98DE: Така ли, дете мое? Така, така!

• 17 077
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
И сега малко офф... Сега раzбирам, zащо братовчед ми ми се обади оня ден и ме помоли да съм му купела един телефон zа 900 евро.
Освен да го купиш иска и да го платиш, така ли? #Crazy

Добро ви утро,
при нас вчера цял ден валя, висяхме си в къщи, изпокарахме се наред- всеки с всеки Twisted Evil А днес пекнало едно силно слънце, когато не ни трябва Confused Загубена работа е това време, хич не се съобразява с нас Laughing

Ама верно ли в България се е коментирала тази цифра "25 000"? Чудно ми е, защото тук никога не съм я срещала в този вид, затова и ми се видя странна. Тук като цифри съм срещала само 67% и 1800. В България дай им сензация и големи цифри, иначе не изглежда добре написаното Wink. Предполагам не са споменали, че това е таванът, а не е за всички толкова Simple Smile... Пък и колко жени стигат до този таван?

# 196
 ooooh! Иха 25 бона... Laughing  Те, ако така ги даваха, щяхме тотално да сме се потурчили тука у немско.   Joy  Опазил ни Господ, нищо че не съм вярваща.  Wink
Майра, съчувствам ти! Hug Мен също ме е подгонила мигрената и снощи забих ацефейн. Днес още имам симптоми, но няма как, трябва да се бачка!  Tired
Бибе, не се притеснявай! И при нас времето е хубаво, когато сме на работа и винаги ужасно, когато имаме време за разходки. Немско време , какво да го правиш.  Whistling Само не разбрах защо се карате, а не правите либоф? Нали и неделята е веднъж в седмицата  Sunglasses ...
Петка, честита поспаланка! Как го постигна? Тя не е ли много малка?

Много тъжно ми стана за това детенце Мартин. Не бях чувала за него. Дано всичко се нареди и то да оздравее  Praynig !

# 197
Зиме, уредихте ли ски вакацията? Ние последно ще правим един дълъг уикенд към 10.12 в Заалбах, после за Нова година сме или тук, или в Цюрих на гости.

# 198
Само не разбрах защо се карате, а не правите либоф? Нали и неделята е веднъж в седмицата  Sunglasses ...
Каква либоф при наличието на зверче в къщи ooooh! направо ни скъса нервите, толкова раздразнителна е станала в последно време, все нещо не й пасва, а в такива дни като вчерашния, аз започвам да се ядосвам на настроенията й като на голям човек Embarassed и става еднаааа... Все повече ме хваща истински страх за времето, когато ще навлезе в пубертета, честно ви казвам Sad сигурно само в караници и разправии ще живеем, защото и аз не съм от най- спокойните майки, ама да сме живи и здрави, все ще издрапаме някак Simple Smile

Гледам и двете сте пили Ацефеин- от БГ ли си го носите или и тук го продават, а аз не съм го засичала newsm78

# 199
Шоши, уредихме да  Peace . С много търсене от моя страна и с адски много желания и изисквания от страна на половинката  Laughing ! 1 седмичка за нова година в Свети Антон. В Заалбах нямаше свободни апартаменти, а ние все пак не сме толкова близо като вас и уикенд не се рентира  Wink . Вие кога сте в Цюрих? Във Флумс ли ще карате?
Бибе, ацефейнчето е от бг. Нося го в промишлени количества, защото имам на периоди тежки пристъпи. Тук няма същото лекарство. Има подобно, но то е 11 евро за 10 таблетки. Това е 3 лева за 2 блистера. Другото, което си нося, е македонския еквивалент на ацефейна, наречен кафетин. Grinning Когато едно не действа, другото помага. Ако ти трябва ацефейн, мога да ти изпратя, защото на нас ще ни идват гости от бг и ще ми донесат, така че няма да остана без.

# 200
Вие кога сте в Цюрих? Във Флумс ли ще карате?
Може би за Нова Година, а може би не...ще се реши краткосрочно. Св. Антон е супер  Peace

# 201
# 202
  • Germany
Аз за глава ползвам Кафетин - за 5мин и всичко е отминало - нищо друго не ми действа, а мен като ме заболи и ако до 5мин. не ми е минало става ужасно.
И друго, което ми помага, но при не много силно главоболие е силна музика със слушаки я слушам  Naughty....ще взема да се върна пак към танците, явно ми действат добре, обмислям го от доста време  Crazy

# 203
Бибе, и моят Ацефеин е от Бг. Аз пкрай бремеността и кърменето отдавна не бях пила или минавах с панадол, ама снощи беше страшно Sad

тук е чудно временцето. Направихме една дълга разходка и големия звяр спи. Отивам да се боря с малкия Wink

# 204
Зиме, не, нямам нужда, моите главоболия са рядко и Долорминът ми върши добра работа, когато се наложи. Стана ми обаче интересно, защото поне десетина години не бях ги чувала и сега в един ден 2 пъти и си викам да не са го пуснали и тук Simple Smile

# 205
мдам, аз към германия винаги тръгвам с торба лекарства, обаче по-хард Mr. Greenаулинец солпадеинец. дрогица Winkобаче само се трупат, без да се е налагало да взимаме.
тук както знаете всичко дават без рецепта, пък и ако имаш познат аптекар, може и цианкалии да ти дадат hahaha

# 206
Ми6ка,благодаря ти за отговора!  bouquet

# 207
Добър вечер!

Още една кратунка с главоболие, особено вчера. Само дето освен "Парацетамол" друго не може да си позволи кърмаческата ми същност. Може и да може, но нямам друго вкъщи.
Алекс днес си е у дома и детето е супер нещастно, че става тъмно толкова рано. Отивам да мисля някакви игри. Мдаа ако едно малко ръмжащо меченце не поиска да висне на цицата. Grinning

# 208
Мамун и други кърмеЩи и бременни, ето тук http://www.embryotox.de/index.php?id=embryotox  пиШе какво можете да пиете и какво не  Peace

# 209
А3 пък днес от сутринта повръстам и ми се гади ужасно. Почти е сигурно, че не съм бременна... Сега и ра3строиство ме хвана. Маи някакъв вирус е плъ3нал, а? Добре, че сложих дечица да спят и те 3аспаха  Embarassed неприлично рано...

Общи условия

Активация на акаунт