"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 863
  • 378
  •   1
Отговори
# 300
Добър ден момичета!
Аз съм режимна и много горда от това.Всичко си върви по план и за моя изненада се справям.
Искам и аз да я видя тази снимка на дебелите бедра, сигурна съм ,че не са чак пък толкова големи.
Честити минусчета на всички и само така да я давате!
Скорпи ще те чакам аз да дойдеш в Дюкан след празниците,тъкмо ще ти настигна линийката  Mr. Green
Като каза за Тедъ се сетих и за Клонка и тя много ми липсва,страшна скица е!
Това е за сега, лек ден на всички!
P.S. Всички да гласуват за " Банда на годината".

# 301
Искам и аз да я видя тази снимка на дебелите бедра, сигурна съм ,че не са чак пък толкова големи.
ooooooooooo да огромни са наистина smile3521 smile3514

# 302
"Дрън-дрън ярина" чакам да видя с очите си .Пускай тук снимка да ти се караме малко как може да не се харесваш. Crossing Arms

# 303

айде на кафето мацки,следобед е.Аз съм супер доволна от себе си,защото от вчера лунувам,само на кафета и чайове съм,кафе не трябвало ама мога да заспа права без кафе,днес сигурно ще продължа на плодове ,но и зеленчуци ще включа.

# 304
"Ни щъ ни ляб, ни пасти, ни кифтета
от странна лудост съм обзета,
паласки вред стърчат трагично,
Мъжо ме гледа все критично.

Затуй пудкрепа вий ми дайти,
проблем страхотен е шъ знайти.
Аслъ на всичко съм готова,
да стана Ана Курникова.

Невъзможен глад от днес мъ гони,
ни влизам в никви панталони.
Реших!...Шъ хвърля мазната мекица.
Шъ ставам първа убавица!" Joy Joy Joy Hug Hug Hug
дЪл приемате във вашите редици още почитатели на сладко и мекици,От втръснаха ми веч килата,настана време за разплата! Joy Все още ходя,а не се търкалям,ала към шоколада честичко посягам и нужни са разходки много без кола за да скокна отново в старата пола bowuu На всички ви успех жУлая,да се видим вталени всичките накрая,че туй живот не е,да се чувстваш като ходещо кюфте(визирам себе си предимно де! Joy) Hug Hug Hug

# 305
Катюнгелчева ,добре дошла!Страхотен пост.Дай малко информация за себе си,кила,височина,кой режим...

# 306
  • София
Лиде, кви са тия винца, в страхотната ли има Mr. GreenЯ да минаваме и ние на нея тогава Laughing

Mr. Green това са си мои своеволия - но пък ми харесва  hahaha
Поздравявам те за успеха в работата thumbsup и гласувах  Peace

Тиквичка, Каприсче  Hugбраво за минусите smile3501 , айде утре с по-големи да се хвалите  newsm10

Kатюнгелчева   welcome добре дошла и успех  newsm10

Скорпи   Hug smile3558  newsm18 newsm24

МирамаHugникакви такива Naughty - за коледа ще сме първи Убавици празнично Фталени  smile3521

Силваната, Сислей, Дабъл хот, Петинка , Шоки, Иле, Дидичева, Миранди и всички Дневничета , които не съм написала Hug Hug Hug

Днес купих на мъжо подарък за РД - пуловер, а на мене две блузки  Mr. Green

А хапването ми е - закуската май я пропуснах (нямам спомен може и някакъв плод да беше , но по-скоро кафета е била  doh) , обяд наденица и зелева салата, следобяда пак май го пропуснах и за вечеря мисля кюфтета и салата пак от зеле Peace
След малко мисля да покарам кросчето, въпреки че днес доста поспортувах из магазините - обикаляне, събличане, обличане и така няколко пъти докато си купих блузките  Wink

Приятна вечер на всички - ако мга да се доредя после ще се включа пак Hug

# 307
Ей ме на и мен след дългия и иморителен ден  Mr. Green

Доволна съм от папането си, само дано не нападна вечерта хладилника  Praynig

Kатюнгелчева, добре си ни дошла  Hug Много готин пост   bouquet

Хубава вечер на всички и до утре  Hug

# 308
Момичета,благодаря ви за невероятно топлото посрещане! Hug Hug Hug Не съм се мерила скоро,но поне 10-ина са килата,които искам да сваля за да се чувствам отново човек Grinning Все още съм далече от образа на пълничкия вариант на дамата в черно(поне така ми се струва Mr. Green),така че не съм загубила надежда.Някакъв специален режим не спазвам,мисля да пробвам разделното хранене и да огранича сладките и тестени изделия на първо време.Много здраве,усмивки и успех желая на всички ви! Hug  bouquet

# 309
Момичета, здравейте!!!
ако нямате нищо против бих искала да се присъединя и към вас.....Всички сте страшно мили...а иначе аз съм 164 см и в момента 55кг. Целта ми е 50, а мечтата -48кг.  Hug Hug Hug от днес съм на японското чудо...ако имате някакви мнения ще се радвам да ги прочета .....и ако може да ви попитам защо не ми пише колко поста съм пуснала, все си седи на 0 newsm78
Hug

# 310

Слагам кафенце и ви чакам Hug
Първо да ви благодаря, че подкрепихте Дюканки вчера, веднага се усети едно рамо smile3521
Аз вчера бях отличник със спорта newsm68 и не много добре с храненетоИзкарвам диетично докъм 7-8вечерта и после....не знам защо така се получава, може би защото върнах съвсем малко след житото и се успокоих, ама ми е съвсем ясно, че това го дължа на спорта.Тъй като днес не се предвижда спорт ще трябва да внимавам повечко за храненето Crazy
Kатюнгелчева, добре дошла
crazy_tikva, Hug, как си с диетата, устоя ли на нападките на хладилникаВечер става много нахален, нали Laughing
Лиде, хапването ти вчера е супер, чакаме да се отчетеш с минусче Hug
Капризче, Hug
Мирама,Силваната, Сислей, Дабъл хот, Петинка , Шоки, Иле, Дидичева, Миранди,
rainfall,добре дошле и на теб  bouquet
Гушкам ви всички и отивам да работя, по-късничко пак ще надникна Hug

# 311
  • София
Добро утро , Дневничета! Hug Heart Eyes Hug

Да почерпя, че мъжа ми днес е рожденник

rainfall добре дошла  welcome и успешно отслабване newsm10 . В този подфорум от известно време не се отчитат мненията - в правилата пише в кои подфоруми се броят и в кои не мненията  Sad

Kатюнгелчева ще ги свалиш тези 10 кг важното е да не се отказваш и да имаш много воля/инат/ , а подкрепата от нас я имаш .  Peace

Жени, Hug няма минусче днес - по-точно реших да го пропусна тази сутрин, а сега вече съм закусила мляко с трици и няма смисъл от мерене  Mr. Green Мерси за кафето   bouquet А за тези нахални хладилници трябва да измислиме нещо -  newsm78 мда и мен все към него снощи ме теглеше, но за щастие в него нямаше това което ми се искаше да има и затова устоях на ... хладилника Joy Joy Joy

Хубав и успешен ден на всички! newsm51

# 312
Ето ме и мен.
Снощи бях на ангелска супичка - каква вкусотийкааааа. Но след почти две седмици само на жито а два дена на водица - каквото и да беше щеще да е супер.
Лиде да ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша и на ръце да те носи!   bouquet
Много  Hug   Hug   Hug  Heart Eyes  на всички!

# 313
lideto70, jedira мерси за топлото посрещане, момичета.
Лиде - мъжо да ти е жив и здрав и да си те обича..... Crazy Heart Eyes , покрай него и ти Mr. Green

jedira мерси за кафенцето.......

Наистина ли не се отчитат мненията в този подфорум....това нкъде съм го пропуснала.....
newsm78

# 314
Добро утро и от мен, салдурки  Hug

petinka_vd
, леле евалата, как си издържала   bouquet Има ли минусииии  Hug

lideto70, ммм че вкусотия  Crazy Да ти е жив и здрав и да те слуша и с двете уши мъжлето  Wink   bouquet

jedira, ти свали доста за мн. кратко време, сега е хубаво да си ги стабилизираш и после пак надолу  Hug А аз, да почти, хапнах още 100гр. шунка с малко сиренце, ама съм доволна като цяло.

Днес обаче няма "-"  Rolling Eyes после ако не ме домързи може да се измеря с метъра, че от одавна не съм го правила и не си следя мерките вече, а е хубаво  Whistling

rainfall , добре дошла и успех с японското   bouquet

Kатюнгелчева, браво, мисля си избрала най-добрия начин да се отървеш от килцата   bouquet Упсех   bouquet  bouquet  bouquet

Къде да другите дневничета  Cry Иле, Скорпи, Шоки, Смайл, Ая.......... да не продължавам, защото са многооо липсващите Rolling Eyes

Хубав уикенд на висчки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт