Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 532
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 520
хехе,Танчето току що каза,че и тя въртяла само 2 чигта гащи,явно и със сутиенчетата е така  Thinking може би са 2 и си ги върти,надявам се само да си ги пере,като ги сменя  Wink

Мартито каза ,че си бил взел само 30чифта прашки за къщата и Таня се Shocked

да,така е,но каза,че си менкал само 2 чифта.Таня каза- "и аз така,имам много,но само 2 са ми любими"  Wink  аб нещо  от този сорт беше  Crazy
Бай Брадър дали я е чул?  Joy

# 2 521
Айде пак взеха да плюят Коце ooooh!
 И Таня ще ми говори за напредък  ooooh! ooooh! ooooh!
Виолета пак разправя за прословутия футбол, как Коце й бил разбил устата  ooooh! Каза, че Филип я е накарал да го дразни  Crossing Arms

# 2 522
Таз Таня май май забрави как тичаше при Жени и и споделяше...и Иванина също... ей на тез двете неможе да им се угоди значи #Cussing out
Таня каза, че и е харесвала Жени и винаги след като е разговаряла с нея се е чувствала много по-добре.

Pesheck ЧРД, радост и усмивки ти желая! Благодаря за почерпката   bouquet

# 2 523
Pesheck, ЧРД!!! Желая ти много усмивки и сбъднати мечти!

Мерси за вкусната почерпка!

# 2 524
Точно СВИНЯТА каза, че Косьо бил способен да удари жена  ooooh! ooooh! ooooh! Гадната свиня, която не спира да пие, блъска и крещи  Sick

# 2 525
Мартинчо за коя се извика че е психично болна?

# 2 526
На лъскавото какво му стана пак - много му било тъпо, многооо  ooooh!
Денислав май искал да говори нещо с нея, Манол взе да злобее, а тая - ох, много тъпо ми стана нещооо  ooooh!

За Иванина  Simple Smile

# 2 527

бъзикаше се за Иванина май

# 2 528
  • джакузита макузита
Филип отдавна прекали и мина всякакви граници, той няма нормално човешко отношение.
Гласувах 5 пъти по 3 досега, пуснете и вие по някой-друг смс, пък каквото стане.

# 2 529
Филип отдавна прекали и мина всякакви граници, той няма нормално човешко отношение.
Гласувах 5 пъти по 3 досега, пуснете и вие по някой-друг смс, пък каквото стане.
Ооо, пускаме, пускамееее и още как  Mr. Green
1742

# 2 530
Таз Таня май май забрави как тичаше при Жени и и споделяше...и Иванина също... ей на тез двете неможе да им се угоди значи #Cussing out
Таня каза, че и е харесвала Жени и винаги след като е разговаряла с нея се е чувствала много по-добре.

Pesheck ЧРД, радост и усмивки ти желая! Благодаря за почерпката   bouquet

Когато първо казаха ,че Вили била пихолог Таня и Иванина измърмориха: Да ве психолог....
То Таня всички я знаем ,че където сере и лиже после..така че....

Hug

# 2 531
Ооо, пускаме, пускамееее и още как  Mr. Green

и заради мен,нали  Blush Rolling Eyes  Praynig моля,още някоя добра душа,освен Славче  Wink
мн съм нахална,ама....
еми няма пък Коце да си тръгне утре,няма пък!Не искам пък!  Crossing Arms Филип вън!Вече му видях истинското лице.Не, благодаря!Не искам повече да го гледам,достатъчно   Stop

# 2 532
whitelady , имаш подкрепа и от мен със смс-и на 1742 Mr. Green

Не мога да разбера Манол за Супермен ли се мисли, че на всичките ще им разбива мутрите, те какво ще правят през това време според него/нея  Thinking ooooh!

# 2 533
Иванина за случая в банята : аз колко сила имам беееееееее Shocked

Манол  за Денислав  -  имал конска физиономия Joy

кой даде грешна информация, че днес ББ по нова тв е в 22.30 -  да ми връща изпуснатите минути Crossing Arms

# 2 534
Няма да дават изтрещяването на Филип от снощи, надявам се че го пазят за утре вечер. Но ако ББ не го излъчи това с бесилото което Филип даде на Наталия просто няма да е честно.

Общи условия

Активация на акаунт