На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 197
  • 257
  •   1
Отговори
# 150
Можете ли да ми препоръчате туристическа агенция на която сте ползвали услугите? С мъжът ми искаме да отидем на екскурзия извън България и досега не сме ходили организирано, all inclusive? Става въпрос не за Нова година, когато всичко е скъпо, а за Януари, Февруари, някъде където е топло или поне не много студено.

# 151
  • Велико Търново
Мила , точно на 1 точка от изискванията ти отговаря и ще ти обясня защо - когато Краси направи първия пристъп, тази #докторица# директно ми назначи всички необходими изследвания и ме прати при алерголози, пулмолози и пр- не пое лечението защото не е от нейната компетенция- ще рече че е само и единствено педиатър, а не алерголог, доктор-вътрешни, гинеколог, офталмолог,  и тн
        За мен е много важно лекарят да знае докъде му стигат възможностите, да умее да направи правилната диагноза и да отчете работата на другите си колеги, които са компетентни в тяхната си област
        Теб когато те боли гърда отиваш при мамолог, а не при гастроентеролог-нали_?

Марианче,прости ми,ама тя не отговаря на моите изисквания.А моите изсквания не са явно еднакви с твоите,което не е и задължително PeaceНе искам да изпадам в полемики и спорове.Всеки да си води и лекува детето,където и при когото иска.За моето дете съм намерила верните педиатри Peace

yani_cat,съжалявам,но не мога да ти бъда полезна.Същност вариант е да погледнеш в подфорума за пътешествия и от там евентуално да си направиш някакви изводи. Ако,не се лъжа Ditta може да ти е полезна.Срахотно сте го решили.

# 152
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ние веднъж сме водили Вяра при д-р Здравкова. С две слагания на слушалката на гърдичките и ни прати директно за снимка  Rolling Eyes.
Yani_cat, аз съм от хората, които предпочитат сами да си организират екскурзиите. Организирано с фирма съм ходила до Италия с Географски свят - като цяло съм доволна - екскурзоводското обслужване беше сравнително на ниво, само с един хотел бяха в издънка  Wink.

# 153
yani_cat , абсолютно ми изчезна от акъла в момента как се казваше туристическата ганеция, с която пътувахме до Париж, а после и родителите ми до Италия Embarassed Утре ще се сетя и ще ти я напиша. Много, много сме доволни от нея. Малеее, как се казваше, бе??? Mr. Green Laughing smile3537

Географски свят имаха доста издънки на почивката ни на о. Тасос. Добре, че там е толкова приказно и красиво, че забравяш всички проблеми.  Wink

# 154
Ние с Тез тур ходихме лятото до Турция. Преди винаги сме пътували без фирма и имах известни притеснения, но останах много доволна от организацията, никакви оплаквания нямахме  Grinning Но все пак си зависи до къде искаш да пътуваш. И на мен ми се ходеше за НГ на някъде, но се притеснявам от времето  Rolling Eyes
КОй къде ще ходи по празниците?

# 155
Здравейте,
Яни пиши ми на лични какво точно търсиш и ще ти дам някоя друга идея.
За НГ да се оплача,бехме решили да си наемем къща в Еленския балкан,от стотиците,които прегледах в интернет селектирах 20.От тях повечето бяха заети/преди 2 месеца звънях/,останалите даваха къщите за 300-400 лева на нощ и искаха задължително 4 нощувки Shockedе това ако не е рекет.И се отказахме,и то не толкова заради сумата,все пак разделено на 10 не е толкова много,а заради броя нощувки.
В крайна сметка ще сме на домашно Mr. Green

# 156
Ние сме в Елена в къща  РИСТАНИТЕ, за 1500 лв-3 нощувки, 5 семейства с дечурлигата, ще ни направят новогодишната вечеря собствениците, която  ще е за около 300 лв общо за всички, мисля че е добре, на фона на 200 лв НГвечеря  другаде newsm78(на човек)

# 157
А пък аз да ви се оплача, моят мъж е на работа и на Коледа, и на Нова година, и на 01.01. Обмислям вариант да отида при едни приятелки, които ще си правят женско парти, но те са в друг град, пък не знам как ще се придвижа до там с детето. Направо нямам идея какво ще правя на тази Нова година.

Иначе вариантът на мамамими ми се вижда страхотен. Ние сме ходили така преди години на една хижа в Родопите и се изкарахме супер, но в никакъв случай не е за ходене с деца.

# 158
  • Велико Търново
Обмислям вариант да отида при едни приятелки, които ще си правят женско парти, но те са в друг град, пък не знам как ще се придвижа до там с детето.

Ако,се откажеш пиши ми в кой град са приятелките Crazy-умрем си за такива забавления по женски Mr. Green
Хич,не се оплаквай,ама заминавй Hug

# 159
По Коледа се надявам да не съм в болницата  Mr. Green, а да гушкам младенеца  Wink
Да ви се оплача, мъжът ми замина на Бал в София - нагласен като в приказка- смокинг, папионка, копринена риза /дано няма много Пепеляшки/, а аз сам гушнала едното, а другото ми гали коремчето от вътрешната страна  Heart Eyes

# 160
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet

Не съм от Търново, но имам питанка. За НГ резервирахме в едно хотелче около града. Ще бъдем там на 31.12 и на 01.01., и ще си ходим на 2-ри на обяд.  Понеже ще бъдем с малката  / на около 2 години / , дали ще работят заведенията в града и МОЛ- а  на 01.01. за да има къде да хапнем на обяд и малко да се поразходим ,ако е лошо времето?
На 31-ви следобед ще имате ли някакви концерти на открито ? Знае ли се нещо отсега ? Някакво заведение с Детски кът да ми препоръчате ?

То въпросите ми станаха много, но се надявам, че ще ми отговорите   bouquet

# 161
  • Велико Търново
В момента в мол-а няма къде да се хапне.Предстои откриване на нова пицария,но не съм сигурна,че до 01.01 ще бъде открита.
За други заведения не знам дали ще има работещи.

# 162
  • Варна
Не звучи добре , в хотела ще ни осигурят закуски и вечери , но няма да има обяд. Може да се наложи да носим храна  newsm78

Тук в нашият по-голям Мол има Макдоналдс, БМС, КФС и други бързи храни затова предположих, че и във вашият има къде да се хапне, но явно не.

# 163
  • Велико Търново
Нашето е мол-че Crazy

# 164
да, какво стана наистина в пицарията в мол-а?
защо я затриха така

иначе според мен ще си работят ресторантчетата и пицариите поне до ранния следобед, докато започнат да се подготвят за вечерта, защото си мисля, че бая народ ще дойде да си празнува нова година тук и няма да се простят току така с пари
какво беше там, ден година храни Simple Smile
в най-лошия случай ще обядвате в ресторанта на хотела...

Общи условия

Активация на акаунт