На мен пак ми отпуснаха малко време,та съм се заровила из форумите
И мен ме хвана любопитство за това оформление,та го видях
но от там се разходих навсякъде и като се забих в Бондюел,хем цвета хубав хем и доста интересни рецепти има
blanc То аз като нямам време даже незнам за тези конкурси.
Елфче,Велмар гушки на малките слънцчица
те и двете крайности са неприятни
бързичко оправяне.Вал,трябва да ме светнеш на тези лекове,че така от четене не мой го сфана
Пък дано не ни се налага де
Цунки на кака Али 
А за филмчетата мога да кажа,че Мечо Пух го знам на изуст и то всички серии,които имаме де,и Наско го сънуваше постоянно.Даже като отидем в Кауфланд,си взема по един плюшен герой,сега само Тигър липсва,но пък скоро не сме ходили там
Сега гледа Том и Джери.Но се научи да го превърта и като не му хареса серийката си търси това което иска и не ме занимава мен.vst_80 после да видим снимки на малката художничка

Дани много е сладка малката ясленка , дано свикне бързо.
Сега ще се поровя още малко та да видя какво да сготвя за вечеря,че вече нямам идеи.

Хубаво погушкахме малката буболечка, за ужас на сестра ми.
. Не смятам да й променям часа, защото мисля и в яслата ги слагат да спят горе-долу по това време. На мен ми е проблем вечерното заспиване, защото Деница ляга към 22 ч. и докато прочетем книжка станало 100 часа, както казва Нана 
И вече знае 3-4 книжки наизуст. Любимата му е "Работна мецана" декламира я цялата, ей така, докато си играе, и "Сиводрешко и Бързобежко" ама нея не я декламира на един дъх, ами на части. Най-интересното е, че взима книжката да "чете" сам. Декламира текста, който е на тази страница, спира, разгръща страницата и продължава
За депресиите - не ми говорете - цял ден рева на почивки
, да не повярваш. Но е защото днес не спа. Добре че е почивен ден та любимите му батковци бяха навън и търча цял ден с тях. Чудя им се и на тях, че му обръщат внимание, но не се оплаквам
Ако знае човек, че става дума за 2г пикльо няма да повярва
А и НАна цял ден я няма да даде инфо от извора.....Че аз съм с такава фобия от земетресения, че мъжо като ме погледне втрен4ено , зада не ме шашне, и изтръпвам.....Та- трудно целя клавишите , за да пиша агенците 
Верно, че вие сте по-високо от нас, ама чак пък толкова