На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 241
  • 257
  •   1
Отговори
# 135
 Привет!

Честит имен ден на всички Катета! С пожелания за сила, вяра, мъдрост и любов!   bouquet
 Аз пак да питам нещо, може ли  Flushed Къде е този магазин за бельо "Венера", който Сиска спомена? И още къде мога да намеря стерилни бикини за еднократна употреба?
 Благодаря ви предварително за информацията!

Хубав ден!   bouquet

# 136
Честит имен ден на всички празнуващи!

Момичета, имам спешна нужда от помощ от мамите студентки. Имам лекции в зала 1 на някой си 4-ти корпус. Аз съм завършила УНСС и ВТУ ми е някаква тъмна Индия. Въобще не знаех, че съществува 4-ти корпус. Има една бележка, че някои зали са преместени в МЕдицинския колеж, обаче тези зали започват с петстотин, а пък аз съм в 1. Накратко, ако може някой да помогне къде е тази зала 1, дали е в Медицинския колеж и ако не е, къде се намира ?

# 137
Хм, Реме, не знам дали зала 1 е в 4-ти корпус, а иначе 4-ти корпус се намира пак в старото военно, ама още нататък, като минеш Бюрото по труда и някаква фирма за дограма май имаше, т.е. все направо вървиш, не излизаш от военното и там накрая е.
Мале, че страшно го обясних, дано ме разбереш.

# 138
Реме,по мое време 1 зала беше в 4ти корпус!Сега незнам!Ама Алекс вече ти обясни къде се намира 4ти корпус.Късмет с намирането!

# 139
Мартеничка,аз незнам къде има специализиран магазин за бельо"Венера",ама аз съм купувала на моите деца от едно магазинче на 5то авеню,ако не се лъжа се казваше "Теди".Надявам се да съм ти помогнала.Намира се от вън,не се сещам как точно обаче да ти го обясня.

# 140
Marteni4ka,
за стерилните гащи и аз търсих като луда тук но не намерих затова една приятелка от софия ми донесе - 5бр. в пакет. Виж  в аптеките не съм питала, може там да има. ако не има ги във онлайн магазини - DaNET, Family-bg i t.n.
Дано да си намериш, аз мисля да съм с тях в родилното.

# 141
Момичета, можете ли да ми препоръчате някоя лична докторка - педиатърка,която да преглежда деца в събота и неделя т.е. да дава дежурства комбинирайки се с още няколко доктори. Питането ми е във връзка с това, че искам да си сменяме личния доктор, а и трябва да запиша и бебчето, когато се роди през февруари. Сегашната ми докторка е д-р Здравкова,но не съм доволна- винаги изписва малки дози от лекарствата, които естествено нямат ефект върху Вики и все прибягвам към частен доктор. А знаете, че децата и бебетата винаги се разболяват петък вечер, събота и неделя - така, че не искам да изпитвам притеснение, че се обаждам тези дни. 

# 142
  • Велико Търново
Дори,за такъв педиатър по ЗК не съм чувала Rolling Eyes
Ако,някоя съфорумка има педиатър,който да отговаря на тези ми изисквания ще я позлатя като ми го представи Crazy
1.да е компетентен
2.отзивчив
3.да работи по касата
Амин!

# 143
Дори28 и аз незнам такъв педиатър!

# 144
Реме,намери ли 1 зала в 4 корпус?Надявам се да сме ти помогнали!!!

# 145
Аз съм при Тонкова и съм доволна. Винаги, когато се е налагало да водя Екатерина на лекар в събота и неделя звъня по телефона на Тонкова и тя ме праща при дежурния лекар от тяхната практика. Единствения недостатък е, че чакането при нея е ужас, страшно много хора има.

# 146
Аз съм при Д-р Здравкова и съм повече от доволна.Няма събота няма неделя когато й се обадя винаги е на линия.Е досега съм й се обаждала само 2 пъти и дано не се случва често.Винаги е много отзивчива.Веднъж й се обадих и не беше в града и ми каза да се обадя на Полендакова.Така,че проблеми с нея не съм имала.

# 147
Не съм останала с такова впечатление от Здравкова, от как сее родил малкия сме си при нея, звъняла съм й вечер, денем, събота , неделя, когато проблема не е от нейната компетенция винаги ме  е пращала при специалист, никога не е пестила направления, и никога не се е правила на всезнаеща и всеможеща

# 148
  • Велико Търново
Не съм останала с такова впечатление от Здравкова, от как сее родил малкия сме си при нея, звъняла съм й вечер, денем, събота , неделя, когато проблема не е от нейната компетенция винаги ме  е пращала при специалист, никога не е пестила направления, и никога не се е правила на всезнаеща и всеможеща

Въпросната доктороца не отговаря според моите изисквания на т.1.
Не искам да споря с никой Peace

# 149
Мила , точно на 1 точка от изискванията ти отговаря и ще ти обясня защо - когато Краси направи първия пристъп, тази #докторица# директно ми назначи всички необходими изследвания и ме прати при алерголози, пулмолози и пр- не пое лечението защото не е от нейната компетенция- ще рече че е само и единствено педиатър, а не алерголог, доктор-вътрешни, гинеколог, офталмолог,  и тн
        За мен е много важно лекарят да знае докъде му стигат възможностите, да умее да направи правилната диагноза и да отчете работата на другите си колеги, които са компетентни в тяхната си област
        Теб когато те боли гърда отиваш при мамолог, а не при гастроентеролог-нали_?

Общи условия

Активация на акаунт