"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 840
  • 378
  •   1
Отговори
# 60
Тиквичке всеки сам си решава,щом нямаш възможност не я прави.Това с протеиновите дни не е лоша идея.
И на мен второто спазване на режима ми е доста по трудно от първото.Преди като ,че ли по лесно минаваха дните....и по бързо свалях.Не се отказвам обаче,вече не мога да си представя да карам само на ябълки и чай с дни,този режим ме кара да ям и да готвя и да  не съм гладна постоянно.Липсват ми плодовете като цяло ,но ще стисна зъби до трета фаза.

# 61
  • София
Здравейте,  момичета!  Hug

На линия съм но само пишеща - и то кратичко Crazy. От понеделник обещавам - стриктно-диетично ще съм  Peace
А дотогава малко разпускам - нещо и настроение за диетуване нямам  Sad
Днес имах среща с кантарчето - 71 кг съм си - в този момент съм съгласна с него , че можеше и по-зле да е  Mr. Green

Засега чао Heart Eyes 

# 62
Здравейте Златни  Hug Hug Hug

- 4см в ханша  newsm44 newsm44 newsm44 талията си стои -1 см и гръдна -1.5см за съжаление,но ще го преодолея  Peace
Не си намерих сантиметърчето вчера и затова днес си купих ново,ще ходя с него на врата hahaha

Лиде добре си го измислила  Peace щом имаш нужда от почивка-вземи си я Peace Hug

Петинка  smile3501 за минусите

Скорпе липсваше ми,а и не само на мен я гледай какво става като ни зарежеш Joy
 smile3501 за мерките и теглилките и добре си го замислила за напред smile3521

Тикве  Hugблагодаря  bouquet

Каприске незабравимо да си изкарате и честито за яслата.Ще свикнеш с яслата и ти както казва Скопри всички  минаваме от там

Ая какви са тез съботажи hahahaЯ не им се давай,представи си че са виртуални като при нас

Росченка я си признай от колко време я търсиш тази статия JoyЗвучи много добре newsm10

Дабъл хот лека ти работа bowuu дано бързичко да приключиш  Peace

Силваната и на мен не ми се отдава плодуването  Peace

Иле  Hug Hug Hug

Миранди къде си  newsm78

Мирама дано да са се успокоили нещата при теб Peace

Жени успех с житната и на теб,дано се похвалиш с много минуси Hug А за колана,аз си бях сложила веднъж и имах мускулна треска на корема,така че би трябвало да действа Peace

Ако съм истървала някои да ме прощава Peace Весел и отслабващ ден

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 13:35 от didicheva

# 63
  • София
Дидичева, Hug браво - супер резултат  newsm44 smile3501 smile3501

Каприске незабравимо да си изкарате и честито за яслата.Ще свикнеш с яслата и ти както казва Скопри всички  минаваме от там
newsm10

На всички останали Дневничета  newsm51

# 64
Дидичева, брааааУсссс!!! така съм те учила! Честито намалениееее smile3501
Росченка я си признай от колко време я търсиш тази статия JoyЗвучи много добре newsm10
hahaha Joy hahaha дааааам  Embarassed
аууу, Aia, какво е това чудо  Crazy МНогоооо вкуснотийско изглеждат...ммм...
crazy_tikva Heart Eyes Hug Heart Eyes
Мацки, за първите бисквити наистина съм съгласна, че изглеждат апетитно, ама вторите на мен са ми като изкуствени - от пластелин  Joy  Опитайте се и вие да ги видите така нещата и няма да ви се ядат повече, повярвайте ми    Wink Joy
hahaha дааа, точно така ...благодаря, сега вече знам, че и пластелин бих хапнала Laughing
lideto70 Hug,добре, разпусни сега и от понеделник....сериозно ( и аз така планувам за себе си  Embarassed )
jedira Hug Hug Hug
petinka_vd, дано не е грип, а временно неразположение Peace Hug И браво за намалението в сантиметрите Simple Smile
Силваната , дано по-бързичко влезнеш в трета фаза, че плодовете наистина ллипсват.... мен и лещата и боба мн ми липсваха Simple Smile Embarassed ама аз съм си ящничка Laughing
double hot, аз обожавам шоколад- даже тази дума 'обожавам' е някакво меко определение на безграничната ми любов към него... ако може всеки ден по 2 шоко да ям и да няма последствия- най-добре...ама...
игуанка, Скорпи, Капризче, Плезирче,, Смайл и ( дано не пропускам някой)  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
ХУБАВ И ОТСЛАБВАЩ ДЕЕЕЕЕЕЕЕН!

# 65
Здравейте момичета. )))
Днес имах среща с кантара.....но, няма да казвам колко кг съм....с цели 3кг отгоре отколкото съм в табличката, срам голям.
Започвам да се подготвям психически за плодуването....иначе нещата при мен започнаха да си идват на мястото, което е добре. )))

Радвам се, че всички са толкова позитивно настроени и диетични разбира се. ))) Е, Айа с тези бисквити малко се цепи от колектива (а така ми се приядоха) ама нищо. )))))

Хубав ден на всички пожелавам. )

# 66
Хай бандитки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не можах да изпълня намерението си и аз да сервирам кайвенцето сутринта ама ... нищо и утре е ден  Mr. Green
силве на Дюки продължавам, въпреки че покрай РД-то на щерката на 02.11. и годишнината ни на 04.11. малко поомазах положението ама за радост не се е отразило много. Твърдо съм решила за моя РД да не се поддам  Crossing Arms Съжалявам, че си върнала килца, ама пък е хубаво, че си при нас  Heart Eyes Изводът за мен е, че отслабваща или не задължително ще трябва и занапред да хвърлям по едно око тук, за да не се отпускам  Peace
didicheva и вие ми липсвахте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
лиде като споменах за празненствата - искам да кажа, че искрено съжалявам, че съм пропуснала РД-то на синчето ти - на бая патерица му пожелавам да е много здрав, да има много късмет в живота и да успява в това, което си науми (в което не се съмнявам де щом е от зодийката - то си е от нашата кръвна група и просто нема начин  Peace Laughing)
Засега не съм прочела, но сигурно съм пропуснала и нечий друг празник - така че извинения и за това и за в бъдеще ще се старая да съм по-внимателна, защото много ценя празниците !
Днес ще поработя по-до късно, че нещо ме затисна работата и няма да успея с всичко. Та на вас пожелавам лека вечер, а на себе си - още малко сили да избутам този тежък ден  Heart Eyes

# 67
Здравейте, момичета! Вчера се премерих- с 3 кг. отгоре. Това ми е границата за норма според таблицата- 55кг. Чувсвам се надута. Може да ми се смее някой, но са ми много тези килца. Преди 4 г., когато забременях бях 43. Казвайте как да свалям???? newsm78

# 68
Здравейте момичета  Heart Eyes

За режимните:

Дъ са уплаквам ли, дън съ ли уплаквам  newsm78  Rolling Eyes

Вече 4-5 дни се храня с ужасна храна - пици (огромни), кексове, кола, зрънчо, слънчо и т.н.  #Cussing out Чат пат някой мандарин за цвят  Mr. Green

Много работа имах през последните 2 седмици, все повече и повече не мога да сколасвам, направо незнам  Confused

Уж ''от утре'' (дано да е сериозно) ша се стягам, да виидм  Crossing Arms Praynig Rolling Eyes Embarassed Praynig Tired ooooh! Whistling Thinking Praynig

Скорпе
топиш се топиш се, браво на тебе  Hug

Мис Каприс приятно изкарване  Flutter

Петинка да се оправяш по скоро  Hug

Джедира усшено постене  Mr. Green Ако мога ще направя и аз известен такъв период..., но не смея да кажа нищо, като се виждам какво прасЕ съм  Crossing Arms

Лиде след почивката ще набереш скорост, организма и психикатa имат нужа от това  Peace

Дидичева утрепа ме, много минусови мерки, аййй  Crazy

Мирама дано поплодуваме малко. Кога го замисляш старта?  Heart Eyes

Пипи
къде е?  newsm78 Cry

Floral добре дошла    bouquet

Росченка, Шоки, Крейзи Тиква, Игуанка, Силвана и всички дневничета  Hug  bouquet Hug

Приятна вечер на всички   bouquet

# 69
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Аз го карам диетично! Днес издържах лунната, поне засега, деее...  Heart Eyes Нещо последните дни ми се гади, ма не е от...  Naughty Blush А може и да е, но то от един път не може...  baby_neutral
Хайде лека вечер! И успешна слабееща седмица!   bouquet

# 70
Минавам само да отчета режимен ден  Peace Mr. Green

Лека вечер и до утре  Hug

# 71
абиренка може, може от един път и още как  Mr. Green и даже когато не му е благоприятно времето пак може  Crazy Crazy Crazy - вярвай ми, резултатът направи скоро 12 год.  Joy Joy Joy Ха дано  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Heart Eyes

# 72
Здравейте момичета,

Днес менюто беше 1/2 активия; 1 банан; обяд пилешка пържола на скара; след обяд 1 бисквитка вечеря зелева салата... спорт няма

Силваната  а питаш ли ме мен как ме убиват Rolling Eyes днес имам 1 нарушение с 1 бисквитка  Confused

double hot  аа не по-добре мъжът ми да ги изяде... а не да ме майтапи , че заприличвам hahaha на местните Joy хора тук!!! поне дрехи ще си намеря има до 6-7 XL - а  Sick А за работата не се ядосвай аз обикновено като имам много работа отслабвам.. времето ми минава супер бързо

petinka_vd  мерси за кафенцето и бързо оправяне..

jedira  успех с постите... и браво за спорта Peace

crazy_tikva  абсолютно те подкрепям... грам не са вкусни тези бисквити... те затова и седят толкова време в нас  Outta Joint  направо ми идва в боклука да ги хвърля Heart Eyes

didicheva браво милата супер сии Crazy

ros4enka   hahaha и аз съм от групата , която би хапнала и пластелин  Joy

Mirama ааа въобще не се цепя аз си ги гледкам както вие... ужасно  hahaha пластелинови са и само 1 съм се изкушила да си хапна днес Rolling Eyes А иначе успех с плодуването... чакаме те в редиците...

Floral   добре дошла ! Относно как да сваляш... Трябва да погледнеш от 1ва страничка и да си избереш най - подходящият режим за теб! Ако обичаш месо има Дюкан, ако ядеш плодове има плодуване, 60 дневната и тн. А иначе нормално е като имаш + да се чувстваш дискомфорно ... УСПЕХ

П.С. Ето и нещо да се посмее те http://strangera.com/2008/08/11/the-best-toilet-paper/

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 05:26 от Aia

# 73
  • София
Добро утро!

абиренка може, може от един път и още как  Mr. Green и даже когато не му е благоприятно времето пак може  Crazy Crazy Crazy - вярвай ми, резултатът направи скоро 12 год.  Joy Joy Joy Ха дано  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Heart Eyes

Подкрепям с две ръце  Peace

Миранди, Hug хайде от понеделник заедно да се взимаме в ръце  Hug

На всички много  Hug Heart Eyes и успешен минусов ден

# 74

Чаят е от мен.
Добре съм, но ще се оправя.
Много  Heart Eyes и  Hug на всички дневничета!

Общи условия

Активация на акаунт