На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 195
  • 257
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Само че, аз питам за 1-ви, когато всичко ще е вече изядено  Wink . Искаме на 1-ви да се поразходим из Търново и да хапнем някъде на обед.  Вечерта ще имаме вечеря в хотела, на 2-ри закуска и после ще отпътуваме към къщи .
Та притесненията са ми дали изобщо ще намерим нещо отворено на 1-ви ?

# 166
  • Велико Търново
Притесненията са ти съвсем основателни-възможно е на 01.01. на обед нищо да не е отворено.Това не го твърдя с 100%-ва сигурност Peace

# 167
да, аз пък за 1-ви хич не се замислих...

сисе - кажи за пицарията, ако знаеш, че съм любопитна, пак ли същата виктория ще отварят или друга Simple Smile
в мол-а това

# 168
  • Велико Търново
Тони,Его ще е  Peace
Клюката носи,че на Виктория наема и е бил огромен,ама наистина огромен.Чак се чудя такава сума как са успявали да плащат сама за наем Rolling Eyes

# 169
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
И аз дочух, че Его ще отварят в МОЛ-а.
Предполагам, че на първи щв има отворени заведения, но поне след 13ч.

# 170
Аз пък защо разбрах, че Щастливецът имали интерес към мола ... Те доста магазини затвориха в мола, казват че наемите били непосилни ...

# 171
Аз пък да кажа какво чух за пицарията в мола.Ще ли Его да я вземат.А предишните се махнали щото им вдигнали наема на 25000лв.

# 172
  • Велико Търново
Его в момента набират персонал за мол-а Peace
Няма толкова празни клетки-в момента  Адидас влизат на мястото на Бенетон,на мястото на Зара  са влезнали някаква лично за мен неизвестна марка,но общо взето магазини има друг е въпроса какво има вътре  Rolling Eyes

# 173
На мен пък ми се струва доста опразнено ...

# 174
  • Велико Търново
На мен пък ми се струва доста опразнено ...

Само така ти се струва Simple SmileНа 3 етаж като няма пицарията и бързото хранене наистина изглежда празно,но клетките са пълни.Където беше Сисли сега е Галдини-общо взето работят на проба-грешка.В мол-а като цяло,обаче е празно.Като родих Божа зимата от колички не можехме да се разминем-там си отгледахме децата,а сега майките няма къде да седнат,пък и не само те.

# 175
Знаете ли от къде мога да си купя хартиена лепкаща ролка за махане на косми от дрехи ?

# 176
Знаете ли от къде мога да си купя хартиена лепкаща ролка за махане на косми от дрехи ?
За пръв път чувам за такава ролка ...  newsm78

# 177
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

От Пикадили! Последно бяха някъде срещу рафтовете с натурални сокове.

# 178

От Пикадили! Последно бяха някъде срещу рафтовете с натурални сокове.

Мерси  bouquet

# 179

Здравейте, мами.

Реме , ние си взехме едно таквоа приспособление от Юск. Представлява нещо като четка за коса, само че вместо бодлички има лепкаща повърхност, която се върти и събира косъмчета. Струваше 2 лв. някъде, но още не сме я пробвали, за да кажем отзиви.  Blush

Мамата, която питаше за заведение, работещо на 01.01 Все си мисля, че заведенията в хотелите ще си функционират съвсем нормално - все пак гостите им трябва да ядат нещо. Например в Студио или Болярски мисля ще може да се хапне съвсем безпроблемно. Приятно изкарване !

Хубав ден на всички и се обличайте добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт