"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 879
  • 378
  •   1
Отговори
# 105
Ая, специални поздрави и целувки и от мен  bouquet
Пожелавам ти всички твои мечти да станат реалност, да си много щастлива и обичана Hug

# 106
  • София
Здравейте, милички! Hug

Двойно раздрусано кафе:

Аз пия вече трето от сутринта  Crazy

Хубав и СПОКОЕН ден на всички! Heart Eyes

# 107
  • Cacao Land
Честит рожден ден, Айче! Да си все така хубава и обичана, нека само приключения ти се случват!

# 108
ЧРД  Aia , да си все така усмихната, много обичана и  всичко за което си мечтаеш да стане реалност ! newsm51 smile3525  love001 newsm51 smile3525

# 109
Айде и аз се излюпих най-накрая  Mr. Green Вчера си изкарахме супер, ама сега съм малко махмурлия  Embarassed Rolling Eyes  Laughing Греба тук с една лъжица в киселото мляко  Mr. Green Та това ми е закуската  Peace

Ая, честит рожден ден, миличка  Hug  Много здраве, щастие любов и сбъднати мечти ти желая  Hug  bouquet

На всички останали много  Hug и лек ден   bouquet

# 110
Aia честит рожден ден! Много здраве, късмет, усмивки и любов!

# 111
Здравейте момичета много ми липсвахте, но тази разбота ми изпи силите ... Joy Joy
АЯ ЧРД, ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ!!!
http://image048.mylivepage.com/chunk48/1688542/1357/%D0%9A%D0%BE … 5%D1%82%D1%8F.jpg

Момичета вижте ми линийката - вече съм минус 13 кг. за около 2 месеца, направо ще откача от радост. Бях три дни на лунна и вече съм два дни на житна диета. Само дето съм с бъбречна криза и днес изядох две хапки от една баница, че съм на антибиотик.

Прегръщам ви всички и ви целувам Heart Eyes

# 112

ЗА АЯ!!! (че нещо не я сложих както трябва в предишния си пост)

# 113
Браво double hot! Продължавай така!  smile3501

# 114
  • София
Здравейте, пиленцааа!  Hug
Аз сега се връщам от погача на племенника ми и така съм се размечталааа...   Blush

Ая, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много щастлива, обичана, глезена и скоро да се похвалиш с тъй желаната перфектна фигура!

# 115
здравейте
от шопинга си купих 2 бодита-едно лилаво като поло с дълъг ръкав и едно с призрамки черно;
не бях режимна (ядох китайско с любимия Flutter и после солети)
дано утер е по-добре от към храната
иначе пия чай и вода  Peace
хубава вечер  Hug  Hug

# 116
И днес бях режимна, само че като количество беше повечко  Embarassed

Утре и другиден планувам протеинови дни пък да видим  Rolling Eyes

♥ iguanka ♥, честити бодита   bouquet

double hot, браво страхотен резултат  Hug

Лека вечер от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Ая, честит рожден ден и от мен! Желая ти само положителни емоции!   bouquet

# 118
ех да се отчета и аз тука два дни не много задоволителен старт на диетата ми,но от утре ще дам газ дето се вика Flutter, смятам да отчета точни кг в събота да видим докъде съм я докарала, понеделник-плодов ден newsm10

# 119
Здравейте момичета ,

Първо искам на всички ви да благодаря - много сте мили  Heart Eyes   РД мина добре, въпреки , че бях дълеч от приятелите ми и роднините ми... прекарах си супер... казаха, че не може рожденичката да не яде торта... и така няма да продължавам... от понеделник почвам пак войната с кг  Hug

lideto70 много благодаря за розите страхотни са  Blush

jedira  много благодаря  Hug

Chocolata  wowww... този младеж ако има и главата на Enrique Iglesias направо си го взимам... и след 2 седмици като дойда с - 7 кг  Joy няма да ви кажа как съм ги свалила  Heart Eyes

vodka_s_led  благодаря  Hug

crazy_tikva  много благодаря Hug

petinka_vd  в тази интимна обстановка и с младежа на шоколата... няма да имам никога проблеми с кг..  Grinning благодаря ти  Hug

double hot благодаря!!браво за минусите... ти си нашата гордост за 2 м - 13 кг лалллллл ето това се казва стриктен човек

baby@girl  благодаря , а аз чакам да чуя от теб друга новина... с нетърпениееее  bouquet

Smile! благодаря   bouquet

Успешна семица

Общи условия

Активация на акаунт