Слагате ли шапчица вкъщи - 3

• 62 122
  • 807
  •   1
Отговори
# 135
Глазурата е съвсем друго нещо.
Чаршаф за торта е нещо като тесто, което се разточва. Нищо общо няма с глазура.

# 136
  • Варна
имате ли опит-два езика да се научат и едно бебе?   newsm78

Опит в ученето на езици имам някакъв, но не знам как се учи бебе. Пък и два езика и едно бебе може би ще ми дойдат множко наведнъж ooooh!

# 137
  • София
 Joy страхотни сте.Дали пък няма да видя някое заглавие и на моя тема  hahaha Ще е забавно  Peace

# 138
  • София
Вече се видях....ама чета,чета и не мога да разбера къде е проблема.Или може би е в попълването на колекцията забавни и абсурдни заглавия на теми!
Как Сийка  newsm78 за тази става въпрос На 2,5г. сме и още си пасираме ястията! .
Къде е проблема-нямам против да е тука ама ако ми кажеш къде и е проблема на темата  Laughing
Може би ако беше "На 2.5г и още пасира ястията "...или? Simple Smile Тогава коментара щеше да бъде по актуален.
А само да вметна,че наисти заедно пасираме ястията-аз хващам пасатора,а той отгоре хваща ръката ми-голям кеф за него е! Simple Smile

# 139
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За мястото на пишонатаMr. Green Амчи де да знам - аз винаги на едно място съм я намирала  Blush

# 140
За мястото на пишонатаMr. Green Амчи де да знам - аз винаги на едно място съм я намирала  Blush

Но пък и отговора на дофторката е убиец
"На горе , разбира се!"
И правописно, и вярно. Ух.

# 141

Но пък и отговора на дофторката е убиец
"На горе , разбира се!"
И правописно, и вярно. Ух.

най-сигурния начин да е мокро завалийчето  24/7  Tired
Wink а в правописТния вече съм ги боднала  Mr. Green

# 142
Вече се видях....ама чета,чета и не мога да разбера къде е проблема.Или може би е в попълването на колекцията забавни и абсурдни заглавия на теми!
Как Сийка  newsm78 за тази става въпрос На 2,5г. сме и още си пасираме ястията! .
Къде е проблема-нямам против да е тука ама ако ми кажеш къде и е проблема на темата  Laughing
Може би ако беше "На 2.5г и още пасира ястията "...или? Simple Smile Тогава коментара щеше да бъде по актуален.
А само да вметна,че наисти заедно пасираме ястията-аз хващам пасатора,а той отгоре хваща ръката ми-голям кеф за него е! Simple Smile
Може би, че сте на  2,5г? Whistling

# 143
Може би, че сте на  2,5г? Whistling

Или че СИ пасират ястията? Добре, детето също пасира, ама майката, която е над 20-годишна, предполагам, защо все още кара на пасирано, не ми стана ясно?  Joy

ronkis, ако беше писала, че МУ пасираш/те ястията, нямаше да влезеш в тази тема.  Laughing

# 144
Бихте ли ексемеремтирали на отидите на нудистки плаж ...бих Mr. Green

# 145
  • софия
ooooh! ooooh! Трябваше да прочета 2 пъти да разбера кое Е наред. За 7 думи, 3 сгрешени  #Crazy #Crazy Не съм много сигурна какво точно да бих, та ще се въздържа от отношение  Mr. Green

# 146

Joy ох, ще падна то смях.

# 147
ххах, само да не екскрементираме тука от смех  Joy

# 148
Хайде и аз да се запиша в най-забавната тема на форума
помпата стана част от ръката ми

# 149
Хайде и аз да се запиша в най-забавната тема на форума
помпата стана част от ръката ми

hahaha hahaha РобокопКА  Joy Joy