На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 179
  • 257
  •   1
Отговори
# 180
Нищо чудно,че наема на пизарията е такъв,на фитнеса е към 20 хил.лв.
Ама за това си има виновен-мениджмънта на мола е много зле,и ние мислехме да отваряме офис там,но тогавашния управител на мола не беше много компетентен,сега се радвам,че не се забихме там,за парите които искаха.. ooooh!

# 181
  • Варна
Да, ясно- отказахте ме да ходим в Мола.

А дали имате заведения с детски кът вътре ?

Мартеничка, благодаря за идеята  Peace

# 182
Присила, в мола има боулинг - кафе, където се предлага храна също. Преди имаха и меню, но тези дни сядам там само за кафенце и не знам дали го предлагат все още. За децата има хубав детски кът в ЦБА (до Практикер) - този ми е любимия - пия си кафето и си гледам детето. Предлагат се и сандвичи в сладкарницата. Други места, за които се сещам с детски кът са "Неделя" и мола.

# 183
  • Велико Търново
В единият ресторант "Щасливецът" също има детски кът.
Детският кът в търговският парк работи след 14.00 часа.Това поне пишеш миналата седмица като пазарувах там.
Силно се съмнявам,че сладкарница Неделя и детския кът в мол ще работят на 01.01. но ще поживеем ще видим.Може да ме изненадат приятно пък Crazy

# 184
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За детските кътове - в МОЛ-а и в CBA знам, че не приемат деца под 3 години без придружител.
В най-старото Его помяна, че имаше детски кът, но дали работи все още  newsm78.

Иначе искам да споделя с вас, че в близката седмица мисля да правя поръчка от:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/Mt_loader-Start
Сиска искаше да кажа, ако ще поръчвам, но ако има и други желаещи-да заповядат.

Обмислям поръчка и от тук:
http://www.leiselsbach.de/

# 185
В ЕТНО има детска стая и кухнята им е добра+ ДЕВА 1,2,3   също готвят супер и работят на обяд но няма детски кът
Всички заведения ще работят-нали на тия дни разчитат цяла година Close
Също така може да поситите КЛУБ ЩАСТЛИВЕЦА -правят огрооомни супер сандвичи
Вариант е и АРБАНАСИ- там със сигурност ще работи, поне КАЛОЯНОВАТА КРЕПОСТ- тез парички трябва някакси да се избият
Няма страшно, ще намерите къде да хапнете

# 186
Ресторантът на Болярски със сигурност ще работи на 01.01.

# 187
Имате ли представа колко взимат долу-горе почасовите детегледачки в нашия град?

# 188
Пепи, харесах едни маратонки за Тарик  http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1760477
Търсих и пиано, че ще му е коледен подарък, но не намерих нищо  newsm78  Кога ще пускаш поръчката?
 А какво стана с Фрагранс? Получи ли си пратката? Аз съм наистина много доволна от тоя сайт.
А за детския кът в ЦБА, вярно ,че е май след 14ч.  newsm78. Ние ходим всяка събота и неделя, но все следобед и не съм обърнала внимание. Тарик е на 2г. и 3м., но го пускат вътре, а аз си пия кафе с приятелки на масичките отстрани.

# 189
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Веси, ще пусна поръчка около сряда. Ще потърся пиано и ще ти пратя лилнк чрез ЛС
Поръчката от Fragrancex все още я чакам. За втори път поръчвам, но първия път бяха по-бързи.
В сряда ще снимат децата в яслата, казаха ли ви?

# 190
Аз на моята плащам 2,50 за час-3часа дневно го гледа -взима го от градината докато аз работя го гледа и в дните когато е болен идва от 13 часа, но там е на пълен работен ден и е по друга тарифа

# 191
Пепи, не са ни казвали за снимките още . Даже и списък не сме правили  Thinking
За колко време ще пристигне пратката от mytoys? Те не че обувките са ми зор - за пролетта са.
Мамамими, къде в Етно има детска стая? Скоро не съм ходила, но последно бях с малкия и никой не ми каза за нея. Сигурно сега са я направили Thinking

# 192
  • Велико Търново
Знаете ли от къде мога да си купя хартиена лепкаща ролка за махане на косми от дрехи ?
Вече ги има дори и в магазините всичко по лев. Е, за тез пари - такова качество. Ама като за един път става. hahaha hahaha hahaha

# 193
  • Варна
Благодаря ви , момичета  Hug
Дадохте ми достатъчно идеи, сега ако може и да ме ориентирате малко къде се намират тези места, за които ми пишете  Heart Eyes

Къде се намира това СВА с детският център - някакъв ориентир да ми дадете ? И още нещо - в кой Щастливец е Детският кът ?

Успешна седмица на всички  bouquet

# 194
Здравейте!
Знаете ли откъде мога да си купя плат за пердета с детски десени?

Общи условия

Активация на акаунт