Отговори
# 285
Данче ето тук има рецепти за капама http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346884.0

# 286
аз пък бях на работа и на връщане минах през един магазин за художници - голям пазар направих, утре ще правим работилничка на джуджутата и ще почвам еда майсторим картички и подаръци. купих всичко - боички, контури, златца, апрликации...ей супер се кефя. лора пощуря направо. ще пробваме нова техника за нас - декопаж (сложно звучи) дано се справим  Peace

майче - предстои покупка на ботуши я кажи какво видя от твоите обиколки да спестим малко ресури, че много ценен  Hug

още не сме се радвали на снега, утре съм го планирала ... дано има сняг  Mr. Green

# 287
хай, якооо Flutter в понед ще ти пиша за парите

аз си търся обувки спортни, но не съвсем, естествена кожа дебели ... много искам и с пухкава естествена отвътре като на мъжо и като мирините, но дамски такива няма и всеки път, ако питам, ме гледат Shocked и почват да ми обясняват, че нямало такова чудо, че така биха се вмирисали краката, ако се заобяснявам още повече, че ивайловите не миришат грам, те пък ми поясняват, че явно са ни излъгъли, че били естествена кожа и т.н. ooooh!

данче, и що пък няма да можеш  Crossing Arms поне ти: аз ще съм без мира Peace за което малко съжалявам, щеше много да се радва на малките фъстъци Sunglasses кой знае дали янма да навия майка да дойдат Crazy какъв точно детски кът има там??? в смисъл класически като на клуб, с играчки, отделен с преграда newsm78

рени, пусни си в бгмапс най-близки спирки  Peace имам една малко стара карта: по нея май трамвай 5 би трябвало да те устройва по цар борис Peace

а на кои дати с ви термините Flutter

# 288
  • Перник
ЧРД Миленка!   bouquet

За нас снега е втори. Калоян не го хареса особено много, защото изведох преди обед, когато още валеше. Валеше му в очите и устата като гледа нагоре  Mr. Green Освен това падна в снега по лице. Пробва да тича - не успя. КАто поразринахме пътеките тичането се получи по-добре, но почна да се пързаля. Само правенето на снежни топки му хареса  Grinning

# 289
е то не е точно детски кът. на 2я етаж е просто по-шаренки и имаше там един часовник, дето му се мърдат стрелките. обаче нали имало детско меню и внего нали имало играчка  Wink

# 290

Общи условия

Активация на акаунт