"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 862
  • 378
  •   1
Отговори
# 315
Тикве минуси нямам, но поне съм задържала това, което бях постигнала и много се кефя. Сега трябва пак да тръгне надолу с постите  Thinking

# 316
Добър ден и от мен момичета. ))))
Днес кантара беше що годе благосклонен, то защо ли се тегля при положение че не спазвам режим, ама нищо. В момента щерката упорито го разхожда и се е настанила върху него, аз се чудя защо ми дава отклонения, а то при тази експлоатация. )))))

Kатюнгелчева, добре дошла и от мен. ))) 10кг е съвсем достижима цел, а скоростта вече зависи от това каква точно цел си си поставила. ))) Едно е да си да речем 166 и 80кг, и да искаш да свалиш ан 70кг. А съвсем друго е да си пак 166, 55кг и да искаш да станеш 45кг. )))))

rainfall, добре дошла и от мен. )))) Аз пък си мечтая да стигна на твоите килограми, ама като гледам с какво темпо се движа, скоро няма да е. )))))

Пожелавам успешен ден на всички, с много почивка и приятни емоции. ))))) И режимен разбира се. ))))

# 317
Лиде,да ти е жив и здрав мъжа,много да се обичате и разбирате!  bouquet
Радвам се,че ви развеселих Mr. Green Пак казвам,10 е минимума,който е излишен,надявам се да не ме освиркате,ако се окажат повече Grinning,но все пак не помня да съм превъртяла кантара,значи надежда все още има Joy Лек и успешен ден и от мен на всички ви! Hug 

# 318
добър ден и от мене диетуващи,та аз след 3 дни на проетини,зеленчуци и плодове,четвъртък-лунуване, вчера не сам преяждала слава богу как издържах да не налетя незнам,ядох супа от грах и други зеленчуци цял ден,салата и плодове,единственото което си позволих беше 2 филии хляб,че бях зажадняла за него Hug

rainfall и Катюнгелчева добре дошли и успехи в диетуването,много минусчета да имате,тук наистина намирам подкрепа и мотивация,хубаво че ви има момичета.

lideto70 да е жив и здрав мъжа ти,много да те радва и най-важното една поговорка ,която съм си измислила и си я обичам-който жена си е послушал, в живота е сполучил хах  Flutter

# 319
Добър ден и от мен!
Лиде,Честит рожден ден на мъж ти и от мен.Да е жив,здрав,щастлив,много да те обича  и цени.smile3510
 Аз съм както обикновенно,режимна.Сега си почивам след бясна обиколка на МОЛА.Направо съм скапана,детето и то и него влачих,а най-готиното е ,че нищо не си купих Mr. GreenСамо оглеждах предколедно за рокла някаква.
Добре дошла на Rainfall  bouquet Много глад те чака с Японското чудо мила.Че се сваля,сваля се а ма после и бързо се качва.Опитай една седмица и ако се чувстваш добре пробвай и втората.След това ти предлагам да си намериш режим, в който се яде и се слабее.

# 320

Как сте момичета-кокичета?
Слагам по едно следобедно кафе и продължавам с домашните задачки!
Починете си - събота е все пак.  Hug
Добре дошли на новите попълнения  Heart Eyes  Hug

# 321
Здрвейте Simple Smile
Аз малко се позагубих напоследък,но днес имам малко повече време дупка и реших да намина. нещо много работа ми се събра,а и здравословни проблеми Sad Сега пия антибиотици и се оправям.
Дано всичко да е ОК Rolling Eyes
И така тази седмица не съм се следила какво точно ям и в същото време всеки ден го мисля по 100часа,че много ми станаха ограниченията. Постя и сега съм ограничила и още 100 неща,че са ми настинали бъбреците и лекарката каза да не ям много неща. А да не говорим ,че антибиотика е пречистващ и пада едно стабилно ходене до тоалетна....Направо ужас....

Успех на новите момичета пожелавам и Целувки на всички останали.  bouquet Hug
Ще наминавам когато имам време и ще ви следя.
А днес съм хапвала Simple Smile
закуска: банан
Обяд - зелена салата,маслинки и 2 парчета печена тиква с мед.
Вечеря  незнам още...

# 322
Добър вечер, мили. Hug Още веднъж благодаря за топлото посрещане. Днес мисля, че деня беше успешен.
Силваната да знам, че не е много яденето, а пък и преди съм я правила за малко време, именно защото много малко за хрупкане имаше, ама пак съм се навила да я повторя...  bouquet
little_mermaid    bouquet
sissleyy  
Hug

# 323
добре дошли на новите дневничета!
Аз днес и вчера пообърках режима... ама поне в приятна компания Crazy
не съм ви чела, но и това ще направя
Миранди кога ще пусне тема? защото тази вече надвишава мисля че страничките... newsm78
На всички хубава вечер Flutter

# 324
Rainfall ,аз съм я правила 2 пъти и двата пъти свалих доста ,но вторият път ми беше многооо трудно.Откакто открих Дюкан,не се навивам на нищо толкова драстично.Все пак ти желая успех и да ни държиш в течение.
Игуанка новата тема Миранди каза ,че ще я пуска в понеделник,нали е  в отпуск и я няма.

# 325
Лиде да ти е жив и здрав мъжа и много да се обичате и разбирате! Благодаря за почерпката, мила  Hug Hug Hug
Тикве стискам палци утре да има `-`
little_mermaid да оздравяваш  Peace какво ти предписаха като антибиотик?
Аз сядам да уча и няма да мога да пиша  Hug

# 326

Добро утро!
Домочадието още спи (половинат), някои закусват вече и аз успях да се докопам до компютър. Вчера си готвих ориз с праз и гъби, но ми го изядоха. Правих си и печени зеленчуци като на sladkish4eto - станаха супер и си ги хапнах сама. Днес имам някакви грамове отгоре( незнам точно колко, защото кантара ми е със стрелка), но не се шашкам - след две седмици глад е нормално. Ще видя утре как е.
Лек почивен ден  Hug  Hug  Heart Eyes

# 327
здравейте, сладурки Hug!
Тъкмо си пия кафето, чувствайте се почерпени Hug!!!
Да ви се похваля имам малък минус от вчера и се радвам много . Peace... ама то не може толкова малко да се папка и . ooooh!....
Хайде събуждайте се всички и идвайте на лафче.....
  bouquet  bouquet  bouquet

# 328
rainfall - добре дошла и от мен. Приятно е тук, нали? Аз съм с чай - наздраве!  Party

# 329
rainfall - добре дошла и от мен. Приятно е тук, нали? Аз съм с чай - наздраве!  Party
Да, мила, и то много...мен точно това ме грабна, пък и виж ме сега -на диета съм най-накрая.... hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт