Отговори
# 270
      Честит първи сняг майски мами и дечица!!!!!

# 271
При нас денят започна обещаващо слънчево.Но само 10мин.след като излязохме на разходка,вече не мислех така-задуха силно и заваля.Вали дъжд,сняг си нямаме.
Reny27-аз се учудвам на търпението на детето(пу-пу)Нашта маймуна 1 час път едва издържа,започва да мрънка на 15тата мин.,да се опитва да излиза от стола,реве,абе,не ми се сеща и не ми се пътува.Браво на Мая,дано е толкова добричка и обратно на път за вкъщи.

# 272
Честит първи сняг!! Nature Snowman

Сутринта не излизахме понеже ми се видя доста сериозна виелицата , но сега чакам да се събуди и да я запозная отблизо със снега.
Новото пет при нас е, че хвърля всичко до що се докопа и си умира от кеф маймунката малка.

Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

# 273
Честит първи сняг и от нас Simple Smile И на мен ми е едно бяло и спокойно. Гледах през прозорците капандурите на съседите и се чудих как ли ги чистят, а и светлина не влиза  newsm78

4РД на Милееенка, да е здрава и усмихната   bouquet

Иван е по-добре, но ще пие още няколко дни антибиотика и повечко дни сиропа докато спре кашлицата. Аз вчера бях на преглед, та бебо вече е 2,5кг. и се е обърнал в правилна позиция. Върви си 10тина дни по-напред, тъй че и да тръгне по-рано да се ражда някакси ми е спокойно. Е, дано изчака все пак Simple Smile

Хубав ден  Heart Eyes

# 274
iхааа миленка, 4рд: здраве и усмивки  Flutter Hug

данче, супер за двете бебета Mr. Green Hug

глиги, хубу, че наминаваш: кажи как е при теб, регулира ли се многото до късно ходене на работа, как си???

а лиличка де еееее Tired

квито сме несериозни, ще изпуснем рени Crossing Arms оставих ви и кво - ни звук ни стон за срещта Crossing Arms та хубу че съм аз де  Mr. Green ари вторник, 25ти, 18-18.15ч, Макдоналдс срещу ЦУМ Peace  казвайте кой ще идва Flutter рени, за теб е ок, нали???

# 275
не съм питала изрично филков, но и ние ще сме там с 2те деца. при това сигурно още преди 6 ще акостираме  Peace

миленче - чрд. здраве, щастие и 2ма мъжа тъдява, дето все в очите да те гледат, пожелавам!
   bouquet

# 276
  • България
И ние нямаме сняг, но честито на тези дето видяха първите снежинки за тази година!
Даже деня започна с доста необичайно топло време, после силен вятър, сега въли дъжд, та се надяваме снегът да даойде и при нас.
ЧРД на Миленка!  hbday
Кокито спи , а аз правя щрудел, днес сутринта спретнах за закуска една баничка, а за обяд писешка супа и гювечета, ама съм работна нали.... Embarassed, даже и на кафе имах време да ме заведе мъжът.... и Коко де (той на сок - голям кеф е епри нас да се пие от сламка).
Майче внимавай с зимното шофиране, аз пъврата зима като шофьор имах някомко завъртания на 360 градуса, ама то хубаво че беше с малката кола и лесно се оправях, ама ти с тазе голяма машина...а Бат Бойко сети ли се да почисти улиците навреме???

# 277
Миленка   bouquet  Heart Eyes
и в Добрич заваля сняг Супермама и при вас ще дойде, аз миналата година гледах сняг само на снимки и сега му се радвам като дете дано натрупа и да извадим шейните
Мойте деца явно са от най търпеливите щом издържаха 3 дена с автобус от Мадрид до София  Simple Smile
супермама браво на теб примерна съпруга  Heart Eyes
Данче много се радвам за бебчо бързо оздравяване на малчо че много продължи  Hug

# 278
аз съм на тема телешко днес - сега варя телешко варено + метнах във фурната телешко със сметана. сутринта менюто беше пържени филийки и топли сандвичи. ще правя и крем с орехи от едно смотано грозде, дето никой не иска да го яде. и аз да се изфукам  Mr. Green
+ това направих един супер пазар - апрески за двете + пола за мен + част част от коледните подаръци вече са налични, други пък са поръчани и ще ми ги досатвят в понеделник + имам чифт ботуши и чифт обувки на платформи и с дебели токове - нали се сещате - бяха супер модерни преди 8-10 години. прогнозирам, че другата година пак ще се върнат. както и да е - не заради бъдещата мода ги взех, а защото преди години нямах кинти да си купя такива. днес ме налегна носталгията и ги награбих едни без да се замисля. а и цената беше супер френдли, така че няма да ме е яд дори само ако стоят като паметник в дрешника  Peace
като добавим и снеговалежа - днешният ден е направо страхоен  Peace

супермама - сутринта не беше разчистено изобщо. имаше някакви коловози, но яко трупаше отгоре им. по обед, когато пак излизах, всичко вече се беше разкашкало и нямаше проблеми. а нашият джип не е голям - 4 врати, къса база - уютно джипче е, средна големина  Wink

# 279
Сняг има и при нас,ама аз не му се кефя,щото ми прави проблеми с колата. Mr. Green
Миленка,и от мен много здраве,щастие и сбъднати мечти!  bouquet Hug

Браво,момичета за готвенето,това ми е хоби. Laughing
Пусто сега като нямам време,и хрупаме зеленчуци.
Но за Коледа съм казала,че капамата ще е налице,другото ще е готово от маркета.

Данче,то не останало,много вълнуващо,ти ли си първа или Януш? Embarassed

# 280
Здравейте и от нас.Ние днес излязохме на разходка да се запознаем с снега.Беше много интересен.Обикаляше и слушаше как хруска под краката му.Батко му започна леко да го цели със снежни топки и той също се пробва като събаряше сняг от колите.Беше забавно,въпреки силния вятър.Едвам се прибрахме.То голям рев падна.Едно тръшкане и сълзи,не знам от кой е взел този инат. newsm78

# 281
  • България
А заваля си и при нас, вече над два часа трупа снежец, но това не ни попречи малко да се поразходим (може да е с колата) на пак е нещо, щото в къщи ще издивеем. Ходихме до майка ми - там Калоян се навечеря доволно и сега беснее. Даже успях да го нашамаря - пипа печката - а вече има изгорено на ръката от миналата седмица, но явно не си е взел поука, та днес имаше шамарчета по ръцете, та да видим другия път пак ли ще пипа????

# 282
  • България
Ихааа, голям кеф с тоя сняг. Мая така се накефи  Laughing Цял ден не е спала. Това се случва за пръв път и ми беше много странно. Сега обаче вече е в леглото и като послушно дете, оставя мама на хапване , пийване и женски приказки
Мойте деца явно са от най търпеливите щом издържаха 3 дена с автобус от Мадрид до София  Simple Smile
Малее, а ти как издържа, аз малко преди Сф. вече ме Фащаха лудите.
Mr. Green ари вторник, 25ти, 18-18.15ч, Макдоналдс срещу ЦУМ Peace  казвайте кой ще идва Flutter рени, за теб е ок, нали???[/color]
ок, супер се радвам  Hug Само да ми кажете от Бели брези какво мога да хвана до там, маршрутка има ли?
майче и аз много обичам платформи, хем ме правят по-висока, удобни са и не изстиват краката с тях

# 283
уха, как сте заговорили за манджи ... ама тук четат и бременни  Mr. Green ... шегувка, доки ме сложи на диета, че съм +17кг  Embarassed ама още не съм я почнала
Птица, и аз съм се наточила капама да правя за коледа, а мъжо ме бъзика да не я правя от болницата ... та аз по термин съм януарка, Януш е февруарка. А за капамата вече ще знам кой да питам, че от селската кухня не ми харесаха рецептите.
За срещата - няма как да дойдем. А за коледно парти, също не мога да обещая, но бих се радвала ако можем.

# 284
Щам си за януари,ще имаш време за капамата.
Наистина е страхотна гозба,за Коледа.
И най важното,е че се отива за два дена и повече,зависи от хората. Peace

Аз се радвам на снега най-вече щото ми харесва да правя снежен човек с децата.
Как се радват милите,направо си ставам дете и аз! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт