На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 176
  • 257
  •   1
Отговори
# 60

Добро утро, маменца!

Вяра , лелеее голям екшън е било снощи при теб!!!  #Crazy Дано всичко с малчо да отшуми бързичко  Hug

Аз се присъединявам към молбата ти за координати на добър дърводелец. На мен, обаче, не ми е необходимо да идва до вкъщи. Трябва ми за изработката на детска кошарка от масивно дърво. Харесала съм си модел и не е нищо кой знае колко засукано, освен това не е й спешно (на първо време на бебочка сме й взели легло/люлка).

Знам ,че фирма Ярд правят мебели по поръчка.Имат си и цех в града.Но работят скъпичко.В краен случай съм решила при тях да си поръчам.
 Дано някой да знае добър дърводелец.

# 61
вяра, косата ми се изправи като се опитах да си представя звука от удара на главата Sad
а къде са шевовете, ще се виждат ли като зарасте? или са в косата...
много ужасен инцидент, да не се случват подобни неща повече пожелавам!  Hug

# 62
  • Велико Търново
Ние ползваме услугите на една фамилна дърводелска фирма,но работят скъпо и много качествено.При тях ни е правена дограмата на апартамента и интериорните врати.При интерес ще ви дам мобилен номер,но понеже са много ангажирани не става от днес за утре,а трябва да се почака Peace

# 63
Мартеничка, ето ти линк за креватче от масивно дърво. http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=1779796&parent=3081&b=1
Видях го на живо в дома на моя приятелка, наистина е прекрасно  Peace. Ако имах повече място бих си го взела.

# 64
Здравейте и от мен.Да се включа по темата за дърводелците.Вкъщи и мъжът ми и свекър ми са дърводелци,но в момента са се хванали с едни големи поръчки и нямат много време за странична работа.Но ако е за нещо малко като поправка на нещо примерно може и да не е проблем.

# 65
Здравейте и от мен.Да се включа по темата за дърводелците.Вкъщи и мъжът ми и свекър ми са дърводелци,но в момента са се хванали с едни големи поръчки и нямат много време за странична работа.Но ако е за нещо малко като поправка на нещо примерно може и да не е проблем.
Говори с тях ,ако се навият за поправка ня някои мебели,като смяна на панти,направа на чекмеджета под две легла ,лепене на лайсни на мебели и други подобни,дай тел. за връзка.
вяра, косата ми се изправи като се опитах да си представя звука от удара на главата Sad
а къде са шевовете, ще се виждат ли като зарасте? или са в косата...
много ужасен инцидент, да не се случват подобни неща повече пожелавам!  Hug
Белег със сигурност ще има ,но може би с времето няма да си личи толкова,точно над веждата е .На ръба на стапало се удари.Повече ме притеснява да не почне да го боли глава ,да му се вие свят и др. такива,но засега е добре.

# 66
Момичета,препоръчайте ми лекар-хомеопат в Търново или региона!  Praynig

# 67
Вяра миличка съжалявам ама тая година няма да стане.До края на декември трябва да свършат тая поръчка.Та ако не ти е спешно или потърси друг.
Грозното пате аз знам само една хомеоПАТКА и се казва Росица Димитрова.Много е внимателна.

# 68
  • Велико Търново
.
Грозното пате аз знам само една хомеоПАТКА и се казва Росица Димитрова.Много е внимателна.

И наистина е п.....а и е внимателна PeaceЛичен опит!
За добър хомеопат в региона не съм чувала Peace

# 69
..  Белег със сигурност ще има ,но може би с времето няма да си личи толкова,точно над веждата е .На ръба на стапало се удари.Повече ме притеснява да не почне да го боли глава ,да му се вие свят и др. такива,но засега е добре.
да, наистина това е по-важното, главата да е наред, а белега 100% ще избледнее с времето  Hug

като казахте за хомеопати - онзи ден сефте ме накараха да пробвам коризалия за хрема (хапченца на блистер са) и за мое изумление на таня хремата спря за 2(!) дни
никога не ми се беше случвало за по-малко от 5-7...

# 70
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-11-14&article=255666

остава сега да се реши най-важното-кой ще следи спазването на наредбата и какави ще са глобите за нарушителите Thinking

# 71
Момичета,препоръчайте ми лекар-хомеопат в Търново или региона!  Praynig
Единственият доктор, на който имам доверие е д-р Хаджиев. Може да чуеш противоречиви мнения за него, но повечето са на ниво ЕЖК ( една жена каза..). Моят син само той го лекува и докато други деца се тъпчат с антибиотици и/или лежат по болници, на Тарик бронхити , ларингити и всякви вируси други минават най-много за по 3 дена с предписаните от доктора хомеопатични лекарства. Единственият минус е ,че таксата му е височка, но пък то и антибиотиците и сиропите не са евтини..
Съветвам те обаче, при когото и да отидеш, да се запознаеш предварително с принципа на хомеопатията и как се провеждат прегледите, защото съм забелязала, че неудовлетворението към този вид медицина идва от невежество и непознаване на процеса на лекуване и липса на доверие и търпение.

Кой беше на срещата днес? Аз отидох с малкия ( нямаше на кого да го оставя) и стояхме съвсем малко, но успях да вид невероятни творения за Коледния базар  Grinning. Ще се опитам с моите две десни  Crazy ръце да измайсторя и аз нещо  Grinning.
Вярка, как е Цеци?

# 72
Да взема да се разпиша, че тази тема нещо я изтървах ....

# 73
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-11-14&article=255666

остава сега да се реши най-важното-кой ще следи спазването на наредбата и какави ще са глобите за нарушителите Thinking

Деси, то това много хубаво. АМа последното изречение нещо не го схванах.... newsm78 
"Ограничението не важи за местата, които са специално определени за разходка на домашни любимци" - че де са тия места....т.е. ако няма такива места , значи ли че всяко тревисто място е за разходка - както на дете, така и на дом. любимец...Както винаги в България Първа алинея е закона, а Втора алиния - изключва първа.... Tired

# 74
  • Велико Търново
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИЧКИ НА Ditta и renyto!Мили Симона и Елмира пожелавам ви от сърце да сте много здрави,да имате щастливо и безгрижно детство!

Общи условия

Активация на акаунт