Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 676
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен,
Нана, наистина е хранителна добавка, а не е витаминен сироп, както вече писах, но аз съм много доволна от него! Разбира се ако за Кало е противопоказен не го давай, аз само дадох предложение и мнение!
http://www.admedicine-bg.com/ Така можете да четете и да си решавате  GrinningДано му мине бързо и без АБ този път Praynig Аз също съм против АБ и бих направила всичко друго по силите се преди да го дам, слава Богу педиатърката ми също е на това мнение!
Блан, на нас още не са ни пуснали парното, с тези духалки полудях вече, нали Ина прави алергична кашлица и аз не смея да ги пускам за дълго,ама пък си е бая студено, а и тя спи отвита и шоуто е пълно.
Аз ви оставям,че все още се водя на работа Whistling

# 76
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания за мойта принцеска!  Hug

Нана, дано Кало се оправи бързо  Hug. Аз съм на мнение, че щом има Т и други остри симптоми /като силно зачервено гърло/ е по-добре да пие АБ. И нашият педиатър за вируси не изписва АБ. Но, наистина повече лекари се презастраховат, защото все още децата са малки.
Бързо оздравяване и на Вики.
Честита бременност на Нети. Варненските мами добре се отчетоха, не си губят времето. Марулка айде и ти  Grinning  Hug.

# 77
  • София
Бубче благодаря ти, че сподели за Ликуида. Просто казвах, че и двете педиатърки го отрекоха. Естествено ще потърся и трето мнение.   bouquet

Ади именно поради факта, че все още няма данни за бактериална инфекция, а е вирусна, затова засега е без АБ. Но ако се влоши ще го включим, нямаме избор.

# 78
  • София
Ади, много е сладка девойката! Да ви е жива и здрава!  Heart Eyes  bouquet Hug А тортата ммм  Crazy
Нана, моя приятелка го пи този Изопринозин и е доволна.  Peace А този Ликуид едва ли ще навреди, та чак са го отрекли  newsm78 Освен ако нещо в технологията на прозивеждане не ги притеснява. Както с прословутите л-ва на д-р Тошков  Crazy
Албена като писа за разходките да ви питам - слагате ли ръкавички, като извеждате децата навън. Че аз нали нещо съм сбъркана напоследък и още не ми е зимно, а Ивчо оня ден ми вика - "студено" и ми показва ръчичките си.  Blush  Rolling Eyes Дали е рано за ръкавици  newsm78

# 79
Ади, да ти е жива и здрава малката красавица!

Аз също смятам, че понякога трябва да се започне АБ, защото наистина още са много малки, симптомите се развиват много бързо, а според мен евентуално влошаване може да се отрази много по-зле отколкото приема на АБ. Само че аз съм много обремеменена от историите с Т и може и да не съм съвсем обективна... Crossing Arms

Тази сутрин познайте в колко стана Гого, за да ми каже, че Мечо Пух плаче....5.15.... #Crazy...та станахме си, закусихме, полежахме до 6.30 и аз реших, че е по-добре да дойда на работа...поне ще си тръгна по-рано...направо не знам какво му става....но странното е, че и аз се събудих наспала се.... Shocked

А, вчера ме върнаха от социалните, за да допиша в служебната бележка, че не ползвам отпуск по чл. 167 А, но просто бяха шокирани, че съм запозната с цялата процедура и документи, а шефката на отдела обучаваше служителките по моята служебна бележка.... Wink

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 12:54 от AndyB

# 80
  • гр.София

но просто бяха шокирани, че съм запозната с цялата процедура и документи, а шефката на отдела обучаваше служителките по моята служебна бележка.... Wink
  Joy

Елвинг,от понеделник смятам да вадя ръкавиците.

# 81
  • София

прогнозите за времето ли са лоши  Rolling Eyes , не съм гледала скоро  Blush

# 82
  • гр.София

прогнозите за времето ли са лоши  Rolling Eyes , не съм гледала скоро  Blush
Че то сега да не е хубаво времето?! Joy
 Утре ще ровя в къщата за зимните дрехи-затуй.

Мисля,че не си навличам децата,но шапки и ръкавици носят-а гледам по улицата другите -точно обратното. Но моите като имат зиморничава майка-нямат късмет.

# 83
Елфче, не слагам ръкавици, не слагам шапка и не слагам чорапогащник. Смятам, че са излишни още, пък и като излязохме се оказа, че навън не е толкова студено Peace Тя и Деница не стои на едно място, за да й е студено. Като се приберем у дома след разходка, крачетата са й топли, а още ходи с маратонки и отворени обувки. Ботите и ботушите ги пазя за наистина студеното време.
Блан, и моите деца имат зиморничава майка, но се научих тях да не ги навличам и определено те ходят по-леко облечени от мен Peace И Влади не е слагал шапка и подплатата на якето, а децата, които идват да го викат за училище са доста навлечени Rolling Eyes
Аз пък да се оплача, вера си счупих очилата Sad Сега съм със старите, но те не са фотосоларни и малко слънце да има, ме дразни Confused

# 84
  • София
 Joy Не е хубаво сега, мисълта ми беше дали го дават по-студено, има накъде  Wink
И аз слагам шапка и ръкавици по п-п зимно време. Сега почнах и чорапогащник да слагам вече, иначе и ние караме с обувки тип маратонка.
Ааа, още нещо - апрески или ботуши е по-добре да взема? Миналата година бяхме с ботушки, уж кожени на КиК, ама краката му бях студени все, та сега се чудя. Апреските май топлят бая, но пък да не спарват краката  newsm78 Аз не съм носила и затова не знам  Blush

# 85
  • гр.София
 Да,на обяд се стопля,но питате ли ме сутрин в 7.30 какво е навън.

Албена,жалко за очилата,но тъкмо повод да се сдобиеш с нови.

Забравих-стискам палци и на Вики да оздравява Praynig

Ади,това ли е тортата,която си избра Боби? Интересно ми е,каква е модата сега за торти при момиченца,че и за играчки.

# 86
Не е много повод, че тези ми бяха от м.април, пък и стъклата са от Франция Confused Сега докато ми поръчат нови и докато станат готови, може да мине и месец. Отделно и стъклата, и рамките ми бяха подарък, и бяха доста скъпи, аз не мога да си позволя толкова пари Rolling Eyes
В 7.30 сигурно е доста студено, но ние спим по това време. Но и вечер не е особено топло, Влади се прибира към 18 ч , а в сряда към 20 ч.
Оставям ви, че на Деница й се спи и дава зор да изключвам комютъра. До довечера Hug

# 87
blanc, Боби е луда на тема коне. Тя сама си избра тортата. У нас е направо конюшня. Имаме ги във всякакъв вид, размер и цвят. Ама наистина са много  Shocked.

# 88
  • София
По темата за зимното обличане - още не съм купила ръкавици на Кало. Шапка носи, шал не знае какво е даже. Освен като бебе е имало 1-2 случая. Иначе реве и го маха. Чорапогащник имаме наличен един брой, обаче ще се обува в краен случай. Все пак е момче, нищо че махнаха казармата, няма да става лигльо  Joy

Елфче аз купих апрески. Ми много хубави бяха и само 32 лева. Сивички. С пухче. Направо екстра.

Албенче ужасно е да си останеш без очилата  Sad При мен това стана като Кало беше на 9-10 месеца. Метна ми ги на пода и отидоха на кино. А новите излизат доста скъпо - моите излязоха 350 лева - фотосоларни стъкла италиански.

# 89
Здравейте Laughing
  Пак много болнички Sad Бързо да се оправят.
 Все ме плашат тези ясли и градини най вече заради тези болести.Няма как да не лепне нещо.От сега я мисля градината наесен,как ли ще я понесе Наско Rolling Eyes
  Честит Рожден Ден на кака Боби!(със закъснение) тортичката и момата са страхотни Peace
  Елфче аз сега купих на Наско едно яке,на което са му по длъжки ръкавите и той там си крие ръчичките,че и той ми каза че са замръзнали.Ще вадя и аз ръкавиците.А за ботушките аз имам и от двата вида,но зависи от времето и ги сменям.
  Иначе за имуностимулант,давам Бронхо-ваксом Миналата година за пръв път му давах и съм доволна.
  albena_vlady много неприятно с тези очила. Close
   Ох,ще ставам,че ни хванаха колики Twisted Evil
  Целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт