На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 177
  • 257
  •   1
Отговори
# 195
Аз взех от едно магазинче на Габровски до стария Мтел. Има и в един магазин от долната страна на стадиона. Гледах и доста в Горна, но като цени и модели са същите като в Търново.

# 196
здравейте!  Grinning
някой, който е водил детето си при д-р Барзенски, може ли да ми даде телефон, за да запазя час?

# 197
Здравейте момичета Hugвремето е хубаво и май всички сме на разходки Laughing
Аз имам едно въпросче:
някой ходил ли е в залата за детски празненства в Пионерския дом и какви са отзивите от обстановката и аниматора.
Мерси предварително  bouquet

# 198
Майчета, риск да стана досадна, че за пореден път ви питам - моля ви препоръчайте ми някоя добра педиатърка, при която мога да запиша детето и бъдещото бебе. Въпросът е там, че сега съм при Здравкова и Полендакова, но не съм доволна от тяхното лечение. Полендакова като бях болна изобщо не ме погледна да ми предпише нещо хомеопатично поне - просто реши да ми каже, че като съм бременна не мога нищо да пия за облекчение на болките в гърлото. И един друг случай: трябваше едни изследвания на детето да се разпечатат, за да ги представим в градината. Полендакова ми отказа под предлог, че си е изключила компютъра, което не беше истина, но вътрешно си отбелязах черна точка. Просто имам чувството, че вече личините доктори ги мързи да работят!!!! За Здравкова отношението ми е същото- усмихната и учтива жена, но винаги ни изписва малки дози от лекарствата, които не вършат работа и се обръщам винаги към д-р Радева, която за жалост е частен доктор, но по-внимателен като нея специалист не съм видяла.
Единственото ми изискване е да има дежурен доктор за събота и неделя, към когото мога да се обърна, когато се наложи и да дават направления.

# 199
Момичета, имам огромна молба.
Трябва ми телефон на сладкарница Неделя в ТърноВ сайта им има един, но той е на Стара Загора.

# 200
Момичета, имам огромна молба.
Трябва ми телефон на сладкарница Неделя в ТърноВ сайта им има един, но той е на Стара Загора.
Намерих това, дано да ти свърши работа:
http://www.sever.bg/restaurants/196.html

# 201
   caradchova ,моят син беше преди две седмици на рожден ден в пионерския дом и му е харесало много,на останалите деца също.Залата е много хубава/аз сама видях/,а децата са харесали аниматорките-били са три.Дори на следващия рожден ден иска да поканя тях за купона му.

# 202
Здравейте!
Сега пък ми трябва добър дерматолог.
Малката има много странни обриви от 1 мес.Джипито мисли ,че е алергия  и изписа сироп за нея ,но става по зле .

# 203
за добър дерматолог и аз ще чакам отговор  Tired

# 204
Ами идете при алерголог,защо дерматолог търсите newsm78

# 205
  • някъде там
Здравейте!
Сега пък ми трябва добър дерматолог.
Малката има много странни обриви от 1 мес.Джипито мисли ,че е алергия  и изписа сироп за нея ,но става по зле .

мога да ти препоръчам Алерголог - Дончев в градка поликлиника към ДКЦ-1 /но незнам графика/ аз съм с един куп алергии и от близо 10 години все при него ходя, имам поленова алергия и последно през бременността миналата пролет ходих да ми изпише подходящ спрей 

# 206
 Благодаря за отговорите.Оказа се ,че малката има атопичен дерматит. Sad

# 207
  • Велико Търново
Благодаря за отговорите.Оказа се ,че малката има атопичен дерматит. Sad

Ако,искаш номер на добър дерматолог с първа спец. педиатър пиши Peace
Лошо е това с дерматита.Предполагам,че са те насочили към спец.козметика  Rolling Eyes

# 208
 Прати ми на лични координатите.
 Изписаха и капки за алергия и накакъв крем който го няма в аптеките,но го намерихме.Хубавото е ,че е без кортизон.От вчера до днес сякаш има малко подобрение.Дано го излекуваме,че като чета какви работи пише ... Sad
 Дано се включи Весито.Доколкото си спомням май Тарик имаше такова по бузките и се оправи.

# 209
Здравейте и от мен.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   ura

Общи условия

Активация на акаунт