Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 609
  • 314
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честит Рожден ден на Боби на Ади   bigdance2 newsm18

да ти е жива и здрава и мнооого да те радва малката принцеса.

(дано правилно да съм разбрала, че тя има рд  oops:)

# 46
  • Бургас
Здравейте от нас!
Влизам само набързо да се разпиша.
Ели и Гъбка, да са ви живи и здрави малките и големи юнаци!Големи са сладури.

При нас нещата с градината се успокоиха.Ирен сутрин тръгва с голямо желание на градина ,даже и вечер много често вика"Мамо,ади  децата!Спокойна е там,играе си.Аз съм на работа,малко по малко влизам в час и това е при нас.
Честито на всички ,които са имали поводи за празнуване!
Hug

# 47
  • София
Имаме още една августинска бременна майка  Mr. Green

Ивайло на Нети ще става батко  Wink И като гледам бебето пак отива към август  hahaha

# 48
  • София

Ивайло на Нети ще става батко  Wink И като гледам бебето пак отива към август  hahaha

E, супер новина! Лека бременност и прекрасно бебче!

Честит рожден ден на Боби! Да расте здраво и весело детенце!

# 49
  • Някъде там...
Записче от мен.
Мацки нищо не съм чела от 1-2 теми, но трябва да наваксам, но кога незнам.
Аз почнах работа от 3.11 , Вики ходи на ясла и нямам никаъв проблем с него. Много ми е контактно и послушно детето. на много работи се научи в яслата  Peace

Леко бременеене на Нети!

Честит празник на Боби на Адрианска! Да ти е жива и здрава!

Айде чао!

# 50
Честит рожден ден на прекрасната Боби  Heart Eyes Ади, честит празник  Hug

Честито и на бъдещата мама   bouquet Лека и безпроблемна  Peace

# 51
Здравейте от мен.

Тези дни нямам никакво настроение. Още се боря с хремата. И се притеснявам за Тони.  CryВ яслата почти не спи, почва да бойкотира гърнето там и сутрин плаче повече отколкото в началото. Сестрите казаха че си придърпва едно столче до вратата и не мърда от там,  постоянно повтаряйки "там" и сочейки вратата.  Sad Направо ми се сви сърцето като ми разказаха. Днес баща му го заведе с едно плюшено зайче и любимите книжки. Разбрах се със сестрите да не го тормозят да ляга, а да го оставят в стаята за игра. Той няма определена любима играчка  скоято да заспива, просто защото предпочита мен. Sad Много се надявам да отмине този период. А и майка ми допълнително ме подразни като говори за тази прогама за детегледачките. Ако бяхме в един град щях да се съглася, но не искам детето да расте далеч от нас.
Ох, оплаках ви се малко и се надявам да ми олекне поне малко.

Честит рожден ден на Боби! Ади да ти е жива и здрава, и много щастлива.  bouquet

Лека бременност на Нети. Hug

# 52
  • София
на Боби!  Hug Heart Eyes  bouquet Ади, да ти е жива и здрава каката!   Heart Eyes Hug
Честито и на НетиHug Heart Eyes И лека бременност! Ставаме все повече  Grinning
Блан, аз нямам против парното, но понеже напоследък нещо съм хормонално повредена - още не ми е толкова студено, че да го искам  Crazy
Кайли, дано Тони свикне скоро!  Praynig Мъчно ми е като чета такива неща  Sad
Анди, уби ме с това ставане в 3.30ч  ooooh!  #Crazy
СРЕЩА???

# 53
Аз нищо, че не  пиша много, ама ви следя и съм ЗА СРЕЩА  Laughing Ако се разберете нещо, ще гледам да се внедрим  Laughing

# 54

На кака Боби, да е здрава и щастлива и все така лъчезарно и добро дете! Heart Eyes

Прекрасна новина за Нети, да е жива и здрава и да изкара една приказна и безпроблемна бременност!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
  • гр.София
Адрианска,Честит Рожден ден на Боби! Да е здрава,умна и красива,много да слуша и помага Gift nbirthday

# 56
  • София
Калоян е болен. Отново. Писна ми. Много. Пак е изписала антибиотик Cry Cry Cry

# 57
  • София
Нана много съжалявам. Дано Кало се оправи бързо. Какво му е, че пак антибиотици изписаха?  Hug

# 58
  • гр.София
 Ужас! А има ли Т ?

# 59
  • София
Калоян е болен. Отново. Писна ми. Много. Пак е изписала антибиотик Cry Cry Cry
Нана, питай педиатърката за нещо имуностимулиращо, ще се съсипете така, аз наистина съм много доволна от сиропа, който давам на Ина, аз писах вече, че не е витаминен сироп от сорта на Саностол или Кидифарматон, казва се AD Liquid for kids, съдържа ехинацеа, колоидно сребро и други подобни неща и има противовъзпалителен и успокоителен ефект върху дихателните пътища и носоглътката, а и е с отхрачващи функции при кашлица. За разлика от другите стимуланти се дава и при боледуване като дозата се увеличава до 10мл дневно, иначе се дава по 5мл. Или нещо друго да ви изпише, и аз не знам, ама се измъчихте всички!

Общи условия

Активация на акаунт