Придобивки зима 2008/2009

• 59 799
  • 573
  •   1
Отговори
# 180
 Heart Eyes Казвам веднага- от Нинка е.

# 181
Милейди, липсваха ми твоите красоти. Страхотни са, палтото е невероятно. Панталоните и рокличката също. Със здраве да си ги носиш Hug Heart Eyes Heart Eyes
icecreme ръкавичките са моног сладки, susikata както винаги страшно елегантна Hug
Стели, и твоята комбинация ми харесва Hug

# 182
Последната ми придобивка е една чанта - сега съжалявам, даже я пуснах в продавалника. Все още съм в питанка, но май ми е голяма  Sad.
Много често ми се случва да правя необмислени покупки, незнам защо така се получава...

# 183
Мерси Simple Smile

Да се разпиша и аз
костюмче - сакото и полата
сукманче
облечено

# 184
Честито би ли споделила подробности за сукмана.

# 185
susikata , *MILADY*   отново страхотни придобивки сте показали   bouquet

# 186
Аз 6те ви покажа какво си купих от обикаляне цял ден по магазините,не си харесах ни6то,направо не знам каква е тая мода тази година,ни6то пак 4ак да не ми хване окото,не знам.Тарся си и някакво палто,няма хубави,от4аяла съм се.
едно боди широко-

Някой може ли да ми каже с какво се носи,аз примерно си мисля с друго боди с дълаг ракав отдоло,но пак ми е 4ерно и за това да питам.
и една дънкова рокли4ка 4ерна със сиви то4ки(не се вижда добре,ама това е най хубавата снимка която излезе)

ot kyde e tova krasivo bodi?Molq da info

# 187
  • Пловдив
*MILADY*, влюбих се в късото кожено палтенце!!! От къде е?! Peace

# 188
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1360/1320505064.JPG
Това е най-новата ми придобивка.

# 189
  • София
Милейди,панталонът - бридж от Мотиви ли е?Снимката  наистина е ужасна, но се вижда, че ти стои перфектно. Hug

# 190
Мерси Simple Smile

Да се разпиша и аз
костюмче - сакото и полата
сукманче
облечено
Страхотни неща! И аз такива харесвам. По-официални. А от къде си купила костюмчето и сукмана?/които ти седи страхотно между другото Simple Smile/

# 191
Благодаря ви, момичета Simple Smile

Костюмчето си го взех от "Произведено в България", а сукманчето си го уших Simple Smile

# 192
Благодаря ви, момичета Simple Smile

Костюмчето си го взех от "Произведено в България", а сукманчето си го уших Simple Smile
Ех, така се канех да отида до произведеното, ама не стигнах... Sad

# 193
Милейди честито страхотни дрешки.

# 194
 anilevi ,мила бодито е от бершка.Аз о6те му се 4удя как да го нося,с ниска талия е и е доста широко,а е най малкия номер,зна4и толкова широко трябва да е.Трябва май пак да ходя на пазар аз.

Общи условия

Активация на акаунт