Аз не съм в дупка ,ама яко ме тресат нервите.Марти направо ми взима силичките с нейното тръшкане.Абсолютно всичко е НЕ,не се облича,не иска да се съблича,да излиза,да се прибира,да яде ,да спи и т.н......Едва ли има по -опърничево и инат дете от моето...
Много ми е трудно да се справям с нея,къде бъркам и аз не знам...
Иначе ,като е послушна е толкова сладичка....от няколко дни ми задава нонстоп въпроси: Какво е това? Къде отиваш?Какво правиш,мами?Кой отвори вратата? и т.н
За цветовете,май познава само сивото
И аз съм за Коледното парти.Ако искате бих могла да проверя за места в Снупи,който се намира на ул.Слатинска №1.Но за Люлинските майки ще е доста далече.Клубът е голям,вътре при децата можем да влезем всички майки и да се настаним на един бар плот и масички,но трябва да сме боси.Иначе отпред си е заведение и тези които пушат могат да пушат там или пък всички да се настаним в заведението и да наблюдаваме децата на видео стена...
Чух и за още един нов клуб някъде при кино Изток,ама не се сещам как се казва,ще го намеря и ще пусна линкче.
Лека на всички

)
Направо полудявам. А Марго направо ме успокои - щом при тях продължава до тази възраст
, ама да не са минусови Т и да може да се излиза. Май скоро го дават да вали и при нас.
Марулка, миличка, ЧЕСТИТО