Златна есен вече дойде,Февруарското коремче расте ли,расте...

• 12 232
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Мерси за информацията,Деси Hug Златна си!!!! Айде само хубави новини от тук нататък за чуваме от всички!
newsm10
Отивам да лягам, утре ще ви чета, че нещо ме стегна тумбака Rolling Eyes
Лека нощ на всички и приятни сънища smile3524

# 121
Благодаря! Терминът ми е на 01.02. и очакваме момиченце (поне вече 3 пъти така казват)  Simple Smile

# 122
  • София
бульовче, а защо не трябва да е плюшена играчката?

Моля, който иска да го добавим в списъка, да ми праща данни на мен на ЛС!

# 123
autumnsphere благодаря за инфото.  Hug

То май само аз съм забравила да си напиша и ника, за да се знае към кой ник какво име отговаря, ама карай  Embarassed Не сме много Деситата  Wink

juju^ добре дошла в нашата темичка. Пожалвам ти лека и безпроблемна бременост и за финал едно здраво и красиво Февруарче Simple Smile

# 124
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания! HugАз съвсем бях забравила,че имам имен ден-добре че мама ми се обади да ми честити и да ми напомни.
Маринче, nbirthday ,да си жива и здрава,много щастлива мама на февруарче!
Много се радвам на добрите новини за Гея.Дано за всички ни само добри вести да предстоят! Praynig

# 125
 juju^ приятно бременеене заедно с нас Hug момичета искам да питам много ли е опасно да се заразя,защото малката се разболя и въпреки че вече си сложих маска тя успя да ми се изкиха и изкашля няколко пъти в лицето.И ако някой знае нещо да ми каже какво да правя,например някакви чайове или нещо подобно  да пия Cry защото започнах да се притеснявам вече

# 126
juju^  добавена си на първата ни страничка Hug Женските мамита нарастват...давайте смело,че за нашите мъжленца трябват момиченца Mr. Green

# 127
 Hug Леко бременеене и на вас. Много мина малко остана. Ама пък като слушам как сега идва най-тежкото започвам малко да се плаша.

TiffanyMishelle на една приятелка братовчедка и беше една седмица с температура и нищо не се случи на бебето. Доколкото знам вече няма опасност дори и да се разболееш. Не се притеснявай. Има хапчета, които се изписват на бременни, но се съмнявам че от едно кихане и кашляне можеш да се заразиш. Аз понеже ходя на работа все още и в офиса всеки ден има по някой болен, пък засега нищо ми няма. Е гледам да не се въртя много около болните де. Пий някакви чайчета, но по-добре се консултирай с лекаря преди да вземеш каквото и да било лекарство

# 128
мерси много, juju^,аз не ходя на работа,но имам дъщеря на 1год и 6 месеца,която често се вижда с много деца,но за първи път се разболява от някакъв много гаден странен вирус с температура,кихане,кашляне и още един куп простотии.За сега ще съм на чай,пък ако има нещо,утре ще видим.Ти много ме успокои

# 129
бульовче, а защо не трябва да е плюшена играчката?

Моля, който иска да го добавим в списъка, да ми праща данни на мен на ЛС!
пак е свързано с алергиите и изкуствените материи. хубаво е да е памучна, например от хавлиена материя.
абе, знам, че са разработили сега и някакви нов тип материали, които се водят хипоалергенни. но традиционните плюшени играчки не са разработвани специално за новородени.
алергиите са наричани "епидемията на 21ви век", та затова...а новородените са най-податливи на такива състояния.

иначе - ей, сегинка ти пращам ЛС, щото тормозих Емим, пък май не е трябвало нея да тревожа!

# 130
juju Добре дошла! Simple Smile
Момичета,лека нощ,пазете се.
Аз отивам да си полегна че много се уморих,ходихме по магазините и както винаги бебко закачи от покупки което напоследък май не е новост Simple Smile
Утре пак съм тук,и дано само добри новини да си имаме.
autumnsphere, emym,много добра работа свършихте,благодаря ви Hug

# 131
Радвам се, че съм била полезна малко или много  Hug

# 132
  • София
autumnsphere благодаря за инфото.  Hug
То май само аз съм забравила да си напиша и ника, за да се знае към кой ник какво име отговаря, ама карай  Embarassed Не сме много Деситата  Wink

Значи ти си фантомната Десимира... Wink Добавих и ника. Wink

# 133
 Здравейте сладуранки! Първо да ви благодаря много, че стискахте палци и ме мислихте! А сега да ви се отчета! Моята малка душичка си има стърчащо нещо Laughing, нали се сещате Wink, даже си имаме снимка на достойнството! Видяхме го мъничето: има си всичко и всичко си му е наред! Тежи 929 грама, обърнало се е надолу с главата и пу-пу. Дай Боже да си е все така добре, както и всички малки душички! Околоплодните ми води са малко в повече, имам в предвид, че са в норма, но клонят към горната граница и затова Марков препоръча изседване на кръвната захар! Иначе за Марков мога да кажа, че  е много любезен, гледа напълно обстойно всеки орган на бебо от главата до петите и обяснява за всяко нещо, отговаря на въпроси и така мога само добри думи да кажа за него!
 Цената на прегледа е 80лв., нали имаше и други, които се интересуваха от това! А за 3Д и 4Д+ запис струва 100лв.
 juju,мила добре дошла при нас! Желая ти здраво бебче през февруари!

Ами това е от мен засега, ще трябва и на мен да сложите  stork-boy!

love001  love001  love001Целувки на всички!  love001  love001  love001

Забравих да кажа, че много се радвам за добрите новини от Гея, по - скоро да се прибират у дома!

# 134
vasi__k,  Честито  stork-boy много хубави новини,дано до края всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт