"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 872
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет и от мен!  Hug
Днес ми дойде МЦ-то...  Cry А аз толкова се надявах да не дойде...  Blush
Продължавам да си дебелея по малко, но напоседък се опитвам да ям повече плодове, които отсъстваха доста от мен'то ми... Аз съм отпуска, че хода на лекции, но денс пропуснах!
Липсвате ми!  Hug  bouquet

# 286

double hot, браво за режимността. )) А за кантара, аз си смених обикновения с електронен, нямаше особено отклонение, някъде около 400-500гр, което е нищо все пак. Но задължително на твърда повърхност и на едно и също място. Моя да се мръдне с 2см и понякога дава отклонение с близо 2кг. )) Ама така пък се кефя и си повдигам настроението . (не че пак не съм кифла, ама...))

Тези тестените метафори и на мен ми отиват много  Joy Joy Joy
Дано си права за кантарите, че съм толкова променлива откъм настроения, че като нищо мога да се откажа от диетуването - за такава глупост...

♥ iguanka ♥
  на мен ми се струва, че дупе много не остана, но бердатааааааааааааааа ах, изглеждам като гръцка амфора. Добре че имам малко повече цици, та ми служат като дръжки Joy

crazy_tikva дръжжжжжжжж се Praynig

baby@girl ей, спокойно бе мишле, ще стане ще видиш smile3521 Не мисли самоз а това (колкото и да е невъзможно и трудно)... преживяла съм го и знам, че ти е трудно, но бъди силна и всико ще стане когато трябва и когато ти и тялото ти сте най-готови newsm10

# 287
добър ден и от мене мацки,щастлива съм да обява след 3 режимни дни от кантара,който беше потеглил на 73 почти,днес показва 71,което 2 кг надолу,ако продължавам така до края на седмицата може и да видя 6-цата,вчера ми беше плодов ден и си изработих следния режим: 1 ден- протеини, 2ден- зеленчуци, 3 ден- плодове и смятам така да ги редувам,може би един ден ще вкарам само на течности ама още не смея,имах само въпрос кога се лунува и какво се пие или яде и колко дни,ако някой може да ми пусне линк да видя,че гледам днеска е нова луна.
А за електронните кантари,когато бях бременна ми казаха ,че най-точни били онея големите от комунистическо време дето са,все едно добитък теглят с тях Grinning
За баджаците- най-проблемното място са и при мене,като козунаци са ми бедрата и от предишен опит при който бях свалила 13 кг,баджаците намаляха,но трябваше и гимнастика за тях,че ужасно трудно се оправят,имайки впредвид,че бях 49 кг все още ми изглеждаха големички Tired

# 288
Ех момичета, на вас бедрата са ви проблем, а на мен сланинките по шкембето. Направих си ги преди няколко години, а и там винаги ми е било слабо мястото. Но след драстичното напълняване и после отслабване си ми остана една грозна кифла (като гледам, вече май само операция ще може да я махне).
Аз днес горе-долу бивам с яденето, 1кебапче, малка филийка хляб и малко картофена салата.

# 289
Привет сладурки  Heart Eyes
Я да ви заразя с малко вирус на усмивките, че да стане по-ведро тук  Wink Ми тъй де, какво е увесил нос народа - ми като не мож да диети, да си приказуваме за мъже тогиз - да видите колко много ще сте изпълнителни там  Whistling Whistling Joy Ей това беше майтап, да не се засегне някой - вярно е, че в тоз студ трудно се спазва режим - и на мен ми е много трудно със страхотната диетка ама това е щтото свикнах да ям на воля с Дюки - въпреки това ще изкарам още известно време така и ако много озверея от глад ще го почна пак него  Crazy Днес ме посети МЦ и сигурно заради това са били тези играещи кг нагоре надолу тези дни - щтото никак не мога да си обясня свалянето на кило и 600 за един ден освен с води разни, и манджорно де  Mr. Green
Сега съм седнала пред компа с вечерните два пръста червено винце и ви казвам наздраве и да не унивате ей  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

тикве ако искаш след нова година да почнем двете пак дюки а, какво ще кажеш по въпроса ?
лиде де си? днес не си се явявала тук  Heart Eyes
каприсче добре си го замислила с тренировките  Peace
baby@girl   Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug споко - ще стане рабтата  Heart Eyes

На всички, които не съм споменала - много гушки и пак .... наздраве  Wink ..... еееех, имаше едно време една мацка тедъ и тя така добре ми пасваше с винцето и биричката  Joy Joy Joy

# 290
  • София
Привет и от мен Hug Hug Hug

Днес цял ден насам - натам служебно уж Wink, но се размотах и из магазините - на мъжо подарък за РД да търся па покрай него мислех и аз с няколко дрешки да се уредя - ама нито за него , нито за мен - утре пак ще се хойка явно Laughing
А пък после - конкуренцията за компа е огромна  Sad чак сега ми дойде ред и то за малко Crossing Arms Ама се замислям да пиша на Дядо Коледа писмо да ми донесе един компютър   madnoel  Joy Joy Joy

Днес направих нещо като несъвсем стриктен въглехидратен ден - през деня бях на плодове, но различни, а вечерята ми беше малко спагети /то не е само въглехидрат, защото в соса и други неща има, но е предимно такъв  Crazy/
Сутринта кантара ме показа 70,600 - все пак лекичко с охлювска стъпка, но НАДОЛО Mr. Green

Скорпи, Hug веднага тичам да си сипна и аз два пръста /ама мойте ША са вертикално  Laughing/ бяло винце и ще ти кажа  Drunk едно виртуално наздраве  Heart Eyes

БейбиHugще се получи, ще видиш, недей да си го правиш фикс идея и скоро ще ни се похвалиш с най-прекрасната новина  preggo  Praynig Heart Eyes

На всички останали много  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes не мога да пиша поименно, че сина пристъпва покрай мен - ред чака  Tired По късно ако мога ще се включа пак.  Peace

# 291
Привет, дружина  Hug

double hot
, мерси, миличка, за подкрепата  Hug

Scorpi, ах колко ми се иска само, ако знаеш  Tired ама няма да стане при мен. Причините са две- едната е, че по цял ден съм в унито и наляво надясно, нямам време да си готвя, камо ли да си нося нещо  Sad а втората, която е по-притеснителна е, че не мога да изкарам и един ден само на протеини, още ми се гади от месо и риба  Cry иначе от февруари или март бих могла да почна някак си, ама... уви, трябва да търся друг изход от ситуацията, докато не съм изтървала съвсем нещата пак  ooooh!

Докладвам за яденето си днес, като се надявам да си остана с него само  Praynig
кафе с мляко, кис.мляко с трици, ябълка, сандвич /пълнозърнест хляб, шунка, сирене и маруля/ и банан.

За утре се предвижда същото  Rolling Eyes

Аз се захващам с работа сега, колкото и да съм уморена  Tired

Обичам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ви Hug Hug Hug !!!!!   bouquet

# 292
Лека нощ момичета
аз не съм особено щастлива от новия си кантар.... направо ужас, но ще ви разказвам утре
 Hug

# 293
Ех, още спите...
Ами да поднеса кафето и чая пък може и да се събудите от аромата

сокчета
това зад чашката хич не го гледайте, то е само сянка Joy, химера Joy

# 294
Добро утро!
double hot - мерси за чайчето, добре ми дойде.
Това МЦ ме побърка - то не беше ядене, не беше чудо, но днес ще съм на вода и чай пък да видим дали ще го преборя.
Успешен ден и край на работната и учебна седмица  Hug

# 295
Здравейте и от мен, милички HugБлагодаря ви за стискането на палци вчера newsm51, много ми помогна изглежда, защото всичко се подреди както исках, получих следващ проект и съм наистина много щастлива, продължавам си моята работа, а другото друг ще го върши yesНе ми остана вчера време за спорт, но днес планирам пак двойна тренировка, тае бо и след това пилатес с топки Grinning
double hot, благодаря за кафенцето, аз от закуската няма да се възползвам, но благодаря и за нея tooth
Тиквичке, и на мен ми беше много трудно да се върна към режима след прекъсването и така и не успях Rolling EyesЗатова сега се надявам след постите като съм се затъжила за пилешко, яйца и извара отново да успея да започна, поне миналата Коледа успях, но тогава започнах за първи път все пак, да видим сега как ще е newsm78
Скорпи, не знам от студа ли от що ли, ама май наистина не вървят много диетките напоследък, лошо, много лошо... Banghead
Лиде, кви са тия винца, в страхотната ли има Mr. GreenЯ да минаваме и ние на нея тогава Laughing
petinka_vd, успяваш ли с лунната Hug
Момичета, аз вчера така и не успях да лунувам, въпреки че имах желание, изкарах на две мандаринки до 19ч и оттам нататък няма да ви казвам newsm47, затова днес няма да правя драконовски диети, пък каквото излезе, ще видим Whistling
Пожелавам на всички хубав и отслабващ ден Hug Hug

# 296
Ей ме на, доволна днес  Mr. Green

Кантарев показа минус от вчера, дано това ме амбицира и продължа в същия дух, макар че беше мн. трудно да заспя гладна вчера, от кога не ми се беше случвало  Joy

double hot, мн. хубава почерпка си ни спретнала, мерси  Hug

Хубав петъчен ден, сладурки   bouquet Heart Eyes Hug

# 297
Добро утро, принцеси!

Минавам с усмивка да отчета макар и мъничък минус-600гр Mr. Green Устоях стоически на една вафла Мура, която повече от час ме гледаше предизвикателно, но накрая мъжа ми я умори  hahaha Joy
Обаче като гледам линийката на Скорпето се амбицирам допълнително.  Hug Аз също бях на вино вчера, 2 пръста+вода, че инак ми идва силно Whistling Мъжо казва, че полсе не знам какво правя ooooh!
Тикве, мило, храната ти е ужасно малко. Направо ти се чудя как може да заспиш така. Naughty
Жени, страхотно спортна си. Дано ме заредиш с твоя ентусиазъм Blush
Дабъл хот, ако не беше казала за кросасана, хич нямаше и да го забележа Mr. Green
Мирама, не се отчайвай, със спорт съм убедена, че ще се оправи, но трябва зверски много постоянство
Лек и успешен ден ви желая!

# 298
Добър ден и от мен. )))

Аз не съм се теглила днес, но и какво да се тегля като не съм започнала още никакъв режим. Днес мисля за последно каквото ще ям да ям и да приключвам. Ще прескоча до пазара да си накупя морковки и евентуално зеле (предпочитам само моркови на салата) и започвам с диетата, че така няма да стане. Идват празниците, а аз ще съм си прасе. ((((

Браво на всички за режимността, много се радвам момичета че отчитате и минуси. )))))

double hot, разкажи за кантара, защо така не си очарована. ))) Какъв си купи?

# 299
Момичета, знам, че някои от вас са привърженички на режима на Дюкан и затова си позволявам да пусна линк, вървят някакви форумни конкурси, подкрепете ако желаете Дюканки, а на останалите се извинявам Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351558.0

Общи условия

Активация на акаунт