Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 552
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Варна
От сайта на ББ4: Таня е бясна, че в боба има чесън. Ромката крещи, че никой не се съобразява с другите. "Мармалад с чесън, хляб с чесън, дайте да сложим и във вафлите чесън. Цял ден съм умряла от глад и сега боб с чесън" - гневи се Танчето. Коцето се оправдава, че виждал майка му да слага чесън в боба и затова сготвил така.
  Joy rotfImao rotfImbo tooth
Иийййййййй, тоя Косьо  Joy ся младата буля как ще целИва младоженеца  luvbed kiss
Тя да е благодарна, че има какво да яде, че ако я оставят сама с този мързел ще си умре от глад.

# 2 461
 Здравейте  Hug
 Писали сте доста, отивам да ви чета  Peace
 Преди това исках само да вметна, че днес успях да гледам малко следобяд по нова+, когато Иванина се разправяше с Манол и останалите за масажите които и прави Манол...та в тази връзка Иванина друго освен " АБЕЕЕЕЕЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ БЕЕЕЕЕЕ" "АБЕ.........БЕЕЕЕЕ" не чух да казвам. Многоооооо ме дразни тази жена вече. Извинявам се на фенките на лъсковото...нищо лично  Heart Eyes Отивам да ви чета  Heart Eyes

# 2 462
  • Тук и сега
Аз също слагам в боба ситно нарязани 2-3 скилидки чесън,така съм видяла от баба ми и майка ми
и наистина е по-вкусен  Peace

Тази вечер в колко почва предаването?

# 2 463
Тия ако не обвинят в нещо Косьо няма да спят цяла нощ от яд.  Close

# 2 464
  • София

В 22.20

# 2 465
  • Тук и сега

В 22.20

Благодаря  Simple Smile

# 2 466

при мене е още по зле.мога да гледам точно първата 1 минута,повече-не.Колкото и да го оставях днес да се зарежда/часове/ не става.После пак наново часове-не става.Не знам при другите момичета извън Бг дали е така.
Пробвала съм и преди-пак същата работа.А нета ми изобщо не е слаб,напротив.сигурна съм,че не е от това /
При мен е същата работа.Днес цял ден оставих да се зарежда епизода от вчера и на 28 мин ми спря и няма тръгване. #Cussing out

# 2 467
привет  Hug   

ейййй изпитваната ти нали си знаеш ,че си нашТа гордост а?!?!? smile3501

аз отивам за още кафе,че докато ви прочета първото го изпих...

Сега чух .че и в кафето били сложили лук  Sick

еее какви са сладки така седнали навън без чудовището Филип......

1742

# 2 468
много им се радвам как се забавляват и си разказват за Лъскавото как щяла да се наака на лайфа на рожденния и ден.  hahaha
сега взаимоотношенията им са мнооооого по-нормални, няма ги вече дребнавостите. Е вярно заяждат се от време навреме, ама не е така злобно.

# 2 469

при мене е още по зле.мога да гледам точно първата 1 минута,повече-не.Колкото и да го оставях днес да се зарежда/часове/ не става.После пак наново часове-не става.Не знам при другите момичета извън Бг дали е така.
Пробвала съм и преди-пак същата работа.А нета ми изобщо не е слаб,напротив.сигурна съм,че не е от това /
При мен е същата работа.Днес цял ден оставих да се зарежда епизода от вчера и на 28 мин ми спря и няма тръгване. #Cussing out

И при мен е така  и защото  неискам да  #Cussing out още повече си ги свалям от арената..а ако не ви се сваля следете vbox7.com качват ги редовно и серииките са номенирани  Hug

# 2 470
Само искам да вметна ,че според мен не Сперматозоида а Жоро искаше да направи скандал на Коцето за овесените ядки,но Марто се намеси навреме.Явно това се е коментирало и вчера ,защото някой каза -нали това го коментирахме.

# 2 471
Tyranus Hug Hug Hug HugХа добро утро  bouquet
Даже си мисля ,че ако Коцето излезе ,ще им липсва много.Но това естествено няма да стане

1742

Днес като гледам,всички се забавляват с него  Peace
А Сперматозоида едва ли ще липсва на някого Mr. Green

# 2 472
  • Тук и сега
много им се радвам как се забавляват и си разказват за Лъскавото как щяла да се наака на лайфа на рожденния и ден.  hahaha
сега взаимоотношенията им са мнооооого по-нормални, няма ги вече дребнавостите. Е вярно заяждат се от време навреме, ама не е така злобно.

Смея се заедно с тях  Grinning

# 2 473
 Joy Joy Joy Коце взе очилата на Филип и сега прави маймунджалъци. Сега Коце е център на внимание, всички много се мсеят.

# 2 474
   Не съм ви чела от много време. Сега гледах предаването с опулените очи    Shocked   на Манол срещу Денислав. Днес колкото и пъти да погледнех към телевизора, манол и се обясняваше на Иванина. Не му ли омръзна

Общи условия

Активация на акаунт