Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 721
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Laughing
  На мен пак ми отпуснаха малко време,та съм се заровила из форумите Mr. Green
 И мен ме хвана любопитство за това оформление,та го видях Winkно от там се разходих навсякъде и като се забих в Бондюел,хем цвета хубав хем и доста интересни рецепти има Wink
  blanc То аз като нямам време даже незнам за тези конкурси.
  Елфче,Велмар гушки на малките слънцчица Hug те и двете крайности са неприятни Sad бързичко оправяне.

Вал,трябва да ме светнеш на тези лекове,че така от четене не мой го сфана Crazy Пък дано не ни се налага де Wink Цунки на кака Али Heart Eyes
  А за филмчетата мога да кажа,че Мечо Пух го знам на изуст и то всички серии,които имаме де,и Наско го сънуваше постоянно.Даже като отидем в Кауфланд,си взема по един плюшен герой,сега само Тигър липсва,но пък скоро не сме ходили там  Wink Сега гледа Том и Джери.Но се научи да го превърта и като не му хареса серийката си търси това което иска и не ме занимава мен.
  vst_80 после да видим снимки на малката художничка Naughty
  Дани много е сладка малката ясленка , дано свикне бързо.
  Сега ще се поровя още малко та да видя какво да сготвя за вечеря,че вече нямам идеи.
   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
Привет Hug Ние преди малко се прибрахме от гости, бяхме на погача на малката племеничка. Не мога да повярвам, но Деница спа на спалнята на леля си, нещо което трудно става при нея /да спи в чуждо легло/ Grinning Хубаво погушкахме малката буболечка, за ужас на сестра ми.
Елфче, ние вече ставаме към 9 ч, но наистина към 13.30 ч вече е в леглото Peace. Не смятам да й променям часа, защото мисля и в яслата ги слагат да спят горе-долу по това време. На мен ми е проблем вечерното заспиване, защото Деница ляга към 22 ч. и докато прочетем книжка станало 100 часа, както казва Нана ooooh!
Засега ви оставям, отивам да слагам вечерята и после да се къпем Hug

# 137
Ние пък досега хич не сме му пускали детски филмчета на диването, той телевизора го зяпа между другото, но напоследък забелязвам, че повтаря фрази от рекламите.
Затова пък много обича да четем книжки, аз се възползвам и му чета само ако се сгуши в мен (иначе не може да седи мирен и да си го гушкам до насита) Grinning Кара ни да му четам една книжка по 3-4 пъти преди да донесе следващата Simple Smile И вече знае 3-4 книжки наизуст. Любимата му е "Работна мецана" декламира я цялата, ей така, докато си играе, и "Сиводрешко и Бързобежко" ама нея не я декламира на един дъх, ами на части. Най-интересното е, че взима книжката да "чете" сам. Декламира текста, който е на тази страница, спира, разгръща страницата и продължава Grinning

# 138
  • София
Мацки, усетили ли сте земетресение преди малко?  Rolling Eyes Аз не, а свеки вика че да. И мъжа ми звънна, че го е усетил в центъра, на раб. е.  Rolling Eyes
Янаст, и Ивчо обича книжки, но не иска да му чета - като тръгна да го правя все ме прекъсва. Иска да му разказвам по картинките  Crazy А пък да я знае наизуст съвсем  ooooh! Браво на Алекс!  Simple Smile
Блан, я кажи кой номинира Нана, че ми е интересно, а не ми се рови из цялата тема  Blush За депресиите - не ми говорете - цял ден рева на почивки Tired
Ели78, много ти е хубав аватара!  Heart Eyes И мерси за отговора за апреските  Peace Hug
Вст, заспахте ли? Ние да  bowuu , да не повярваш. Но е защото днес не спа. Добре че е почивен ден та любимите му батковци бяха навън и търча цял ден с тях. Чудя им се и на тях, че му обръщат внимание, но не се оплаквам  Blush , така ми е по-добре. Хем го и пазят. Май трябваше да гледам да има такава разлика при децата ми - 5-6г.  Thinking Laughing Много ми стана смешно веднъж едно от момченцата, първолак, ме среща и ме пита "лельо Ани, Ивчо днес ще излиза ли?"  hahaha Ако знае човек, че става дума за 2г пикльо няма да повярва  Laughing
Лека нощ от мен!  Heart Eyes

# 139
Усети се ....Има и няколко теми вече, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292244.240  Wink
Аз слабо усетих , защото сме ниско.. Rolling EyesЕгати теста на  новото строителство... Sick А и НАна цял ден я няма да даде инфо от извора.....Че аз съм с такава фобия от земетресения, че мъжо като ме погледне втрен4ено , зада не ме шашне, и изтръпвам.....Та- трудно целя клавишите  , за да  пиша агенците Crazy Уф- добре че има нет Praynig
Лека вечер на всички Heart Eyes

# 140
  • В ЛЮтеницата
Elwing  беше ужасно земетресението - вратата се разкърца, а леглото, в което приспивах Лора се люшна яко. Естествено я понесох да ставаме, а тя пита защо, аз какво да й отговоря като ми треперят краката - и единственото, което успях да съчиня беше - ами домъчня ми за теб и искам да те видя на светло... Joy Joy Joy Joy
Е, не исках да те плаша  Hug

# 141
  • София
Pepper  Shocked #Crazy Верно, че вие сте по-високо от нас, ама чак пък толкова  ooooh! Ивчо си спи, ще е голям майтап да трябва да го будя точно сега, като е успял да заспи по нормално време  Joy newsm78 Tired

# 142
  • В ЛЮтеницата
Pepper  Shocked #Crazy Верно, че вие сте по-високо от нас, ама чак пък толкова  ooooh! Ивчо си спи, ще е голям майтап да трябва да го будя точно сега, като е успял да заспи по нормално време  Joy newsm78 Tired

Ивчо спи по това време? Ето каква била причината за земетресението  hahaha ? (И Лора вече спи, ама мен много ме е шубе, наистина)

# 143
  • София
 Joy Joy Joy
добре че не го усетих, иначе сигурно и за щях да съм на тръни
сега само чета темата в Клюкарника и се чудя на кой да вярвам - ще има нов трус или няма да има  Thinking

# 144
Ивчо спи по това време? Ето каква била причината за земетресението  hahaha ?
Това ме развесели Joy
мен ме е страх да вляза в банята..... Confused

# 145
  • София
Аз пък мислех да си лягам, но чакам развръзката.  Mr. Green

# 146
  • В ЛЮтеницата
Елфи, я, по добре отивай в КМ Simple Smile или както  каза  - се довери на Поци  Hug

Велмар, изчакай Ивчо да се събуди за голямата работа и тогава Simple Smile

# 147
  • София
Пепър,  Hug  Joy Joy Joy А в КМ няма какво да правя, не съм от тях  hahaha Mr. Green

# 148
  • В ЛЮтеницата
Елф, сложи тогава някоя нова снимка в абумчето - домъчняло ми е за бременски снимки Simple Smile

Къде ли е Блан  newsm78

# 149
Еххх, разсмяхте ме  Laughing Особено повода за земетресението  hahaha
Ние го усетихме доста силно, което ме паникьоса. По принцип тук сме на 1 ет и никога до сега не сме усещали земетресения. Сега така се разлюля, че аз подскочих, стреснах Лори  ooooh! А душемето как се разкърца не е истина  Laughing Баща ми беше тук и тръгна да ме юрка да излизам с Лора  ooooh! Добре, че не му се вързах, че ми е студено  Laughing
А иначе Лорката още не спи - пак имахме гости и тя сега още ми разказва  кой е бил, с какво е играла, какво е яла, все едно, че не съм присъствала  hahaha
Ели, радвам се, че си отморила във форума  Hug Дано мазането да не е много голямо и да успея да щракна някоя снимка  Laughing
Янаст, браво на сладуркото. Лори също много обича книжки, но повече предпочита да открива различни предмети по илюстрациите, да ги брои или да назоваваме цветовете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт