Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 524
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 535
  • джакузита макузита
Pesheck, ЧРД !

Желая ти всичко най-добро и само положителни емоции !

Весело празнуване !

# 2 536
Tръгва си спокойно 1742Сега се сетих гледали ли сте по TV2 има едно предаване Градски легенди и от време на време дават някои,които обсъждат това което се говори в студиото ако ни сложат нас да коментираме Съквартирантити,ще вдигнем реитинга на Nova двоино  Joy

# 2 537
Няма да дават изтрещяването на Филип от снощи, надявам се че го пазят за утре вечер. Но ако ББ не го излъчи това с бесилото което Филип даде на Наталия просто няма да е честно.
И аз много исках да го дадат, но дано да го направят утре, защото наистина ще е много, много подло ако не го направят  Naughty
Ще запълня целия им форум с теми "защо не дадохте изцепката на свинята с бесилото" Mr. Green

# 2 538
 Абе моми4ета аз имам 4увството 4е повтариат от в4ера предаването  newsm78

# 2 539
  • джакузита макузита
Няма да дават изтрещяването на Филип от снощи, надявам се че го пазят за утре вечер. Но ако ББ не го излъчи това с бесилото което Филип даде на Наталия просто няма да е честно.
И аз много исках да го дадат, но дано да го направят утре, защото наистина ще е много, много подло ако не го направят  Naughty
Ще запълня целия им форум с теми "защо не дадохте изцепката на свинята с бесилото" Mr. Green

Крайно некоректно би било и много тенденциозно !
Надявам се да го дадат още в началото на предаването, да има време за наказателен вот от страна на хората, които гледат само по Нова.

# 2 540
Таня капацитетката си дава миродавното мнение по въпроса за взаимоотношенията мъж-жена bowuu

# 2 541
scent of a man  аз предлагам от сега да започнем... с нещо от сорта: И не забравяйте да покажете Филп как прави бесило на Нат!!!   или някой да го измисли и да ги залеем. гадове с гадове...Много се нервя на ББфорума,толкова мнения ми изтриха #Cussing out

# 2 542
И аз много исках да го дадат, но дано да го направят утре, защото наистина ще е много, много подло ако не го направят  Naughty

Крайно некоректно би било и много тенденциозно !
Надявам се да го дадат още в началото на предаването, да има време за наказателен вот от страна на хората, които гледат само по Нова.

Ако ги излъчат наистина тези кадри и  въпреки това Фил остане.... не знам , не знам  Tired
ако пък не ги излъчат,тогава ще съм мн разочарована от ББ и няма да гледам вече  Outta Joint  Crossing Arms

======

scent of a man    bouquet

# 2 543
  • джакузита макузита
Спокойно, спокойно, ама то вие (ние) се самонавивате(ваме) тук, че уж сигурно излиза, ама дали е така гласуването на повечето хора, не е много ясно...   Rolling Eyes
Филип е силен играч, защото много хора, които гласуват, изобщо си нямат представа какъв всъщност е той. Виждат в него човека, който чудесно игра Тошко, човека, който иска да има дете чрез ББ и т.н., те не виждат какъв точно е този човек...
Спомнете си само Цицо колко пъти остава.  Sick

# 2 544
Таня ще я е страх да излезе от Къщата  Rolling Eyes

# 2 545
Абе тоя Манол за какъв се мисли, кви въпроси задава, като някакъв следовател, че пък и разбор на характера ще му прави  ooooh!  Sick много е противен
И туй кухото Лъскавото, не можело Денислав да слуша само поп-фолк, като че ли тя слуша опера  #Cussing out

# 2 546
е колко пъти остава Цецо... два пъти кво толкова.... newsm78
Спокойно, спокойно, ама то вие (ние) се самонавивате(ваме) тук, че уж сигурно излиза, ама дали е така гласуването на повечето хора, не е много ясно...   Rolling Eyes
Филип е силен играч, защото много хора, които гласуват, изобщо си нямат представа какъв всъщност е той. Виждат в него човека, който чудесно игра Тошко, човека, който иска да има дете чрез ББ и т.н., те не виждат какъв точно е този човек...
Спомнете си само Цицо колко пъти остава.  Sick

е колко пъти остава Цецо... два пъти кво толкова.... newsm78 Май почнахте като него... толкова пъти 5-6 пъти...

# 2 547
  • джакузита макузита
Таня ще я е страх да излезе от Къщата  Rolling Eyes
За нея не знам, ама Жоро ще го чака половината катун с три каруци, две жигулита и баща и на Таня с голямата сопа ! Ще му бъде зададен въпроса - "Ще се жениш ли за Таня или да? "  smile3532

# 2 548
И туй кухото Лъскавото, не можело Денислав да слуша само поп-фолк, като че ли тя слуша опера  #Cussing out
хаха,сериозно ли така е казала,точно тя!?!?Лелеее,мн е смешна  hahaha

# 2 549
Абе къде е Жорката да си прибере кобилката,тя нещо много се поразпусна в разговори с новият мачо!Щеше да е интересно ако бяха вкарали 2 нови мацки и Жоро обръщаше внимание така на някоя,нащо индииче щеше да хвърля перушина  Joy

Денислав вика всички сте ми поканени на гости без онова русото,"Ни мъ гледаи ма"

Общи условия

Активация на акаунт