"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 921
  • 378
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!

Пожелавам ви слънчев ден Hug аз отивам на лекции Tired
закуската е кафе с филийки (2) със сирене Peace

# 121
  • София
Добро утро! Hug

Иле, Hug мерси за кафето   bouquet, приятно учене! Grinning

От мен чайчето тази сутрин:

Днес съм на кисело мляко и ябълки  Peace

Успешен , хубав и минусов ден и седмица на всички! Heart Eyes

# 122
, със закъснение...но... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, любов и успех във всички начинания( и в борбата с килата, разбира се LaughingHug
Игуанка, Лиде, бравос за режимното начало на деня Simple Smile  Hug
Изчезваааам. нали е понеделник...имам 100 задачи...
ХУБАВ  И ОТСЛАБВАЩ ДЕН!!!

# 123
Нова седмица - нови минуси!  Hug

# 124
Здравейте и от мен HugОтчитам пак малък минус, макар и да съм пред МЦ, но дори и да нямам в този период намаления си продължавам с режима, защото знам, че този път ще успея да преборя гадните кила boxПожелавам ви успешна отслабваща седмица, много положителни емоции Hug Hug

# 125
Добро утро  Mr. Green

Мерси за сутрешните почерпки!   bouquet

Днес на протеини - утре може и да се премеря  Rolling Eyes

Пожелавам на всички успешна седмица и самооо минусчета  Hug

# 126
добро утро, дами!
Тази сутрин се върнахме от Турция, изкарахме си страхотно. Имам страшно много снимки, и ще покажа като ги подредя и разгледам.
Целувки на всички  Hug

# 127
Здравейте хубавици Party
 и аз да почерпя с каквото похапвам

МИСКАПРИС, леле как ти завиждам, но Коледа и времето преди нея за мене кипи най-усилният труд, така че ще мога да си почивам чак след Нова година. Предвиждам едно пътуване до ЛОндон - пък ще видим Wink
За тези от вас, които предпочитат ябълки ето заповядайте ...

Усмихнат ден!!! Heart Eyes

# 128
Добър ви ден Simple Smile

Честит рожден ден на АЯ на патерица. Да е жива и здрава и много щастие и усмивки от мен. Hug  love001   bouquet
Аз си постя и съм супер стриктна и внимавам и какво хапвам,но още съм на 51кг  Rolling Eyes Вероятно е заради голямото ядене преди началото на постите...Пък и като се замисля са минали 3 дена само...има време. Simple Smile

Някой беше питал как да ми пише ника на кратко...сложно,но "русалке" май е най-краткото... Rolling Eyes
Какво да се прави много сме тук и повечето ник-ове бяха заети.

MissCaprice и аз се присъединявам към завиждащите Embarassed Обожавам да пътувам и в Турция не съм била,а ми се ходи...ще чакам снимки с нетърпение Simple Smile

Целувки на всички и приятен ден   love001  love001  love001

# 129
Здравейте момичета  Hug

Отбивам се само за да поздравя Ая за рождения ден.Честито миличка  Hugсамо хубави неща да ти се случват и да постигнеш всички цели в живота си Hug

Каприсче добре си ни се завърнала  Hug радвам се че си изкарала добре и моляте пиши в темито когато качиш снимките

Лиде успех в новия старт  Hug и дано си раздвижила метаболизма,че всички чакаме да те видим при шестиците thumbsup

Дабъл хот страхотен резултат  smile3501 дано се чувстваш по-добре  Peace

love001 на всички Дневничета и успешна  седмица

Аз изчезвам по задачи

# 130
Привет момичета  Hug
хапвам житце  Mr. Green и се надявам да стопя някое килце  smile3535

# 131
Здравейте прекрасни  Flutter

След голямо тъпкане и пробване на Плодчета, РХ, Дюкан, Търнънд, ''Прасешка диета''  Mr. Green и какво ли не и всичко до време... минавам окончателно на РХ... и когато тогава с процеса на свалянето на килата...  Rolling Eyes

Менюто за днес: 1 мандарин, 1 ябълка, 2 котлета + резенчета краставица и печена чушка  Peace

Искам да пожелая усшена нова и диетична седмица на всички  Heart Eyes

Много хубави кафенца и почерпки сте спретнали днес  baby_neutral

Мис Каприс добре си ни се завърнала  Hug

Дани-Пипи ето те и теб най накрая, липсваше ми  Hug Успех с житната   bouquet

Целувки и прегръдки на всички  Hug

# 132
♥ iguanka ♥  благодаря за кафенцето  ( много ме кефи картичката ти  Joy още се смея )

lideto70  благодаря за чайчето

ros4enka  благодаря  Hug

MissCaprice  Турция винаги много ми е харесвала  Heart Eyes чакаме да видиме снимки...

double hot  благодаря за ябълката... ще си я хапна с кеф

little_mermaid  благодаря за пожеланията

didicheva много благодаря

Миранди  и аз като теб много режимни дни... и като почна  ''Прасешка диета'' и всичко отива по дяволите... не смея да казвам как съм  сега да не са ми уроки 

много прегръдки...

# 133

Добро утро!
ая  радвам се, че си прекарала хубаво на РД  Hug
MissCaprice добре дошла - почини си и чакаме хубави снимки от хубава Турция  Hug Hug
лиде, дидичева, русалке, пипи и всички други дневничета Hug ros4enka  Heart Eyes
double hot  приятен режим  Hug Peace
Миранди  успех!   bouquet

При мен същата закуска Peace вчера вс. беше много добре с изкл. на един малък кроасан (50 г) Peace следобеда.
След сесията януари най-сетне ще мога повечко да съм си в нас и да карам колелото, сега ту в колежа, ту на работа. Tired
Отивам да пия кафе, че две не виждам hahaha

# 134
  • София

Добро утро!

Иле, Hug мерси за кафето  bouquet, и аз съм сварила та сервирам и моето Laughing

Вчера с малки изключения може да се каже, че изкарах режимен млечно-ябълков ден. Peace
Днес дано и изключенията ги няма

Много Hug Hug Hug  на всички
Успешен и минусов ден!

Общи условия

Активация на акаунт