На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 189
  • 257
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на малките принцеси и от мен! Да са здрави и винаги усмихнати!

# 76
Честит празник на малките красавици!! Нека животът им е изпълнен с много щастие и обич! newsm51 smile3525 newsm51 newsm59 newsm59

# 77
  • някъде там
ето това беше нашата торта днес
http://media.snimka.bg/1329/008913878-big.jpg

благодаря на всички за пожеланията за Ема  Hug

# 78
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРАНИ   bouquet    bouquet 
Да слушат и да радват мама и татко   bouquet

# 79
Благодаря ви, момичета! Hug

На Ренка - само прегръдки за Емата! Hug

Ето и малка почепрка от нас Wink:

# 80
Мили мами, да са ви живи и здрави госпожиците  bouquet! Само радостни емоции с тях ви пожелавам Hug!

# 81
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСТИЯНА НА TIHA VODA!ПОЖЕЛАВАМ И ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ,КОИТО Я ОБИЧАТ!
Ели,  bouquet

# 82
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Симона на Ditta, Елмира на renyto и Християна на TIHA VODA.
Нека растат здрави и много щастливи деца!

# 83
Честит празник на рожденичката и от мен ! Пожелавам и много здраве, щастие и незабравимо детство!

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 18:57 от reme

# 84
побут  Party

Момичета, искам да ви почерпя виртуално! Ама понеже съм много зле с качването на снимки - представете си от всичко каквото обичате по много !

Днес с моя съпруг правим 1 година откакто си казахме "ДА"  bowuu
Искам да споделя , че това е най-красивата година в живота ми. За една година успяхме да наредим пластовете на една мнооого сладка торта! Като на върха й поставихме черешката - която се казва Дамян ! От днес започваме наново . ( е, догодина няма да е с черешка  Mr. Green ) . Пожелавам ви щастие и любов ! Имам много от тях, затова ви давам с пълни шепи.....

Охх, мноого ми е романтично и лигаво днес  Whistling

bouquet

# 85
polinita , честита годишнина. Да сте все така щастливи и много успели в живота!

И аз съм зле с качването на снимки, но си представи, че ви подарявам вечеря в романтичен ресторант или луд купон в някоя дискотека, каквото предпочитате.

# 86
Полинита, честита годишнина!   bouquet Нека любовта бъде ваша спътница в живота!Бъдете здрави! Hug

# 87
Здравейте момичета! Искам да ви попитам за телефони на маникюристки в Търново и ак оможе да ми препоръчате някоя. Предварително ви благодаря.

# 88
  • Велико Търново
Василена от "Чар" 0887/245270

# 89
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Честити  рожденни  дни  на Симона на Ditta, Елмира на renyto и Християна на TIHA VODA   bouquet на патерица , но пък от сърце им желая да са здрави и весели,безгрижни и доволни! На мамите  Mr. Green много да ги слушат  HugTIHA VODA     къде прибра всичките тези цветя  ooooh!
polinita дъъъъъъъъъъъълги години безоблачни семейни дни, да дочакате и се радвате заедно на внуци и правнуци...и да почерпите и тогава   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт