"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 884
  • 378
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте златни Hug

много работа, много тичане тези дни и не съм ви чела  Cry,влизам само да ви поздравя   bouquet и се надявам че всичко е ок с вас.Липсвате ми много. Hug и   love001 на всички

Когато мога ще ви прочета и силно се надявам да има много минусчета за четене.Обичкам ви много  Hug

# 256
Минавам да се отчета за днес:
кафе с мл., тричаво кексче, риба и сега "протеиновитят" ми ще завърши с една хубава червена ябълка  Whistling

# 257
привет сладури Simple Smile
виждам ,повечето добре се движите с режимите Simple Smile Аз съм долу-горе добре, като изключим малка издънка.
Лапето тръгна на ясла и свиква добре за сега  Wink

# 258
Здравейте момичета  Hug

Аз съм много работна напоследък - само работя и като мога спя. Ни диети, ни личен живот, ни забавления, ни нищо  Tired

Радвам се, че Ви има и че сте постоянни с диетата и благодартности, че поддържате хубавата ни тема, докато аз дебелея и се самосъжалявам и робувам за едното нищо на хора дето не оценяват усилията и труда ми... Мрън мрън... Не искам да натоварвам никого... Простете... Излизам отпуска няколко дни и като се върна живот и здраве се захващам със сериозна диета... Писна ми от всичко...

Надявам се да не ми се съдрите, че липсвам все така от темата ни... Надявам се да смогна с времето и да си се върна пак при вас като преди. Обичам Ви и до другата седмица в новата тема. Мерки и теглилки на ЛС до понеделник  Peace

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 259
Здравейте!
Аз съм режимна и съм доволна  Peace  Grinning
Яде ми се сладко, ама няма... Наблягам на здравословното  Peace
За подаръците(жедирка мисля че пита) - повечето са дрехи Peace ще снимам като мога, че напоследък мн. не мога да пиша.  Peace
Хубава вечер от мен  Hug
Утре ще ви посетя с кафе-на лекции съм от 8 ч Rolling Eyes

# 260
Здравейте милички,

Аз съм горе долу по - добре ... оправям се... диетата ще я почна от понеделник понеже плануваме да ходим до Sea world Disney World . 

Hug Hug Hug на всички  Hug  до скоро

# 261
Миранди не се отчайвай душа всички имаме такива моменти,специално аз докато се мотивирам пък докато почна сериозна диета минават поне 2 месеца,но след всяка буря има слънце така че усмихни се и махни с ръка,пак ще се почувстваш добре Hug

А аз бях режимна,за целия ден съм изяла една салата от пипер,краставици и тиквички имаше вътре и другата салата беше от марули,зелен лук,краставица,домати,2-3 малки парчета сирене с 2 варени яйца,това е за днес.Претеглих се,явно събота съм се уляла и вместо да сваля съм качила 72,600 съм вместо 72 Sad,но не губя надежда мисля че тая седмица вече ще успея да вляза в час,че нали споделих куца ми мотивацията.Ходих днеска доста също.

# 262
Добро утро
така ми се спиии
2 не виждам  Crazy
закуска - бисквитки (малко разнообразих) с кафе и 1 сандвич, рано зареждам резервоара Party
Хубав ден на всички  Hug

# 263
  • София
Добро утро! Hug

Хубав и успешен минусов ден!

# 264
Привет в ранно утро  Heart Eyes
Хай да сервирам кайвето като извинение, че и аз не съм редовна в писането като преди (ама нали унито ще има по осми декември годишнина и тази седмица, а следващата съвсем лудницата ще бъде още  по-голяма  #Crazy #Crazy #Crazy)

Отчитам вчерашен първи успешен ден на страхотната диетка (е, вечерта имах и два пръста червено вино ама съм си решила, че него няма хич и да го броя като прегрешение  Whistling ми тъй де няма да се изтезавам - изтезанията се отлагат за след новата година  Joy). Доволна съм щтото покрай РД-то и гостите и посещението на родителските тела килцата ми литнаха до небето ама като казвам до небето значи ..... абе до неподозирани висоти  ooooh! Та от вчерашния ден съм - 1.6 кг  и имам още да махам дорде се слеем с линийката в едно цяло  Mr. Green - това показва за какво е ставало въпрос въобще  Crazy Crazy Crazy
Днес продължавам с втори ден - надявам се да е успешен и той  Wink

Извинете ме, че не пиша поименно, но ще се приготвям и излизам по-рано за работа - желая на всички хубав, усмихнат и успешен ден  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

П. Да кажа, че въпреки всички ангажименти си продължавам със спорта два пъти седмично - понеделник - аеробика, а в сряда - каланетика. Малко е ама толкова успявам и важното е, че от септември до сега съм Цъствала само веднъж  Wink

ПП. Докато си напиша словоизлиянието и ей на чевръстелките ме изпреварили  Wink ама няма да си махна кайвето - толкоз се Дзверих дорде го открия пък и гледах да не е от двойните чаршафи - нъл тъй и не се научих да правя изображенията малки, та гледам да избирам по-малки картинки  Joy Joy Joy

# 265
Много сте ранобудни, момичетааа!
Моят ден вчера не беше от най-режимните, но не се оплаквам.
Спокоен и успешен минусов ден на всички!
 Hug  Hug  Heart Eyes

# 266
Добро утро слънчица,

и аз съм си все така. Намам търпение да дойде лунната фаза...
Стискам ви палци на всички в диетуването newsm10 smile3503

# 267
Добро утро момичета!
Аз продължавам да съм стриктна Дюканка,май вече свикнах.И на мен тази сутрин много ми се спи очичките ми лепнат. Може и по-късно да се надупя да поспя,нали съм безработна та какво друго ми остава.
Игуанка ти на твойто стомах му викаш резервоар а аз на мой то  му викам боклукомелачка.
Миранди я не се затормозявай излишно,почини си през отпуската и другата седмица да си на линия.
Скорпионче ти кога мила моя спря с Дюкан?Прескочила си трета фаза като мен май? Ми то за това ще си гоним предишните постижения.Аз като го докарам пак на 62 кг. ще си тура линийка.
За сега това е!
Желая лек и отслабващ ден на всички прекрасни момичета в темата и извън нея!

# 268
  • София
...(е, вечерта имах и два пръста червено вино ама съм си решила, че него няма хич и да го броя като прегрешение  Whistling

Това и аз не го броя за прегрешение Wink Браво за резултата smile3501 smile3501

Аз отчитам тотален провал на моята житна диета Crazy вчера, а днес си забравих житото в къщи и реших, че минавам на хранене подобно на страхотната диета до петък /че в събота мъжа ми е рожденник и няма да съм много стриктна Mr. Green/, а от понеделник съм отново стриктна страхотна диетичка hahaha
Преживях кантарно разочарование - пак съм си стъпнала на 71 кг и това си е  tantrum, но линийката няма да я връщам - да ме чака да я стигна newsm62
Не мога да разбера какво е това - тамън да докосна шестичката и хоп нагоре  newsm78 - явно организма ме възнаграждава за положените грижи да си го охраня до завидни висоти newsm12
Но както и да е - сланината инат, но аз съм по-инат newsm48

Миранди Hug Hug Hug

Дидичева, Hug радвам се да те видя макар и за малко Heart Eyes

Тиквичка, Hug чакаме много минус да ни зарадваш Peace

Каприсче, Hug ще свиква малкия на ясла - къде ще ходи, а ти как свикваш с яслата  Laughing

Иле, Жени, Силваната, Дабъл хот, Петинка, Ая, Шоки, sissleyy , Росченка и всички останали Дневничета Hug Hug Hug

# 269
Здравейте, минавам и аз на отчет.Не бях диетична вчера, ядох си супата докъм 16ч и после  #CrazyАми това ми е отчета, днес пак.Много ме бърка стоянето в къщи, една седмица вече не съм мърдала, но днес нещата са по-различни, детето ще ходи на училище и аз ще мога да отида на тае боПожелавам ви един успешен диетичен ден, хайде за Коледа ще сме слаби

Общи условия

Активация на акаунт