Придобивки зима 2008/2009

• 59 806
  • 573
  •   1
Отговори
# 135
Аз имам същия панталон само че в друга разцветка (сив) и го взех от едно магазинче в нашия град за 24 лв,исках и сако само дето не ми докараха smile3518

# 136
Аз имам същия панталон само че в друга разцветка (сив) и го взех от едно магазинче в нашия град за 24 лв,исках и сако само дето не ми докараха smile3518
Praynig
Я кажи къде живееш Simple Smile бързо Simple Smile и какъв цвят е  Hug

# 137
Живея в Бобов дол(близо е до София:) ) и цвета е много приятно сивичко,даже ако не се лъжа имаше и черен Thinking

# 138
# 139
Много се радвам, че са ви харесали покупките ми   bouquet

Ботичките са купувани от Плевен.
Полата е от магазин CACADU в подеза на БСФС, в студентски град също я има.
Жълтото пуловерче също е от студентски.

# 140
Crystalls , радвам се,че ти харесва.Взех го от Хасково,имаше много цветове от този модел,продаваха се поотделно панталона и сакото,на някаква хасковска фирма са - 39 лв.(панталона).Но е доста далечко от София.

Хасково е далечко... Sad

# 141
  • София по рождение
ofi  от къде тез хубави дънки?

# 142
diamond,  всички придобивки са ти страхотни.
Ще кажеш ли бялата риза с къдричките от къде е, че  Crazy Heart Eyes

# 143
  • София
ofi  от къде тез хубави дънки?
от един аутлет Wink, намира се на ул.Гео Милев

# 144
Аз 6те ви покажа какво си купих от обикаляне цял ден по магазините,не си харесах ни6то,направо не знам каква е тая мода тази година,ни6то пак 4ак да не ми хване окото,не знам.Тарся си и някакво палто,няма хубави,от4аяла съм се.
едно боди широко-

Някой може ли да ми каже с какво се носи,аз примерно си мисля с друго боди с дълаг ракав отдоло,но пак ми е 4ерно и за това да питам.
и една дънкова рокли4ка 4ерна със сиви то4ки(не се вижда добре,ама това е най хубавата снимка която излезе)

# 145
enamorada, рокличката ти е невероятна!!!

# 146
diamond,  всички придобивки са ти страхотни.
Ще кажеш ли бялата риза с къдричките от къде е, че  Crazy Heart Eyes

Ризката е от Графа - на Славейков, като пресечеш Раковска зад будката с цветята, до Мтела  Simple Smile

Още една ризка (бях я забравила)

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 20:35 от diamond

# 147
И после аз обикалям по магазините, обикалям, и се чудя защо нищо хубаво не е останало, а вие сте били изкупили всички красоти докато ме е нямало  Naughty  Hug
Невероятно много неща ми харесаха, но със сигурност няма да мога да спомена всички тях и стопанките им, така че просто ще обобщя пожеланието си да си ги носите с много удоволствие, самочувствие и завистливи женски погледи след вас  Heart Eyes

enamorada, бодито е много секси  Heart Eyes Не става ли без нищо отдолу, т.е. твърде ли е разголено, защото май не предполага да става с нещо под него, а пък с хубава пола може да се съчетае за вечер тоалет примерно  Thinking И по нашите магазини е суша, не се сама в мъките си  Wink А пък в немско съвсем не можах да си харесам парцалки- върнах се само с един обувки от Зара  Tired Тази година е много странна и парцалива модата по 99% от магазините.

Тиа, diamond, icecreme и всички други  Hug страхотни попадения, както винаги  Heart Eyes

ПП. Благодаря за всички поздравление за рождения ми ден, милички  Heart Eyes  Hug Винаги ме трогвате с вниманието си  Embarassed   bouquet

# 148
анаморф
Цитат
Дънките са страхотни  Би ли написала каква е цената им.Жестоки са направо
Malko kusno otogovarqm,no sega vidqh dunkite sa na Beneton ot Mola sa za 160 leva                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Може ли пак да ги пуснесш,че не мога да ги отворя нещо ?

# 149
*MILADY* ,мила наистина е доста разголено,в магазина не ми се мереше и го взех,4е само беше 3 евро,как да не го взема.Но после в къ6ти като го облякох стои добре,но отдолу трябва да има друго,4е е разголено много,това отпред се отваря доста.И да смятам и аз така с една красива пола с ниска талия,4е това е доста ниско свалено.Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт