Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 518
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 550
Хаххах Марти се гаври с Иванина.... вика и :Иваниноооооооооо стига си гледала Денислав..гледаи си там компанията... нимаааааааа карай да идвам.....

хахахах много луд този Марти ве.....

Иванина се намести до Денислав.... ахахха тоз Денис ме убива.. Миришиш на пот ли-  Joy

# 2 551
Денислав с какъв акъл се престраши да помирише Иванина??? Ами ако наистина миришеше на пот??? Thinking

# 2 552
  • джакузита макузита
е колко пъти остава Цецо... два пъти кво толкова.... newsm78 Май почнахте като него... толкова пъти 5-6 пъти...
Не са 2 пъти май...
Остана като излязоха Ирена и Петър, остана като излезе Ема(още ми е мъчно за нея Heart Eyes), остана като излезе Мила, други имаше ли ?
А и толкова да са, не са малко, поне според мен...

# 2 553
Ееее,карах се на едно място и изтървах цялото предаване. ooooh! ooooh! ooooh!
Сега и аз дето не изтървам,ще чакам да го качват. Crossing Arms

За Филип,трябва да гласуваме много,силен играч е ,и още смятам че Коци е много по-застрашен.

# 2 554
Сега гледах календара излизайки по двама всяка седмица до 8.12 остават наистина шестима. Възможно е на 8.12 да е финала. Наближава края   smile3518

# 2 555
Нещо си говореха в малката спалня кой щял да излезе според тях тази седмица, но не можах да разбера, защото много сечеше  Crossing Arms Момичета, някой разбра ли какво предполагат?

# 2 556
Славче, не си изпуснала много. Дейлито не беше нищо кой знае какво. Общо взето повтаряха от онази вече и от снощи.
Иванина току що заяви "няма да се сресвам бе човеееееееек"

# 2 557
Славче, нищо съществено не си пропуснала   bouquet

# 2 558
Денислав каза че нямат право да обсъждат и млъкнаха

# 2 559
Предполагат, че ще е Филип защото Коце вече няколко пъти се е преборвал в номинацията.

# 2 560
  • джакузита макузита
За Филип,трябва да гласуваме много,силен играч е ,и още смятам че Коци е много по-застрашен.
100 % - и аз така мисля ! Peace
Сега е момента, иначе вече чак на финала...

# 2 561
Денислав и Иванина големи закачки в малакта спалня

# 2 562
Иванина уж не можеше да понася Денислав, пък сега се смее кифлата й с кифла.

# 2 563
Мерси момичета.  bouquet

Денис да седи далече,че му се сърдя заради Соня. Crossing Arms

# 2 564
Лъскавката и се иска толкова много да е център на мъжко внимание че и на Манол се даваше,сега цъфти направо !

Общи условия

Активация на акаунт