На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 247
  • 257
  •   1
Отговори
# 90
Поли честита годишнина  bouquet Замисли се за още една черешка.Тъкмо си свикнала с безсъните нощи Laughing

# 91
Благодаря , момичета за пожеланията  Hug  Да ви се връща!

caradchova, то вярно че все още са безсънни нощи, ама мноого ми е прясно още .....не смея и да си помисля  Mr. Green
reme , благодаря - не само си представихме, но и си хапнахме добре на романтичната вечеря ( е, и пийнахме) , ама не ме питай днес на лекции как бях  Tired ....

благодаря ви още веднъж   bouquet
и вадете шейните - от неделя сняг  Nature Snowman

# 92
ЧРД на трите госпожици и от мен  Hug. В събота и моето момченце имаше РД. Ето и негови снимчици  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309725

# 93
  • Велико Търново
pepi _r,да ви е жив и здрав Мири!Пожелавам му да расте много здраво и щастливо момче!
много е хубав,до сега не си ни го показвала Embarassed

# 94
Благодаря Сиска  Hug
много е хубав,до сега не си ни го показвала Embarassed
Как бе, той винаги ми е аватар  newsm78

# 95
  • Велико Търново
Знам,ама на аватара първо снимката е малка,а пък аз недовиждам,а пък сега разгледах всичките албуми Blush

# 96
А-хаааааа шпионин  Joy

# 97
  • Велико Търново
тц клюкарка Mr. Green

# 98
  • Велико Търново
Понеже се чувставм леко "прецакана" от собственото си ровене по разни сайтове реших да споделя с вас този Crazy
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … sdcGF2OTpnoCCD2o=

Да ви напомня,че идват коледни и новогодишни празници и нашите мили дечица заслужават разнообразни и интересни подаръци Crazy
Пожелавам ви хубав,устремен ден тук и в България Mr. GreenНовото ми аз е Миглена Чакръкчиева

# 99
pepi_r , да ти живо и здраво голямото момче!! Hug

Сисе, ах ти дяволе Twisted Evil, добре, че не разбирам немски.  Mr. Green Ларедута достатъчно изстъргва кредитната карта.... Whistling ooooh!

# 100
  • Велико Търново
Пренаситих се на редута,а пък и там няма почти нищо марково от детските колекции Mr. Green
Само ще кажа,че куклата Бейби Борн е с 40 лв. по евтина тук отколкото в Хиполенд примерно Naughty
Аз днес пуснах една мъничка поръчка Crazy

# 101
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на порастналото момче на pepi_r !

Siska, ние с Verte от няколко дни се каним да направим една поръчка там. Аз съм му хвърлила око още от миналата година, но нямаха доставка, а сега   smile3508.
Ама и този http://www.leiselsbach.de/ си го бива!

# 102
  • Велико Търново
Пепи,за количките може и да не ние еднаквата мания,но пазаруването е друго нещо Mr. Green
Другият път като поръчвате пиши едно ЛС Crazy

# 103
А бе и аз нищо интересно не намерих в Ларедута  Confused - явно имам по-хубави дрешки за момиченца, отколкото за момченца  Thinking
За Коледа мисля да се задоволя с асортимента на играчките предлаган тук. Той Тарик и без това играе по ден-два с новите и му омръзват  Crazy ( дано с мадамите не е така  Laughing newsm78).
Сиска, Пепи, за всеки случай ще прегледам сайтовете,които сте дали  Grinning
Пепи, имате ли родителска среща утре? Аз така съм се развълнувала за коледното тържество  Laughing!
Сиска, къде се намираше "Чар"? Мацката прави ли хубав френски маникюр?

ЧЕСТИТО НА ВСИчКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ ТЕЗИ ДНИ!!

# 104
  • Велико Търново
Веси "Чар" се намира на ул.Калоян на интера /една време бяха в интера/.Предполагам,че и френския маникюр ще го прави хубав.

Общи условия

Активация на акаунт