Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 666
  • 314
  •   1
Отговори
# 225
 Привет от нас....
 Аз не съм в дупка ,ама яко ме тресат нервите.Марти направо ми взима силичките с нейното тръшкане.Абсолютно всичко е НЕ,не се облича,не иска да се съблича,да излиза,да се прибира,да яде ,да спи и т.н......Едва ли има по -опърничево и инат дете от моето... ooooh! Много ми е трудно да се справям с нея,къде бъркам и аз не знам... Crossing Arms Иначе ,като е послушна е толкова сладичка....от няколко дни ми задава нонстоп въпроси: Какво е това? Къде отиваш?Какво правиш,мами?Кой отвори вратата? и т.н  Wink
За цветовете,май познава само сивото  Rolling Eyes ,другите ги знае ,ама ги бърка.
И аз съм за Коледното парти.Ако искате бих могла да проверя за места в Снупи,който се намира на ул.Слатинска №1.Но за Люлинските майки ще е доста далече.Клубът е голям,вътре при децата можем да влезем всички майки и да се настаним на един бар плот и масички,но трябва да сме боси.Иначе отпред си е заведение и тези които пушат могат да пушат там или пък всички да се настаним в заведението и да наблюдаваме децата на видео стена...
 Чух и за още един нов клуб някъде при кино Изток,ама не се сещам как се казва,ще го намеря и ще пусна линкче.
Лека на всички

# 226
 Ето този клуб имах предвид,до х-л Плиска.Но не съм ходила там,не знам цените и т.н.,просто ми хареса.
http://talasamcheta.com/aboutus.htm

# 227
Привет народе,
Не съм писала отдавна ,но нещо все не остава време,сега обаче ви изчетох и мога да спя спокойно  Mr. Green
Видях и прекрасните снимки на Найа и Лори ,очерователни са  Heart Eyes
Аз тези дни ходя по интервюта,което може би е добър знак,но засега конкретен резултат няма,но се чувствам много изтощена,защото първо се прави телефонно интервю ,половин час,после лично 1 час,после трето с мениджъра и така и после чакаш.Уморих се.
Отделно от курса ни дават домашни,имахме и малко проблеми вкъщи ,ей така от глупост и много се изнервих.А да не говорим че и  Ники ,вече 11 години  се държи като Марти,"не" на всичко и всички,"няма" е основна дума в речника му,всеки Божи ден си троша нервите с него и понякога си мечтая да е голям и да се е изнесъл да живее самостоятелно  Embarassed Знам кофти е ,но си го мисля.Просто нямам сили вече,какво ли не опитах ,и с добро и с лошо никак не става,като магаре е ,ни се води ,ни се кара.
Виж Елица е точно обратното,и Слава Богу ,че ако беше като него щях да лудна,тя е много интуитивна,разбира в какво настроение съм още преди да кажа нещо и реагира адекватно,когато съм нервна ме гледа отдалече и не се приближава много ,а после ме целува нежно и на мен ми минава.Съкровище е ,и тя понякога се глези и тръшка ,но определено разбира от дума.И много помага.
Ние също сме на вълна "Работна мецана",обожава я ,вече на наизуст я знае,много обича книжки,много обича и филмчета сега сме на "Палечка" и други приказки на Братя Грим.За жалост от Хелуин насам се привърза и към бонбоните Смартис  Laughing
Иначе тук си е вече зима ,вече си имаме 10см сняг,но и като в БГ се чисти само улицата ,на тротоарите си е киша и мръсотия,няма лелки с лопати,ако си с кофти обувки си с мокри крака.Ние сме с апрески и съм много доволна,ние също бяхме първата зима с обувки и все и беше студено сега ,така ние много добре и нашите апрески са от МЕТРО Ст.Загора ,така че Веси ,смело купувай ,хубави са  Peace
Много ми е кофти да чета че децата боледуват така често ,но в един момент ще си изградят имунитет и вече няма да е така,търпение му е майката.
А Нана ,да не го приема лично ,но винаги е много крайна,това е добро качество понякога, не е лошо за приятел или за войник, но не е много добро за работа в екип  Wink
И аз бях едно време така, но се научих да смекчавам тона и така наистина е по добре,защото има 100 начина да се каже едно и също нещо ,но кой ще изберем е вече много личен избор.
Успех на всички ясленци ,надявам се да свикнат по бързо с обстановката,вие поне си имате легла ,тук няма такива екстри и за супа не са и чували.
А да не говорим, че едни очила струват около 3000$,така че винаги има и по зле  Mr. Green
Ще ми е приятно да видя отново Виена чрез снимките на Нана,не съм била там, но се надявам да отида.
Тук вече се чувства коледното настроение имаше и парад даже,украсите са навсякъде.Тази Коледа обаче няма да е много весела за нас ,липсват ми малкото останали добри приятели ,които обикновено си идваха в Стара Загора за празниците.
Та така сме ние,радвам се засега сме здрави и пожелавам същото и на вас!  Hug
Съжалявам че стана дълго,но нощните птици ще го оценят  Mr. Green

# 228
Добро утроооооо  Laughing

Марги  Hug определено го оценявам  Mr. Green и ми беше страшно приятно да прочета какво се случва около вас. Надявам се някое от интервютата да даде резултат и то ако може да е най-подходящото от всички място  Praynig
Кайли, много ви гушкам с Тонката и се надявам скоро да се озарите отново с прекрасните си усмивки  Hug
За коледно парти или предколедна среща съм ЗА ЗА ЗА ЗА  Mr. Green
А иначе коледното настроение мен ме е обхванало мноооооого отдавна  ooooh! Но за украсата ще мисля като си предам нещата за базарите  Laughing
Лори също обича много книжки, четем, отговаря на въпроси, търси герои и предмети, забавно й е  Peace За цветовете и ние сме в процес на учене - засега разпознава и назовава синьо, зелено, червено и жълто. Почти не се случва да ги бърка и определено има предпочитание към синия цвят - също като майка си и татко си  Laughing
За съжаление не помня друго  Embarassed ама вие си ме знаете каква съм шматка  ooooh! пък и честно казано в този час ми е малко трудно да мисля Crazy

Накрая да ви почерпя за здравето на едното ми мило бабче, което днес има рд - надявам се още дъъъъълго време да ми е здравичка и да мога да й се радвам  Praynig

и да отменя Ирка тази сутрин  Hug

Аз отивам да да й довърша подаръка, че вече трети ден се мотая над него  ooooh!

# 229
vst да ти е жива и здрава баба ти и още много години да те радва. Hug

Благодаря ви за подкрепата момичета.  Hug Невероятни сте.  bouquet

# 230
  • София
Добро утро!

ВСТ да ти е живо и здраво бабчето!   bouquet

Аз съм на работа, както се вика да си почина малко  Mr. Green
За цветовете - Кало познава червеното, зеленото, жълтото и синьото. Останалите ги бърка.

Марго като проимам малко време ще направя отделен албум и ще кача малко снимки от Виена.

# 231
  • Бургас
Добро утро!
vst 80 ,да ти е живо и здраво бабчето!  bouquet

# 232
  • София
добрютро и от мен

Кайли дано наистина бързо излезеш от депресията, аз като слушам как реват децата сигурно догодина и при нас ще бъде драма ( за мен де  Sad )

Марги - стискам палци бързичко да си намериш работа.

Ммилена - и на мен честичко ми е трудно с Миташки като вземе да се тръшка, да отказва да се облича, да пищи, абе всички екстри си ги знаете  Wink ...ама си мисля, че това е период, който ще отмине. Пък и тайничко се редвам, че имам енергично и вироглаво и живо дете - по-интересно е ( това си го мисля, само ако няколко дена не е правил номера  Mr. Green )

За Коледното парти съм за ( както вече писах). Не мога със сигурност на 13-14 декември, за останалите дати - съм ок. Имайте предвид обаче, че 20 декември е работен и тъй като повечето мами вече се върнаха на работа, може да е проблем.
На мен много ми харесва Барбарони 3 - там където бяха рд - защото децата ни виждат и не се налага да влизаме при тях ( с малки изключения - Елфче  Hug , ама вече сигурно не е така). При нас положението е, че ако не ме види - Миташки идва да ме търси. Така че огледална преграда - идеално ме устройва.

# 233
Добро утро Hug Днес станахме малко по-рано  Wink
ВСТ, да е жива и здрава баба ти   bouquet и благодаря за кафето Hug
Марги, успех с интервютата Praynig Hug Не съм нощна птица, но те прочетох сутринта Hug
Положението с децата и при нас е подобно Rolling Eyes. Даже вчера мъжът ми ме питаше и Влади ли е бил такъв като малък /човека от много работа забравил Mr. Green/. Деница е палава и буйна когаво вземе пример от батко си. Иначе е послушна, помага, не се тръшка за щяло и нещяло PeaceИ много обича да подрежда Laughing На това й поведение казвам, че "се води". Докато Влади от малък все напук и все с рогата напред. Общото между двамата е, се са общителни /за разлика от майка си  Embarassed/ и имат неизчерпаема енергия.
Аз дните за парти няма да коментирам, ще решавам в движение Peace По принцип дните около 10-то число не са ми много удобни Rolling Eyes
Ставам, че измръзнах. Оставила съм всички прозорци отворени и такова течение става cold
Днес било празник - Ден на християнското семейство. Не съм много запозната с този празник, но Честит да е за всички  bouquet

# 234
Здравейте!
Марго, ще стискам палци за интервютата  Peace.
Аз както вече ви писах и при нас всичко е "не", "няма" и "никам". Явно си им е някакъв период на диванетата. Дано скоро да отмине, че май ще лудна вече  Crazy. Понякога едвам се сдържам да не го пребия  Embarassed  Confused. Иначе днес съм и с двамата в къщи, защото започна пак сополената фабрика. След обед ще ги водя при педито, че след тая пневмония вече се вслушвам при всяко прокашляне.
Нана, това с лайката ми го е казвал един доктор УНГ, каза даже спокойно да изливам по 2-3 капкомера в ноздра  Shocked. Кажи, ако има ефект, ще го приложа и аз.

# 235
  • София
Ади това с няма-то, не-то и не икам го слушам и аз от няколко седмици. А за боя - не си единствена, направо ми идва не знам какво да го направя  Wink
За лайката - направо започвай. Аз снощи по 2 капкомера във всяка ноздра и спа спокойно без да се буди. Сега го гледа дядо му и много се надявам да успее да му сложи пак.

# 236
  • София
Привет!
ВСт, да е жива и здрава баба ти още мнооого години!   bouquet  bouquet  bouquet
Гледам не само мен ме ядосват до степен да искам да го тръшна в стената  Embarassed Мислех че е щото съм по-изнервена, ама явно и при вас е така  Tired Направо полудявам. А Марго направо ме успокои - щом при тях продължава до тази възраст  ooooh! Успех на интервютата! И дано баткото се укроти скоро! Praynig Hug Аз обичам сняг  Simple Smile , ама да не са минусови Т и да може да се излиза. Май скоро го дават да вали и при нас.
Ммилена, Плиска ми е наистина мнооого далече  Embarassed Не че не работех там почти 2г Crazy , но ако вс. сте навити за там - ОК  Peace За датите - щом Пух не може 13 и 14 предлагам да отпаднат. 20 не знаех, че е раб. ден. Значи се стесняват възможностите. А иначе, Пух, не знам дали още ще ме търси непрекъснато Ивайло, на люлинската среща се държа май най-добре от вс. и не се сети за мен, но сигурно е било някакво изключение  newsm78

# 237
  • у дома
vst, да е жива и здрава баба ти  Hug  bouquet

и понеже ей сега разбрах страхотна новина и въпреки, че зелените буквички понамаляха тук, няма как да не напиша:

marulka, Ч Е С Т И Т О !!!!!
Лека и безпроблемна бременност !!!!!! останалото ти си го знаеш
newsm51 newsm51

прощавай, ама не се стърпях  Hug Mr. Green Mr. Green

# 238
  • София
Елфке не се цепи от колектива. Виж аз как дойдох до Люлин с маршрутката, аааааа  Mr. Green

# 239
Ехххххххх, че радост голяма  Grinning Марулка, миличка, ЧЕСТИТО  Hug  bouquet Лека, хубава и безпроблемна бременност ти желая  Praynig Много, ама страшно много се радвам  Hug

Благодаря ви за пожеланията за баба   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт