На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 179
  • 257
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Айде и аз да кажа за "викащи" родилки в Плевен-докато лежах и се чудех що е туй контракция и има ли почва при мен една жена викаше "Искам секцио,искам секцио и на третото искане чух как изплака бебето" Mr. Green

Ками,да не те подведа нещо,но Диана май не работи със ЗК Rolling EyesТя не само с кърменето може да те спечели Peace

# 46
мда, полендакова не работи със ЗК
само в кабинета й, 15лв е прегледа
е, сега като беше теди в болницата си беше безплатно Simple Smile ма то мерси от такова безплатно  Sad

оф, сисе, стрелям едно ЛС, че няма да се стърпя Simple Smile

# 47
  • Велико Търново
Тони,чакам Mr. Green

# 48
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сега видях лентичката и се замислих какви сте майстори вашето семейство - божа на 29ти май, бебето за 28ми Wink нарочно ли ги правите такива работи Simple Smile установихте, че към тия дати се раждат "сполучливи", както ги наричаме у нас, деца  Mr. Green

# 49
Момичета, знаете ли дали има агенция в Търново, която може да ми помогне с вадене на разрешително за работа в Англия  newsm78
че уж ще се ходи....ама тая документация сама няма да мога май да я оправя....

благодарско предварително

# 50
Здравейте момичета,
присъединявам се към вашия тим  Hug
бременна съм в 3 месец 4акаме бебо да се роди края на май или на4акото на юни Praynig
не съм доволна от генеколожката си бихте ли ме посъвтвали при кого да се преместя!
и съшо каде раждахте?много се страхувам ,чувам ужасяващи неща за търновското АГ Sad
хубаво е 4е можем да си обменяме съветчета тук!
 Целувки на вси4ки Hug

# 51
BEATRIKS, а при кого ходиш? Общо взето всеки ще ти похвали своя лекар. Аз от АГ-то съм доволна Peace. Ще споделиш ли ужасяващите неща?

# 52
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Вие ме шашнахте  ooooh! кога пуснахте нова тема, кога изписахте толкова страници  Flutter
Да кажа и тука-всички желаещи да заповядат на среща в петък от 17.30 ч в сладкарница НЕДЕЛЯ, ще обсъждаме предстоящият благотворителен коледен базар в мол-а
Моите аплодисменти и моето доверие са за :
От Търновските АГ- доктори  Hug д-р Даря Ганчева в ХЕРА
От Горнооряховските АГ-доктори - д-р Косев
Вярно е ,че всеки ще си каже своето мнение , но все пак ще се оформят по-предпочитаните специалисти!А и ако имаш време и ти се чете, назад в темите има много изписано по въпроса!

# 53
polin_a  здравей,
аз ходя при др.Маринова,
оттоносно АГ,от доста места чувам 4е хугиенните условиа са много лоши
отношнието персонала е много лошо!
ако не е така много бих се радвала ,ще ми разскажеш ли твоите впечатления?

# 54
Ами аз моите впечатления вече съм ги разказвала. Прегледай темата от преди месец и половина. Бях описала най-подробно всичко. Ако нещо по-конкретно те интересува, с радост ще отговоря, но може би по-добре на лични, за да не отегчаваме останалите.

# 55
Polinita
като застанеш с лице към поликлиниката и тръгнеш по уличката,която се пада вдясно,след няколко метра ще видиш Детски оказион.много проходилки има там.
успех с избора Peace

# 56
Здравейте момичета,
и аз с въпросче: знаете ли школа или учител за уроци по пиано? Щерката се е запалила, и тя е човек, има нужда от малко занимания, че аз покрай бебето нямам много време за нея. Ще се радвам, ако можете да ми дадете координати.  Hug

# 57
 Здравейте!
 Кога изписахте толкова много Shocked
 Ние тази вечер имахме много сташен инцидент.Като се пребирахме с децата,малкия падна във входа и страшно много си сцепи главата.Още съм разтреперана.Такъв звук от удар на глава не съм чувала.Шиха го един час в бърза помощ.Сега си спи спокойно,но мен сън не ме хваща.
 Сега да ви питам нещо.Трябва ми добър дърводелец,който да ходи по домовете да ремонтира ,но също и да изпълнява поръчки за мебели.А,също и да не ми одере кожата.Ако имате координати на такъв ще съм много благодарна.

# 58

Добро утро, маменца!

Вяра , лелеее голям екшън е било снощи при теб!!!  #Crazy Дано всичко с малчо да отшуми бързичко  Hug

Аз се присъединявам към молбата ти за координати на добър дърводелец. На мен, обаче, не ми е необходимо да идва до вкъщи. Трябва ми за изработката на детска кошарка от масивно дърво. Харесала съм си модел и не е нищо кой знае колко засукано, освен това не е й спешно (на първо време на бебочка сме й взели легло/люлка).

Беатрикс , добре дошла и леко бременеене  bouquet Ако си свободна в петък, заповядай на лекция на списание "9 месеца" в сладкарница Неделя, смятам, че ще ти бъде интересно и ползено. Темата е за хранене по време на бременността. Аз също ходя на ЖК при Дари Маринова, но съм изключително доволна, винаги се е отнасяла чудесно към мен и съпруга ми. Дано успеете да изгладите недоразуменията помежду си, аз лично й имам голямо доверие  Peace

Полинита , днес ще разпитам моите колеги в университета за фирмата, подготвяща документи за чужбина. Мисля, че тези фирми, които се занимават със студентски програми, извършват и такива услуги. Най-добри отзиви съм чувала за Итеграл за сега, но пак казвам ще питам  Wink

Момичета, днес пак се очертава студено, така че обличайте се добре и пийте повече чайчета  cold

Хубав ден на всички  bye

# 59
Аз само да добавя за докумнтите за работа в Англия-понеже работя във фирма за студентски програми-доколкото знам всяка фирма си подготвя документи само  за участниците си,не се занимава с вадене на документи за работа на други хора.Защото програмите са обвързани с определени условия.Разбира се няма лошо да проверите по фирмите кой какво ще ви каже,но принципът е този.
Дори и фирмите,които пращат на фермерски бригади нестуденти,също би трябвало да вадят работни разрешителни само за участниците си.Ако Полинита иска да отиде на студентска /младежка програма е друг въпрос,аз поне разбрах,че само работно разрешително иска да си вади.

Предполагам,че фирмата трябва да е от тези,които съдействат за работно разрешение,без да се уточнява за тип програма.Може би има обяви по вестниците,а е възможно и в града да няма такава фирма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт