и да не се ръся , че ми требет пари... нали мисля да ходя в Барселона    Stop Blush

Марго, пиши че ми е кеф да ти чета постовете... и що мъчиш детето с игли ... садистка такава  Mr. Green , хайде февруари е на прага, така че вече трябва да си по свободна и да съживиш малко темата , че е отишла в девета глуха..   bouquet

усмихнат ден Ви желая
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 107
Здравейте момичета! За много години!(то съм за резил чак сега да Ви честитя Embarassed)

Благодаря на всички за пожеланията за именния ни ден!

Признавам,че нямах никакво време да ви изчета,но ще наваксам.

Вили,видях,че се каниш да ходиш в Барселона,ние бяхме миналата седмица,Уникално е! Невеоятен град,като смогна ще ви пусна снимки.Всичко беше ок,само дето си изпуснахме самолета Embarassedпредставяте ли си? Не мислех ,че на човек може да му се случи нещо такова,но ей го на....Може,мОже.Беше голямо шоу,спахме на летището,и се прибрахме с полет през Рим.Беше евтина екскурзията до този момент Sick,но нали всичко приключи успешно.
Един съвет от мен Вили,не изпускай самолета,не за друго, а защото са много неудобни пейките на летището Mr. Green

В общи линии сме добре,Ванко нещо мрънка от няколко сутрини и не иска да ходи на градината Cry
Другата седмица сме го записали на ски,от градината организират ски училище на Витоша,той има голямо желание и само пита кога ще ходи.Малко ми е притеснено,защото той си е свикнал да спи на обяд и незнам там как ще е,госпожата каза,че заспивали в автобусчето като си тръгнат. Grinning

Ами това е за сега от нас,желая ви хубав ден и лека седмица! До скоро Heart Eyes  bouquet

# 108
 МОМИЧЕТА, ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ ДНЕС СЪМ РОЖДЕННИЧКА 

# 109
Честит рожден ден, Вили!
Жива и здрава, с радостни моменти и дълги, безгрижни години!

# 110
 ooooh! ooooh! ooooh! И се чудя защо моя мъж ми е видял скайпа сутринта й ми вика: Вили има рожден ден... а аз не зацепих изобщо, че Вальо е болен и мозъкът ми е другаде...  Tired Tired Tired

ВИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Hug Hug Hug Hug Hug

Букет орхидеи, защото цъфтят през февруари  Wink

# 111
Искате ли малко снимки отпреди 2мес??? Embarassed Joy Иначе никой не ще да побутне темичката #Cussing out
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344480

На Нова год. и баткото със  Heart Eyes снахата бяха с нас.

# 112
Искате ли малко снимки отпреди 2мес??? Embarassed Joy Иначе никой не ще да побутне темичката #Cussing out
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344480

На Нова год. и баткото със  Heart Eyes снахата бяха с нас.

ДОБРЕ СИ побутнала темата, ама да беше написала малко коментар къмто снимките...  Crossing Arms

ние пък днес ходихме да гледаме кака ни.. участваше в откриването на Евровизията и реализирахме едно културно мероприятие с Диди покрай това събитие...сега ги чакам да излязат от банята и да ги натирям да лягат..че вижте кое време е станало..ама много емоции ни тресоха и затова ни е простено..само дето сме разочаровани от спечелилата песен... ooooh!

# 113
нямате милост и ме карате да пиша два поста един след друг при това с 10 дни разлика ама карай

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!

Диди, е болна от скарлатина и изкарахме празниците у дома като затворници...че и още ни чака от карантината, гадното е че тази шарка няма имунитет и може да  се повтаря, та каката е в очакване на пъпките... те не че са голяма напаст, но си е гадничко като преживяване..щото температурата и другото  мори децата

аз све пак стягам куфарите и в петък летя за Барселона... пък да ни е жив и здрав таткото ще гледа децата, болни или здрави, очаквам да сте писали, докато се върна ....  че ще стане темата МОНОЛОГ на моя милост  hahaha Joy

# 114
За да не прекръстим темата в Монолога на Вили, се включвам и аз  Joy

Честита Баба Марта
Честит национален празник и
Честита първа пролет, ако не съм влязла да ви я честитя  Mr. Green

Вили
, чакам снимки от Барселона-та  Crazy Още се наслаждавам на римлянските ти снимчици  Flutter И да се оправяте бързо от тази гадна скарлатина...  Praynig

# 115
Chestit paznik mili momicheta.... pozdravi specialno ot Barcelona

# 116
Честит празник мили майки, една моя приятелка в отчетната темичка на Кико е сътворила този колаж, искам да ви поздравя със стихотворението, аз лично много ревах докато го четох! Поздрави специално и за Ади:

# 117
  • София
Здравейте момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Да сте винаги красиви и свежи в очите на близките си!

Стели  Hug

# 118
На патеричка Честита Баба Марта и Честит Осми март!

Да сте здрави и честити, светли да са хоризонтите, дълги дните и нежни нощите!

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 119
здравейте сладури  Hug

аз се завърнах и още не мога да се съвзема от красотите дето гледах, нито ми се работи нито ми се прави друго освен да се връщам мислено по улицита на Барселона, няма такава красота като този град взе ми сърцето, на всяка крачка има какво да привлече вниманието ти,.. не няма смисъл да се мъча да ви го описвам трябва да се види и да се почуства , думите бледнеят пред гледката ... ето ви малко снимки

Общи условия

Активация на акаунт