Слагате ли шапчица вкъщи - 3

• 62 124
  • 807
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Цитат
Наистина няма място за сравнение, кучетата са с мен от 8 години а детето от 2 Thinking newsm78

#Crazy #Crazy #Crazy

Олееее, прочетох и всички постове... Няма как да има толкова тъп човек, пързалка ми се струва... Shocked Shocked Shocked Ако не е, трябва да звъним на социалните. Cry Confused

# 646
Как да направя 54 броя охлюва? (броила съм ги)

Темата за мен е много интересна, споменава се за хуманен начин за убиване на охлювите. Момичето също така се интересува дали може да панира охлювите направо с черупките.
Eй, забавихте се, от кога ви дебна дали сте ме качили bowuu.
Само не успях да разбера какво му е странното, че питам за черупките, при положение, че никога не съм правила охлюви:tired:. Нищо де, разрешавам ти да се смееш, щом ти е смешно Wink.

# 647
# 648
Какво е чувството при вагинална таблетка? ... ooooh!
приятно вагинално и вът Embarassedрешно някак си

# 649
реквием погребална агенция --- Темата е пусната в Правилата, дано не я тръкнат бързо. Уникална е!  newsm20

# 650
Кьде спят бебетата ви?  Едното в конюшнята, другото У съседите, че още е на 4 месеца и има колики. Много се дере, та да е по-надалеч от нас, да не ни буди!

# 651
забременяване по време на бременност?????
И един от постовете в темата:
Цитат
Май само аз съм непросветена.Даже като прочетох "забременяване по време на бременност" си казах "то бива такива теми,ама тази е върха!очаквах следващо заглавие-раждане по време на раждане".Но грешката е моя Embarassed Ще прочета повечко по въпроса.
ooooh! ooooh! ooooh!

# 652
Тема: УРА!!!!!!!!!!  (Прочетена 123 пъти)

Очевидно бойните викове се радват на голям интерес. Очаквам тема: "Ууууууууу!!!!!!!!!!!!", даже се учудвам, че не е имало до сега...

# 653
Ей,не успях да видя УРА-то за какво е.
Споделете.

# 654
# 655
Ей,не успях да видя УРА-то за какво е.
Споделете.

За това че свършва Вип брадър и почва няква друга простотия.

# 656
Не знам кога свършва Биг Брадър, ама тази жена свършва по 100 пъти на ден .  Joy

Прочетете:

СВината ме … 9;ъм?

Какво е Свина?   newsm78

# 657
  • София
Не знам кога свършва Биг Брадър, ама тази жена свършва по 100 пъти на ден .  Joy

Прочетете:

СВината ме побърква, срам ме е, болна ли съм?

Какво е Свина?   newsm78

Е, чети темата де! Там има литературни анализи по въпроса.

Много се смях Joy Joy Joy

# 658
И двете не четете тази тема . Wink
Самоцитирам се:

# 659

Прочетете:

СВината ме побърква, срам ме е, болна ли съм?

Какво е Свина?   newsm78

Е, чети темата де! Там има литературни анализи по въпроса.

Много се смях Joy Joy Joy
Темата е трепач.....

Общи условия

Активация на акаунт