"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 854
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
  • София

lideto70: Да, аз съм на аватъра (вчерашна снимка, след заличка - 78 кг. на 174-6 височина хихихи имам още 15 кг. да свалям... ама с по 1 кг на 2 дни лесно ще стане, само да не забоксуват нещата)  Hug

Не ги виждам тези 15 кг къде са  , но ти си знаеш най-добре  Peace С търпение и воля ще ги махнеш  newsm10

# 361
 Cantrell_NY и аз да си кажа мнението, от снимкта въобще не личи да имаш да сваляш толкова кг. Но ти си знаеш най-добре.....ако си вървиш по изчисленията, значи за 1 месец ще ги смъкнеш....успех ти пожелавам.... thumbsup

lideto70 и ти не се притеснявай. С общи усилия, далеч ще стигнем
cow moresmile cow

# 362

lideto70: Да, аз съм на аватъра (вчерашна снимка, след заличка - 78 кг. на 174-6 височина хихихи имам още 15 кг. да свалям... ама с по 1 кг на 2 дни лесно ще стане, само да не забоксуват нещата)  Hug

Не ги виждам тези 15 кг къде са  , но ти си знаеш най-добре  Peace С търпение и воля ще ги махнеш  newsm10

Мерси за думите Simple Smile  Hug
Е, те, тези 15 кг. са пръснати по цялото тяло. Като вземеш от тук от там по някое кило - ето ти ги 15 кг. Така като кажем 15 кг. звучи фрапиращо, но като сметнеш, че са пръснати по 1-2 кг по цялото тяло ... не е трудно да забележиш, че ги има Simple Smile.
Е, воля не ми трябва Simple Smile))). Търпение - имам. То, това ми е главната цел за близкото бъдеще - минус 15 кг., след което релеф, после нови дрешки (стилни, елегантни и женствени), изтупана и така - женствена, мацка да стана. Няма друго сега, което да ме разсейва и няма да позволя да има - това е главна цел номер 1 - съсредоточена в/у себе си. Решението е взето, картите са хвърлени на масата. Постоянството го имам засега (силно изразено), спорта го има, режима - не се отклонявам и така ми е екстра - няма защо да го променям, няма защо да ми трябва и воля, след като ми харесва. Simple Smile)))
А, бе, да сме живи, здрави всичко ще си дойде на мястото, само да сме сериозни и постоянни в гоненето на целите. Там е силата.

# 363
Cantrell_NY ....ако си вървиш по изчисленията, значи за 1 месец ще ги смъкнеш....успех ти пожелавам.... thumbsup

Да, да, така излиза и дано Praynig, само нали да не забоксуват нещата, както споменах, чееее пфуу после ще трябва повече упражнения и нещо да премахна от менюто.

# 364
Cantrell_NY като чета постовете ти ми става ясно, че наистина си целеустремена. Една молба...пиши по-често такива постчета, че надъхваш и мене покрай тебе ( та и аз да стана една готЦка мацка smile3508)

# 365
Cantrell_NY като чета постовете ти ми става ясно, че наистина си целеустремена. Една молба...пиши по-често такива постчета, че надъхваш и мене покрай тебе ( та и аз да стана една готЦка мацка smile3508)

Хехехехе добре, обещавам  Hug

# 366
хехе моля ,надявам се да ви е било ароматно и събуждащо сутрешното кафенце, jedira и lideto70 отдавна се каних да питам данеби вие да сте на снимките по аватарите и да се правите на дебеланки newsm53 хах.Ех аз нали обявих война с кантара чаааааааааак в неделя ще се тегля,днес отново е протеинов ден за мен,спорта обаче яката ми куца някакви предложения да имате за домашна активност?

# 367
хехе моля ,надявам се да ви е било ароматно и събуждащо сутрешното кафенце, jedira и lideto70 отдавна се каних да питам данеби вие да сте на снимките по аватарите и да се правите на дебеланки newsm53 хах.Ех аз нали обявих война с кантара чаааааааааак в неделя ще се тегля,днес отново е протеинов ден за мен,спорта обаче яката ми куца някакви предложения да имате за домашна активност?

Ами защо не потърсиш в нета със сигурност там ще намериш. Има много и най-различнии. Опитай! Peace

# 368
хехе моля ,надявам се да ви е било ароматно и събуждащо сутрешното кафенце, jedira и lideto70 отдавна се каних да питам данеби вие да сте на снимките по аватарите и да се правите на дебеланки newsm53 хах.
Joy hahaha JoyЗа Лидето не знам, ама аз със сигурност съвсем не съм като Памела Андерсън, въпреки че като се направих руса мъжа ми ме оприличи на нея Mr. Green

# 369
хехе със сигурност обаче сте се запътили натам,до лятото може и да те бъркат със памела андерсън Flutter

# 370

Ами защо не потърсиш в нета със сигурност там ще намериш. Има много и най-различнии. Опитай! Peace

ти пък сега не разваляй работата,аз комплимент се опитах да направя Satisfied

# 371
Цитат
Публикувана от: sissleyy
ти пък сега не разваляй работата,аз комплимент се опитах да направя
Сори, дарлинг Hug нещо не съм схванала Embarassed

# 372
Здравейте милички,

От днес почвам стриктна взела съм си водичка и кафенце и си пия без дори да помислям за храна  Wink

sissleyy  благодаря за кафенцето  Hug

Scorpi  май и ние сме като вас... пристрастени към нета  Mr. Green

petinka_vd благодаря за закуската  Hug

jedira снимки има в снимка.бг и от 2та парка! В дисни са 4 парка този в който ходихме е света на бъдещето за съжаление всичките ефекти се виждаха в залите и не можеше да се снима... остават ми още 3 парка... толкова ми хареса , че средата на месеца пак ще ходя  Flutter

lideto70  благодаря за пожеланието  Hug и на теб много свалени кг

Cantrell_NY  пусни една снимка в тялото?? понеже аз виждам един страхотен бюст а там не мисля , че трябва да сваляш  Crazy даже си е супер

Hug Hug

# 373
  • София
хехе моля ,надявам се да ви е било ароматно и събуждащо сутрешното кафенце, jedira и lideto70 отдавна се каних да питам данеби вие да сте на снимките по аватарите и да се правите на дебеланки newsm53 хах.
Joy hahaha JoyЗа Лидето не знам, ама аз със сигурност съвсем не съм като Памела Андерсън, въпреки че като се направих руса мъжа ми ме оприличи на нея Mr. Green

Joy Joy Joy
О, аз и руса да се направя , и червен бански да си сложа - няма да заприличам на памела Laughing Освен ако на намина и към някой услужлив пластичен хирург да поправи пропуска на природата над кръста hahaha Но мъжа ми не дава силикон да си слагам  Naughty - можело и без бюст, но да е естествен  Joy Joy Joy

Кантрел, Hug браво за целеустремеността   bouquet и аз искам да чета повече такива постове  Peace

АяHugстрахотни снимки, благодаря ти че ги сподели с нас да им се насладиме и ние   bouquet

Много  Hug Hug Hug на всички , по-късно ще се включа с подробния отчет за деня  Peace

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 18:35 от lideto70

# 374
Милички, здравейте! Днес го броя отново за успешен ден, към 6часа вечерях нищо, че малко го пообърках режима...но все пак съм си стриктна.... newsm68 newsm44
lideto70 и аз засега подкрепям мнението на съпруга ти...квото си е естествено си е безценно  tooth Smile
Aia ти на какъв режим ще преминаваш да те попитам....а за снимките утре с нетърпение ще ги мерна Peace
 Лека и приятна вечер на всички и умната, а утре с нови сили....
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт