Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 458
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Марти, помня случая на детето от Редута  Sad За мен покатерването по такива парапети е също голяма фобия, въпреки че като дете майка ми ме е виждала да седя на парапета на приятелката ми с краката навън. Тя живееше на 9-тия етаж в блока срещу къщата ни. Представям си какво е изпитала тогава жената  ooooh!
Илко излиза с мен на терасата. Когато мен ме няма, той няма работа там, въпреки, че е остъклена.
Бути, и аз да се включа към охкащите и ахкащите по снимките и визията ти  Peace Та махни ти как изопачава апарата нещата, направо си изглеждаш превъзходно! Сетра ми има един от гоблените на Богородичка в кафяво. Нямам спомен колко време го е бродирала.
Хриси, и аз честичко се усмихвам на творенията на Ники, но като се замисля, че ако го видя бръкнал във вц-то ще ми се изправи косата и бързо ми се стопява усмивката  Joy Joy Joy

# 241
Winx, много е страшно това което сте преживели. Калина когато беше с ушната инфекция вдигна 40+ за отрицателно време, но добре 4е бяхме при педиатърката точно тогава и ни дадоха ударно Мотрин и ни държаха докато я свали. Както и да е, вечерта в къщи вдигна 39 след като беше пила Тиленол - веднага обух чорапи напоени с оцет и спадна за нула време. Определено ме беше страх да не направи гърч. Дано не се повтря при вас и Криско да оздравява бързо.
Калина също много посяга да шамари и скубе - и нас, и децата в парка. Особено ако установи че другите деца са по-свитички и само ще плачат! Не знам откъде е тази агресия. Добре че от известно време се случва по-рядко. Иначе не се впечатлява от нищо - нито приказване, нито потупване по памперса, нито сваляне на земята или излизане от стаята.
Биберона продължаваме да си го смучем предимно нощем, но сега избиват кучешки зъби и май е по цял ден. Но не смятам да бързам с махането - има време. На батковците и ги махнахме когато бяха по на 2.5-3.
Колкото до соковете - тя пие непрекаснато нещо. Заспива на обед със шишето със сока, следобед сокче от чашка и вода, нощем понякога изпива 2 шишета сок. Плодове също хрупка - грозде, круша, ябълка, банан, ананас.

# 242
Привет и от нас!

Инфо за Теди и new baby:  ylinfant Термина й беше на 5.Дек, на 26ти трябваше да я приемат в Шейново за секцио на 27-ми. Онази вечер обаче в 4ч през нощта са й изтекли водите и са хукнали към шейново. Сутринта рано е родила секцио. И днес не посмях да й се обадя, за да не я притеснявам. Като имам още инфо ще пиша пак  Peace

И поздрави на медийната ни звезда - и аз гледах Елпет в новините по Нова  Simple Smile

С Влади сме си ОК - гледаме се из вкъщи и много рядко остава време да ви чета. Подготвяме документи за ясла и се надявам скоро да тръгне вече, че другото бебе все по-често напомня за себе си Simple Smile

Поздрави на всички ви и целувки на дечковци  Hug

# 243

Добро утро!
Да почерпя че порасвам с още една годинка.

# 244
  • USA
Дес, честит рожден ден! Много здраве и късмет ти желая и да ти се сбъднат мечтите!  newsm59

# 245
Честит рожден ден,Десс!Много здраве и обич! nbirthday
Никола иска да спи в мене,егати.Сега хърка на рамото ми,като папагал е.  Crossing Arms Нищо немога да свърша така.

# 246
  • София,
ДОбро утро!  Hug
ДА почерпя и аз днес, че моята сестричка и тя е рожденичка! ДА ми е жива и здрава!

Честит Рожден Ден на ДЕСС! Много здраве, щастие и дълголетие! ДА бъде най обичаната съпруга и майка!

МОмичета и на мен така ми се идва на купона, обаче, сега трябва да направя всичко възможно да позакрепя Вероника да не се разболее в близките две седмици, че май само ние останахме без ваксината МПР и вече трябва да я сложим, няма как. НО то има доста време дотогава, така че аз ще гледам да я сложим преди това и ако сме здрави може и да дойдем, засега няма обаче да се включваме в списъка, а и дано да проходим вече до тогава, че вече и на мен ми писна.
Яна вчера много мислих над твоя въпрос - относно приятелството и съм съгласна с повечето, че наистина истинските приятели са тези които мислят за теб, за децата ти и те приемат такъв какъвто си. И ни не излизаме много, а сега като е студено и трябва да пазим Вероника пък хич, даже онзи ден едни приятели ни поканиха на заведение, но трябваше да им откажем, заради децата тук няма на кого да ги оставим, но никой не ни се разсърди, даже напротив. Лятото когато е топло и може да се седне навън  си позволявахме да излизаме, но сега не. Е като се приберем в провинцията и бабите ги гледат сме като отвързани де, ама това е друг въпрос. Иначе тук и мъжа ми не излиза без нас, често колеги са го канили, но той почти не ходи, по приятно му е да си стои в къщи при нас. СЕга за КОледните и НОвогодишни тържества сигурно ще се редуваме, той ще отиде на неговото, а аз ще пазя децата, а после аз ще отида на моето пък той ще ги пази, само дето незнам мен дали ще ме поканят де Sick

# 247
Честит рожден ден, Деси!Много щастие и любов ти желая!  bouquet
ЧРД и на сестрата на Дудурела!   :bouquet
Цитат
На батковците и ги махнахме когато бяха по на 2.5-3.
На батковците и ги махнахме когато бяха по на 2.5-3.[/quote][/quote]какви батковци, а разкажи  Grinning Калина трето дете ли е?
Рокси, не помня дали ти отговори някой, но партито е на 13-ти от 12.30, Никсъна е голям сладур, много му се радвам  Hug

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 10:41 от marisasav

# 248
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕССДа си жива и здрава мноооого щастлива   bouquet   ura
Бути, да кажа и аз  smile3521 за теб. А гоблените са много красиви.
Герка, имаше тъмно сини и червени... Аз ще проверявам, пак трябва да докарат  Hug
Янче, много весело сравнение  Laughing
Дунди, да е жива и здрава сестра ти   bouquet

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕССДа си жива и здрава мноооого щастлива !
Бройте ни е нас ,стига д сме здрави

1.Марти и Никола
2.Яна с Нико и Надина
3. Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/
4. Мая и малчо
5. Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/
6. Веселка с Ина
7.Ками и Ева
8. Стефи и Етко
9. Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11.Ками и Гери
12.Теди и Марти

# 250
  • BG
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСИ! Желая ти много здраве, да обичаш и да бъдеш обичана, уважавана и вечно ухажвана от мъжа на сърцето ти, а като майка да преживееш много мигове на щастие и гордост!  newsm67

ЧРД и на сестрата на Дундурела! Много здраве и щастие!   party023

Честито бебче на Теди!  Hug (не разбрах само пола   Embarassed)

Мда ... Видях, че Майчето ви е казала за ремонта. Сега "малко" ме е яд, че го започнах и се чувствам  smile3511 и  smile3515, но няма значение. Ще се похваля когато го завърша (дори и да е през 2010).

Желая на всички ви прекрасен ден, а на всички болни - скорошно оздравяване!  Hug

# 251
  • София
Честит Рожден Ден на Деси!   Да си здрава, щастлива и обичана.

Честит Рожден Ден и на сестричката ти Дунди!  Hug

Мимозке, още веднъж благодаря ти много.  Hug

Стефи, пак девойка си има Теди. И се обади като имаш време.  Laughing

# 252
  • София
Честит Рожден Ден на dess76! Много здраве и щастие! smile3525

Честит Рожден Ден и на сестричката на Dundurela!  bouquet

Коледното парти ще го пропуснем за съжаление, защото тогава мъжът ми има РД. Нищо друг път.

# 253
  • Варна
Честит рожден ден и от мен Деси!  bouquet Бъди жива и здрава.Много любов и семейно благополучие ти желая.Да са живи и здрави щерките ти и много да те радват!
Честито и на сестра ти Дунди!Да е жива и здрава!

Леле момичета какви са тия комплименти.  Rolling EyesНаправо се почувствах като на първа среща  Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря ви!Много сте мили  Hug и добре възпитани  Laughing

# 254
  • София
А, не, Бути! Ние изказваме просто ЛМ.  Peace и този път сме единодушни.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт