Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 454
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • София
леле марти какъв ужас за това детенце, направо ми щръкна косата...коки страшно обича да си играе на балкона и да се качва на столовете.... ще дръпна едно конско на нашите и ще им разкажа случката, защото те му позволяват повече.... ужас...
за партито- не ни бройте за съжаление. ако успеем, ще наминем просто да ви видим Peace
вики и аз се присъединявам към въпроса на ками Peace дописвам че прочетох каквото си писала, благодаря и дано ен се налага на никого Praynig
BOOTY  ние се билдваме по в БГ бреее, ти чак до хамбург Mr. Green Wink пускай снимки
мимозка, аз на примиджи видях обувки срещу 15 ДКЦ в дианабад. за момченца обаче не бяха хубави и затова купих на капчица ботушките. иначе имаха момчешки ботички сладки, но аз исках ботушки.

# 226
мимозка, аз на примиджи видях обувки срещу 15 ДКЦ в дианабад. за момченца обаче не бяха хубави и затова купих на капчица ботушките. иначе имаха момчешки ботички сладки, но аз исках ботушки.
Мерси, Ели, но аз не държа на марки. Тя Майчето питаше, че за това обясних  Hug

# 227
Ели, мимозка благодаря ви  Hug
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
3. Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/
4. Мая и малчо
5. Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/
6. Веселка с Ина
7.Ками и Ева
8. Стефи и Етко

# 228
  • BG
Здравейте момичета!  Hug

Не съм ви писала отдавна, но си мисля за вас. Майчето ми каза, че се организирате за парти и реших да се включа.
Ние с детето Етко сме добре (аз съм малко настинала) и се записваме с голяма радост за Коледното парти. Комплименти за инициаторите!
Напоследък нямам никакво време и затова не се включвам ...  Rolling Eyes

Страхотни снимки ...  Peace
Честито на рожденниците!  Hug

Скоро пак ще пиша!

P.S Рени, ще ти се обадя - извинявай!
Кати, благодаря ти за информацията!  Hug

# 229
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо
6. Веселка с Ина
7.Ками и Ева
8. Стефи и Етко
9. Боряна
Ели, всичко е наред, не ми е кофти да се връщам назад, напротив радвам се, че всичко премина успешно.
Велина, добре че тази ситуация е вече зад гърба ви, дано повече не се повтаря Hug
Леле, това което е написала Марти направо ме разтърси, още повече, че наскоро имах подобен сън. Много мъчно ми стана за родителите.  Но добре е да знаем, че децата за секунди се изплъзват и са склонни да направят какво ли не  Cry
Не на последно място честита дъщеричка на Теди  bouquet

# 230
  • Варна
За желаещите да гледат  Hug

# 231
Бути,супер снимки!Много си готина,браво!  HugИмам приятелка дето ходи до Виена януари месец и на пазар,казва че има супер намаления тогава.Много е красиво и чисто.

# 232
  • София,
БУти, страхотни снимки, чесно да ти кажа много ВИ отива да живеете там  Blush. ПОжелавам ВИ го от сърце. Наистина всичко е прекрасно, оплакнахме очите, а сега да чуем какво ще кажат за поредния трус в София по новините.

# 233
  • USA
Много хубави снимки! Германия преди Коледа е просто разкошотия. Много ми се доходи и на мен. Simple Smile

Аз да повторя. При температурен гърч не се прави нищо, чака се да отмине. Ама аз лично ако го видя отново син и недишащ ще включа изкуственото дишане. Много е лесно на теория да запазиш самообладание, обаче като ти се случи направо ти изключва мозъка. Много е гадно. Кристиан е добре сега, слава Богу. Следиме го да не вдига температура.
Вчера си бах вкъщи с него и сега си почивам на работата.  Joy Възхищавам се на всички, които гледат по 2 деца целодневно.   bouquet Майки-героини сте за мен. 

Яна, много неприятно така. Ние или ходиме заедно или не ходиме заедно. Като мартеница сме с мъжа ми. Повечето ни приятели тук са общи и много от тях са с деца. Не мога да разбера как някой ще ти натъртва, че ти си си виновен, че си направил различен избор от неговия. Това за мен не са приятели, а просто компания. Защо не пробвате мъжа ти да гледа децата, а ти да излизаш от време на време. Той много бързо ще се научи, не го жали, че не можел да ги гледа. Все пак са и негови деца.
Рокси, много ми е забавно да чета за похожденията на Ники.

# 234
Мая , сега бяхме до един магазин за обувки,където има КиК , Примиджи, Чико и доста други, намалението на Примиджи беше около 30% , демек едни ботушки струват към 90.00лв, имаше доста красиви ,магазина е до Била .Иначе в Принцес Аутлет няма на Примиджи  Peace
Бути ,страхотни снимки, изглаждате много щастливи  Hug
Стефи  Hug

# 235
Бути, много си хубава, за какви диети говориш, не мога да разбера  Hug колко ли време се шие един такъв гоблен, аз която никога не съм харесвала гоблени, останах очарована от тези, като произведения на изкуството са  Peace
И аз знам, че дете в гърч не се мести...
Написах това за Алекс, не за да ви разстройвам...нищо няма да им стане на нашите хубавци и хубавици, ако ги държим далече от балкона известно време. Аз лично на Никола съм му ограничила достъпа до там, да не се чувства в свои води...в конкретния случай бабата е гледала детето и го е оставила само за няколко секунди ...да пази Господ  Praynig

...от този списък излиза, че ние с Бубето ще сме сами  Wink

1.Марти и Никола
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо
6. Веселка с Ина
7.Ками и Ева
8. Стефи и Етко
9. Боряна и Дели

Ели, гледах ви по новините - много сте хубави, имате най-голямото богатство - хубаво семейство, прекрасно дете  Hug

# 236
1.Марти и Никола
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо
6. Веселка с Ина
7.Ками и Ева
8. Стефи и Етко
9. Боряна и Дели
10. Рокси с Ники

Буути, наистина страхотни снимки ( и ти си много готина, макар че аз това си го знам отдавна Grinning).

На вас може и да ви е смешно за никсъновите безобразия, обаче аз понякога направо блокирам, просто съм неспособна да му се справям с всичките идеи.
Мен също много ме е страх от падане през терасата, но нашият парапет е висок и няма нищо край него, всички саксии са далеч от парапета и са тежки, не може да ги премести.
Още щях да пиша, но всичко ми изхвърча от ума, мирише ми на възглавница Blush

# 237
kami27 това Била в Младост ли?
Ели защо са ви давали по ТВ?
Бути много добре изглеждаш  Peace И на много красиви места сте били... На мен и тази година ми се размина ходенето до Виена, а дано догодина стигнем до там  Mr. Green

# 238
Добър вечер  Hug Честито бебче на Теди, да им е живо и здраво  bouquet

Велинче , и от мен много  Hug дано никога не се повтаря тази страшна ситуация  Praynig
Там-там, и ние като вас сме младоженци за тази седмица Wink Изпратихме Гери на Враца, докато се възстанови от тези бактерийки, в неделя като се разделихме плаках, гледах снимки, а после си се гледахме и пяхме песнички по скайпа; много ми е мъчно, но като си помисля, тя тепърва ще кара ваканции я при едните, я при другите баба и дядо, та трябва да свиквам  Confused

Иначе и аз знам за подобен на случая на Алекс - за момиченце от Враца, малко по-голямо, затова съм решила- никакви столове или предмети, по които може да се покатери на терасата, защото и без това малко й трябва да се изкуши...Пази Боже  Praynig

И ние да се запишем за партито, дано само да сме здрави Simple Smile
1.Марти и Никола
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо
6. Веселка с Ина
7.Ками и Ева
8. Стефи и Етко
9. Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11.Ками и Гери

Буути, и аз се присъединявам към комплиментите - страхотни снимки, а ти си много хубава  Hug

# 239
  • София
Бути, напълни ми душата.  Hug Ти изглеждаш страхотно и снимките са много хубави. Пожелавам ви често-често да ходите на разходки по света с Милко.

Мимозке, аз да ти благодаря за инфото и на Майчето, че е питала.   bouquet Точно 20 номер ботушки търся за Ири. А цвета какъв беше?
От тераси и широко отворени прозорци на високи етажи имам фобия. Имам приятелка, която като отидат на гости някъде с децата и минава и проверява всички прозорци - та тя ми го е насадила.
А за гърчовете ми се върти, че съм чела, че трябва да се обърне детето на една страна - ляво и да засечеш колко време продължава.

Общи условия

Активация на акаунт