Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 685
  • 314
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
познайте къде бяхме сутринта?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304207&pid=8896243

# 106
Не знам къде сте били, но шапката ви е убийствена Crazy С тая раница...... newsm78 на ясла Rolling Eyes

# 107
  • софия
даааааа

# 108
Ха честито HugКазвай сега подробности.
И инфо за шапото ако може.... Blush Heart Eyes

# 109
  • софия
бяхме само,за 3ч.
ще я водя след закуска и ,ще я взимам преди обяд.няма как иначе с тази алергия.евентуално след н.г,ще имат и диетична кухня и тогава,ще си лапа там.
заедно със саши и боян на цветенце е в група.
слушала е,не се е била мен това ме притесняваше,играла си с децата
ще я видя в понеделник.
шапката я взех от един маг. тук в кв/,но я видях и в този детския на нишава.новия.аз я взех,за 18лв.
аз,за друго да ви де похваля.качила съм малко снимки в "ноември".там има две на които найа е в една люлка.тип круша.
убийствена е.тя не е дет.люлка.ами си е...мебел.издържа до 100кг.
от икеа е.няма да съжалявате,ако имате възможност да си го вземете този "хамак".голяма веселба пада.

# 110
  • София
ее, Честито Дани

дано бързичко да се адаптира ( да не се бие много де.... Joy, щом от това се притесняваш...), ама нали там има познати лица, това ще е добре за нея.
А шапката вярно е убийствена.

# 111
  • София
Честито ясленче, Дани  Simple Smile
и вие сте сформирали групата на Шаро  Joy Кало е заедно с Ники и София от юлчетата.
А с каква алергия е Найата? Може би си казвала, но не съм запомнила.

# 112
  • софия
хранителна.рано е да я тествам
не давам кисело,прясно мляко,банани,кренвирши
от както съм ги спряла тези неща няма ме ядове.по едно време беше ад  Confused!

# 113
  • София
хранителна.рано е да я тествам
не давам кисело,прясно мляко,банани,кренвирши
от както съм ги спряла тези неща няма ме ядове.по едно време беше ад  Confused!

Уф  Sad И за Кало казаха, че е рано за тестване. След три годишна възраст, за да видим дали наистина е от парацетамола.

# 114
Честито на ясленчето Найа, бързо адаптиране Peace Hug Дано отшуми по-бързо тази алергия Praynig /и аз не знаех, че има/.
Ние почваме най-вероятно другия понеделник Peace
Аз от известно време не мога да отварям снимките в албумчето, така че не знам дали има нови Rolling Eyes
Момичета, благодаря ви за предложенията   bouquet, днес ни се размина ходенето до Джъмбо. Иначе въпросните играчки Деница днес ги видя в едно момиченце, те са съвсем мънички, някаква по-твърда гума и им се движат шийките Rolling Eyes Дано до утре ги забрави, ако не ще питам майката откъде са ги купили.
Велмар, не знам какви лекарства ползваш, но ще си позволя да ти дам едно предложение /дано не се разсърдиш/. В кафеена чаша с вода капваш няколко капки йод /аз слагам 5-6/, знам че това затопля корема. Прилагала съм го на цялото семейство и при нас имаше ефект Peace

# 115
  • софия
на нас даже ни казаха към 4годишна възраст.
както беше при кало(двойно повече,ако има на къде).имаше в/у пиленцето,около ануса,в'у клепачите,м/у пръстите на краката и ръцете,абе цялото и телце.нямаше място,където да на е червено и подуто.тук та ме имаше нормално кожа.
първия път когато и се появи ходихме два дни подред да ни бият урбазон в пирогов.
втория път бяхме 10 дни на метилпреднизолон.искаха да я оставят в болницата на системи,но не можех да си представя найа да лежи два дни  Stop.докато ме консултираха тя беше обърнала кабинета и видяха,че при нея,ще е трудно  Wink тогава решихме с хаповете в къщи.една седмици ходи петниста.сърбеше я и ми казваше,че има ох  Confused.много зор беше да и ги давам тези горчиви хапове.
сега свеки ми е изпратила от израел на сиропче.дано не ни се налага да го пием  Praynig..
започнах да давам сирене и няма реакция  Praynig,НО направо ме страх да дам кисело мляко...

# 116
  • София
Ами по-добре не давай. То и без това с тези кисели млека на пазара нищо не губи детето, че не ги яде. Това, ако е кисело мляко, аз съм трамвай. Блъскат сухо мляко и нишестета вътре  Sick
То и Кало сега пие Изопринозина на хапчета, защото няма в България суспензията. Та му ги счуквам с хаванчето  hahaha

# 117
  • софия
и аз го  давах изопринозина когато найа беше на 1 и нещо,но го усещаше прасето  с прасе дори и в пюретата и така и си остана блистерчето.имам спомени,че си беше някаква цифра  Thinking...не беше от евтините

# 118
  • София
Ами 11 лева блистера т.е 44 лева опаковката в най-добрия случай.

# 119
  • софия
бая си е...особено и като не се пие  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт