Златна есен вече дойде,Февруарското коремче расте ли,расте...

• 12 225
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Толо благодаря за паролката и юзера Simple Smile  Hug Heart Eyes
А на кого да пращам лични данни - че така като гледам и аз съм пропуснала - Фокси на теб ли?

# 166
Гледам, че се разнасят разни пароли за файлове! Нещо пак съм изпуснала щото блея ...
За какво става дума???? ИСКАМ И АЗЗЗЗЗ

FOKSI Помощ.... моля те да ми добавиш рожденията ден към първа страница - 13 Февруари.  Благодаря ти  Hug  Hug

# 167
И така - siolina, naiema, dida_p, и zlatina_1982 - колкото до Бургаската срещичка - по мои изчисления сме 5 мами и моето предложение е за неделя (16.11), към 12 часа. Злати предложи да се съберем в ТРИАта, което на мен ми допадна, а на вас?
Ред, аз не съм сигурна дали ще успея да дойда. Малко ми е трудно да планирам предварително, каквото и да било, защото имам едно малко дяволче вкъщи, което не винаги има при кого да оставя или пък спи по това време. Но ще ви помоля, да ми кажете кога и къде ще се събирате и ако мога ще дойда. Peace

# 168
толо, изтрих ги всичките  Peace

# 169
  • Sofia
Добро утро, мами! Simple Smile

Много се радвам, че новините за Гея са добри! newsm44 Дано все така да е занапред с нея и всички ни! Praynig

Васи, много ти благодаря за инфото за хълцането! Аз бях онази с малкия хълцунко  Blush Радвам се, че на прегледа всичко е било ОК и новините са страхотни!  Hug Аз също ще ходя при Марков на 27.11. и тоя доктор така ме е наплашил, че ми се вижда като огнедишащ змей  hahaha Ама като гледам как ти е харесало, вече ми е по-спокойно  Mr. Green Дано и при нас мине така хубаво  Praynig

И аз не мога да спя. Обикалям като зомби по цяла нощ, а сутрин таман като заспя и се почва едно тропане, приготвяне за училище и блъскане на врати и хайде който спал-спал!  Confused И после цял ден съм като  #Crazy А преди няколко месеца спях като в кома Simple Smile
Можем да си спретнем среднощен купон!  Joy

Толо, ритка ли малкото човече? Как сте?

Мога ли да помоля за usera i pass за файла. Благодаря предварително! Hug

Хубав ден на всички!

# 170
Привет!

Бори1, радвам се, че ти е допаднала рецептата ми.

Да ви се похваля, намерих си чудодеен крем в аптеката за моите болежки, струваше 0,50$. Вече съм по-добре, надявам се до ден-два да няма и помен от тях.

Говорите си за "Бягство от затвора", напълно съм съгласна с Фокси, много хубави тия мъже бее, пу-пу. Иначе  и ние ги гледаме ударно Simple Smile.

Като четох за прахосмукачката и ми се доплака. Тук е толкова прашно и сухо, че не знам как ще се справим. В спалнята сме с мокет, който не можем да махаме. Смятам бебко/а да спи при нас до 6я месец, после да я преместим в нейната си стая, там е теракота и по-лесно се чисти. Освен това ще си купуваме и йонизатор, малко от малко да пречиства въздуха.
Хубавото е, че сме с терморелета и мога да си наглася еднаква температура във всички стаи. Мисля да си вземе от тези легла, преносите, които стават на сак, да стои в хола, та бебка де е при нас повечко време. Мислите ли че е удачно?

# 171
  • София
ioli, и ние ще си купим йонизатор, защото имаме огромна библиотека в стаята, а бебето ще спи при нас.

Момичета, да ви се похваля, днес май почти взех тежкото решение да раждам нормално (стига да е възможно). Имам херпес и ме беше страх да не заразя бебето... Embarassed Всъщност шансът е нищожен (0,006%) и не знам какво ми щукна днес и сега клоня към нормално раждане... Ама си ме е шубе ужасно! Не от раждането, а да не заразя бебето...

# 172
Момичета,сложих рождените ни дати на 1 страничка...Ако случайно не съм довидяла или съм направила грешка-казвайте,за да мога да оправям.Все още съм в процес на разработка,така че по-нататък най-вероятно ще има подобрения и нови неща Flutter Албенче сега ще те добавя..Извинявай,че не съм видяла,че си писала,но се занимавах със страничката... Embarassed А който е пропуснал да си даде рождената дата-пращайте лс  Hug

# 173
autumnsphere Благодаря за паролата и изясненията.  Hug
Много се радвам, че си се решила на нормално раждане. Поклон  newsm20 пред вашата храброст момичета с нормално раждане.... аз съм страхопъзла  Weary

foxy81 Благодаря ти!   Hug

# 174
Здравейте, момичета!!!  Hug
Честито момченце на Васи  stork-boy, дано се роди живо, здраво и красиво бебче и много да ви радва!!!

За прахосмукачката аз подкрепям мнението, че винаги разпъскват макар и невидим прах, а и миризма отзад, но въпреки това мисля, че е по-добре да се чисти с прахосмукачка, отколкото да размахваме метли из къщи.  newsm75 Смятам, че би било удачно да се ползват еднократни торбички за боклук (моята прахосмукачка е с многократна такава и за това сега се замислих, че непременно трябва да се снабдя с еднократни) и разбира се бебето да се премества в друга стая , докато се чисти, за да не се плаши от шума и да не диша прашен въздух. Колкото до препаратите аз ще използвам такива умерено. Не мога да си представя да избърша пода само с вода. Все пак смисъла е да се дезинфекцира, а не само да се намокри, нали?!
 За бебешкото олио, мисля, че по-скоро всяка от нас от собствен опит ще прецени дали то е подходящо за нейното бебе или не. Моята сестра използваше за мазане след баня само бебешко олио на фирма Бюбхен и беше много доволна. В същото време не е ползвала крем или лосион. Аз например съм с много суха кожа и ако бебо ме е наследил в това отношение може би също ще има нужда от нещо по-мазно, а именно - олио. Но все пак ще му мислим на място. Смятам да изпробвам и олио и крем или лосион и така да разбера, кое ни устройва повече. Но определено ми се струва безмислено да наливаме олиото във водата за къпане. Тези продукти си имат изструкции за употреба и всеки може да ги прочете.

Мерси много на мамите, които ми дадоха информация за количката, която съм си харесала (Джема Травъл). Наистина всички други комбинирани са от 1000лв нагоре и мисля, че тази е наистина на съвсем прилична цена, като се има предвид, че получаваш и зимен и летен кош и покривало за крачетата, а и столче за кола. Мисля да спестя пари от бебешкото легло - ще използваме легълцето на моя племенник, което е много хубаво и съвсем запазено и така пък ще купя по-свястна количка за мъничето. Laughing 1stroller
 Ами това е май за сега от мен! Целувки   love001

# 175
niunia-28 декември
lukrecciana-28 декември
Хей имам си една мама с моя рожден ден Grinning
Много смотана дата за рожден ден е тая нашата хич не си я харесвам. Като малка все ме прецакваха с един подарък общ за двата празника и все никой не иска да идва на партита ми щото е между коледа и нова година и всички си почиват и нямат пари Cry
 За варненки само да кажа , че Балев вече не преглежда в терапията , а само при Темелков, което значи в трийста седмица не ми мърда висенето пред болницата .

# 176
Може ли и на мен да ми пратите user & password.Фокси първата страничка е станала още по-хубава.Благодаря ти!!!  bouquet

# 177
  • София
Привет от мен! Върнах се от консултация започнах да ви чета при мен нещата са добре малко ми е нисък хемоглобина та ми изписаха легофер.Доктора днес ми обърна внимание направо немога да повярвам.
vasi__k честито момченце.Радвам се за хубавите новини при Geia продължавам да стискам палци.
Благодарности на момичетата  събрали  данните и хубавото оформление на първа страница, както и за предоставената лекция.
Ако може и на мен user i pass. Целувам ви и ви желая хубав ден!

# 178
Здравейте маминки,

Много се радвам за хубавите новини за Гея, много  Hug
Васи честити сини гащета  stork-boy  Grinning
Аз вчера бях да преглед при Ослеков, при който мисля засега и да раждам, и аз засега нормално. Та плацентата е по-малка и бебчето изостава с 1-2 седмици и доки каза, че трябва да се прецени дали бебето "страда", и ако е така да се извади по-рано  Rolling Eyes Та след 2 седмици пак УЗИ с доплер за да го следим. Изписа ми да пия Duzodril, ако го разчитам правилно newsm78, изписвал се при такива случаи със забавяне на растежа. Ох нещо бая се спекох след прегледа. Иначе сме доста активни, ритаме и вече сме се обърнали с главичката надолу. Дано да не се наложи да излизаме по-рано  Praynig
Лекциите от у-щето за бременни са много полезни, благодаря   bouquet
Може ли и на мен user i pass за файла  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 179
Добро утро,аз ли съм най поспалива?? Embarassedстраничката изглежда страхотно с рожден дни....Браво на Фокси Hug
Ивето 1979,и твоят термин ли на 24.02..а защо не те виждам там???
4erveno6iika,радвам се че си се спряла на модел количка,такава каквото ти си искаш.
autumnsphere,браво за това решение да раждаш нормално и аз съм го взела но дано всичко е наред за да не се налага да  го променяме.Албенче,а ти не си страхопъзла....просто така го виждаш и не е необходимо да се правим на герой.важното е всеки да намери най доброто решение за себе си  Simple Smile
Ние поръчахме мебелите,за стаята на бебко и те ще дойдат към 10.01.09 това е модела http://www.wallenfels.com/images/img_220/Leo_KiZi_ecru.jpg     само че нашият гардероб е същите цветове но по голям.

Общи условия

Активация на акаунт