Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 455
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София,
А, не, Бути! Ние изказваме просто ЛМ.  Peace и този път сме единодушни.  Hug
ДА така е подкрепям Герката! Аз направо ти се  възхищавам, две деца си родила и ти като мене, но изглеждаш перфектно, а аз още не мога да се оттърва от едни излишни 10 килца  Sad, ама като и воля нямам, пък и покрай тези притеснения с Вероника, като влезем в болница и аз от нерви ли от какво и само се тъпча! Mr. Green

П.П. Благодаря ВИ за пожеланията, чакам КАКА да стане, че тя е нощна птица и работи през нощта и ще и ги предам лично по тела Mr. Green

# 256
Честит рожден ден на сестричката ти Дунди!Да е жива и здрава!  bouquet
Бути,снимките са страхотни,а и ти изглеждаш страхотно.

# 257
Честито на всички прануващи днес!
Ели,сега прочетох че няма да идвате на партито.Това сигурно ли е?Сигурно ли е и че Ицо няма да е Дядо Коледа?
Ако е така предлагам Марти да пита в клуба дали имат Дядо Коледа и ако ни устройва цената да го наемем,но да не стане много и торта и той.А резервен вариант е пак да се върнем към томболата и да си разменим подаръчета до 10лв.Само предлагам за по интересно.  Hug

# 258
dess76 честито и от мен  newsm67 newsm67 newsm67
Много здраве преди всичко и това, което ти е в главата да ти е в ръцете  Hug  bouquet
Дунди честито и на сестричката ти   bouquet
Ками и аз си поплаках, когато си тръгнахме от К-л и снимки си гледам, но все си повтарям че трябва да свикне с отсъствието ми и няма друг по-добър вариант  Rolling EyesСложно ми е за обяснения  Blush
Връщам се към работата  Crazy

# 259
  • София
янче няма да можем да дойдем за съжаление. ако случайно успеем, ще е към края, но засега и това не е много сигурно Peace
тенкю за медйината изява Wink
марти, идеята не беше да се покаже че нямаме пари, а че сме средностатистическо семейство с ъс средни доходи. а и на практика официалните ни доходи са такива. неофициалните не са за споменаване, а пък нали не могат да се коментират заплатите ни, та не можех да кажа сума. Wink

# 260
здравейте момичета
Десс, честит празник , да си много щастлива и здрава , да те глезят всички вкъщи   bouquet
Дунди, честит РД и на кака  Laughing, да ти е жива и здрава и късметлийка  Hug
Аз ходих днес до НДК на изложението и па се разочаровах,а преди години това изложение бше страхотно  Rolling Eyes
Днес направо витаминозах Ева , сутринта си правих плодова салата и сложих вътре какво ли не и то екзотика много Laughing, да й пасирах една паничка , омете всичко, сега като стана се залепи за мандарините ,изяде 2 и  пи сок от 1 портокал
Ели , гадно че няма да успеете да дойдете  Rolling Eyes
Купих на Ева ботушки и  апрески на КиК
Аз съм за предложението на Янчето

# 261
Marisasav, имах 2 момчета - малкия е на 17. С големия се случи нещастие тук в Америка - загина при автомобилна катастрофа преди почти 3 години. Ако беше жив сега щеше да става на 21! И така се решихме за Калина (бях на 40 като се роди - инвитро) - тя ни е изтърсачето в семейството. Да ни е жива и здрава само!

# 262
Албена,браво за смелостта!
Имам подобен случаи в семейството.
Радвам се,че си при нас и дано само хубави новини споделяме,а трудностите да минават по-леко!  Peace  Hug

# 263
  • София
албена и аз съм изтърсак, майка ми ме е родила на 37 г. адмирации за смелостта Hug
да поздравя Десс за рождения ден!  bouquet
и ЧРД на каката ти, Дунди!  bouquet
ками, може ли да ги снимаш, аз много обичам да гледам обувчици, а и да видя апреските че май и ние ше тр да купим. аз само ботушки взех. и откъде ги взе? Peace

# 264
Албена,браво за смелостта!
 Радвам се,че си при нас и дано само хубави новини споделяме,а трудностите да минават по-леко!  Peace  Hug
Peace  И от мен  Hug

# 265
  • София,
AlbenaLV съжалявам много за загубата на детето ти, винаги съм си мислела, че няма нищо по страшно за една майка да загуби детето си, независимо по какъв начин. Поздравявам те за смелостта и те разбирам напълно за желанието за още едно дете, подкрепям те напълно и ти пожелавам да имаш само прекрасни и незабравими мигове с дечицата, много да се гоордееш с тях! ДА са ти живи и здрави!  Hug
А за т. н. "изтърсаци" да споделя, че съм чувала, че са много умни и интелигентни Blush
КАми и аз искам да видя какво представляват тези прословути апрески, моля Crazy

# 266
Ели, ето обувките и двата чифта са на КиК , аз харесах едни други апрески, мъжките в синьо и сиво, но те бяха по особенни и тясно и нме можах да й ги обуя  Peace
http://kadamska.multiply.com/photos/album/5#8
Албена, съжалявам за загубата ви , и адмирации за смелото решение  Hug

# 267
  • USA
Албена, ужасни неща си преживяла, дано вече само положителни емоции да имате в семейството покрай баткото и сладката Калина!  Hug От колко време сте в ЛВ? (Аз там съм женена  Mr. Green)

Буути си я знам, че е направо като от списание.  Flutter Ама то само като видиш аватара и и става ясно.  Laughing

Стефи, сигурно ти е трудно сега с ремонта, но съм сигурна, че после ще си много доволна като приключи. Ти върна ли се на работа? Как се чувстваш там?

Я кажете какви подаръци сте си заплюли за Коледа за вас и за децата?

# 268
Албена  Hug Hug Hug

Цитат
марти, идеята не беше да се покаже че нямаме пари, а че сме средностатистическо семейство с ъс средни доходи. а и на практика официалните ни доходи са такива. неофициалните не са за споменаване, а пък нали не могат да се коментират заплатите ни, та не можех да кажа сума

знам, Еленке, нали се знаем  Hug обаче не разбрах какво се опитват да кажат с репортажа - че средностатистическото семейство в България не взима заеми ли? Защото не ми се струва съвсем така - ние например също сме ССС и имаме заем, а и около нас всичките ни приятели имат

ще питам за дядо Коледа

Уинкс, чудя се още - има една кола fix and go...конструкторите пък са му мого любими и се чудя дали да не му купя още един.ако имаше къде да я сложим щяхме да му вземем къща, защото много харесва тази в детския клуб...хайде, давайте идеи

# 269
Аз искам да им купя масичка с две пейки в едно.В Джамбо има,но в Хипо чух за сгъваеми такива.Също така ще се зарадват на детска кухня.И аз имам нужда от по-голям конструктор и ми харесват тези дето са в столче.Инъче каката има много интереси и сега й поръчах к-т бебе в люлка,шкафче и столче за хранене-дървени.Има много поръчки за Дядо Коледа тя,ама нали знаете лафа ''всички искат от Дядо Коледа,ама чакат от  тате''.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт