Златна есен вече дойде,Февруарското коремче расте ли,расте...

• 12 190
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Desika, мила съветвам те да се обадиш сутринта, когато телефона си вдига лично Марков, после тези секретарки.... Аз го помолих и му казах, че и късните часове не са проблем и той веднага ме записа! А все пак мислиш ли , че на него му се иска да изпуска такива рибоци Money! Обади му се сутринта и мисля, че ще имаш успех, и аз така първо се свързах със секретарката, но след като ми каза, че не мога да говоря лично с него и тя ми каза, че мога лично да го намеря сутринта по тел.,  приключих разговора!
А за изследванията наистина се правят така, както казва Албенка, на мен досега може би са ми правили 4 пъти

Blueberrygirl, може ли да ми разясниш как се изследва за диабет, защото и на мен вчера Марков ми каза да си направя!? Къде мога да ги направя, колко струват и какво е нужно само кръвна проба ли, и за колко време стават? Предварително ти благодаря! Hug

# 226
  • София
Здравейте  Simple Smile
Марианче ЧРД на патерици!!! nbirthday  Желая ти най-вече хубаво бебче през февруари!!!

Момичета какво е станало с Гея и бебето й? По коментарите схванах,че е станало нещо лошо,разбрах,че слава Богу вече се оправя,дано и двамата с бебока са добре,но мен нали ме нямаше и съм изпуснала какво точно се е случило.

Относно секциото малко ме уплашихте,наистина ли възстановяването е един месец???Ако се наложи да раждам така ще е много неприятно.Майка ми ще може да ми помага,но ме е страх,че свекървата ще използва момента да се промъкне до мен и бебето,ще отстрани майка ми и ще трябва да я търпя нея,а хич не ми се иска.Ако съм си добре просто ще заявя,че искам да си гледам детето сама. Много ме е страх от вмешателство от нейна страна тя е доста властна натура. Вие имате ли опасения относно вашите свекървещици?  Wink

За стрийте: аз все още нямам нищо,мажа се вечер с крем срещу стрий,а сутрин с чиста мас.Не съм я ароматизирала,натурално си мирише малко неприятно,но кожата ми става уникално мека.Мажа се сутрин стоя 2,3 часа така докато си върша къщната работа и преди да изляза просто си взимам душ.Не е толкова неприятно.

# 227
Ама защо така изведнъж всички го заклеймихте този доктор на Савина1! Тя казва, че до сега два пъти са и правили изследвания на кръв и урина. Вие колко често ходите да ви вземат кръв(изключвам Албена, защото тя казва, че нейния д-р я праща всеки месец на изследване)? Пък и ако до момента резултатите и са били в границите на нормата и тя самата няма никакви оплаквания е логично защо докторът не е настоявал да се правят изследвания. И освен това е казал, че преди раждането пак ще и направи. Излишно го стряскате момичето. Мен ако питате бих казала:
Савина1, живей си живота спокойно и се радвай, че докторът не е открил причина, поради коят да те изпрати на един куп изследвания. Имай му все пак малко доверие, щом така е преценил. Най-вече бъди спокойна!!! Hug

# 228
Благодаря ви момичета,

утре по-рано сутринта пак ще се пробвам да видим какво ще стане с Марков. Пък ако не стане ще ида пак при Мазнейкова.
Аз тръгвам сладурки - лека вечер.

Нещо днес не съм много емоционално стабилна  Confused Лошото е, че пак ме наляга депресарската вълна, но се надявам да отмине по-скоро.

Лека вечер на всички  Hug

# 229
Здравейте и от мен, аз цял ден по улиците хайманосвах и се отбих при доки.
Всичко е ОК, каза и той 100% мома(но аз вече си знаех от ФМ).
Говорихме и за болничния и излизам на 04.1.09 защото по документи термина ми е 18.02 но иначе аз си го смятам 13.02 а и док.каза  че бебка върви големичка, а и секцио се прави 10 дена преди термина, така че ще сме началото на февруари.За раждането, мен и от двете ме е страх, но нямам избор.
Васи-честити сини гащи.
toni_83 дано всичко да е наред с бебчо и да не се наложи по-рано да го извадят.
За изследванията-на мен само 2 пъти са ми правили(това ти се полака по ЗК) но всеки път ме гледат УЗ, мери кръвно и кг. и два пъти микробиология.
На Нова година най-вероятно ще сме си в къщи.
Лека вечер.

# 230
Desika,наистина е добра идея да звъннеш на др.Марков на личния GSM преди обяд.Може да не ти вдигне от първия път,защото тогава е на работа в Майчин дом,но ако си упорита ще стане.Той си носи графика в себе си и съм свидетел как записва часове в препълнения си тефтер..
Да ви кажа и аз се чудя защо е нужно всеки месец кръв и урина...На мен ми пуснаха и миналия и този месец newsm78 А микробиология-само август месец...А предишната бременност ми изследваха кръв само един път и в лабораторията ми бяха сбъркали кръвната група!! Добре,че в болницата се застраховат и пак ми я изследваха!Този път в Токуда още в началото ми назначиха определяне на кр.група и Rh-фактор.

hetera,не е толкова страшно след секциото.Аз сама си гледах бебето!Разбира се,ако естественото раждане мине "по учебник" е по-добре,но има майки с толкова шевове след нормално раждане,че проблемът става дори по-сериозен.Божа работа!Но каквото и да е-минава!
Момичета,как изглеждат появилите се стрии?Лилави ивици,безцветни ивици...за какво да следя?
И аз се чудя за Нова година,но за пътуване-абсурд!Както yanast казва,аз също не понасям тази масова психоза по пътищата и безумното наддаване за куверти,сякаш идва края на света.А за Банско....там истерията е пълна.. Laughing...и по ресторанти и по писти..

# 231
 Видях, че сте се разприказвали за стрии - аз да сега слава Богу нямам, дано и до края да не се появят. Мажа се с един крем, който е купен от аптека - на гръцката фирма "ФРЕЗИДЕРМ". Горещо го препоръчвам, на мен специално много ми харесва, чудесно попива, не ми излизат пъпки от него и има много нежен аромат.

За плацентата и аз нали съм с предна и се убедих, че явно заради това слабо усещам мъничето като мърда, въпреки , че питах д-ра и той не потвърди това мое предположение.

Относно килограмите, вече почвам да изпадам в паника - + 9 съм вече Sad, а има още 3 месеца, в които казват, че най-много нараства плода. Дано нараства само той (не и дупето ми Wink ), че после не ми се мисли какъв глад ще падне , докато ги сваля. Ох, в крайна сметка се моля само бебчо да се роди живо и здравоа останалото ще се оправи!!!
Мен лично много ме е страх от секциото, макар че майка ми и мен и сестра ми е родила по този начин. Аз даже и от епидуралната анестезия се плаша. Много съм изчела за обезболяване на раждането, но честно да ви кажа все си мисля, че предпочитам  на 100% да изтърпя няколко часа болка, отколкото да рискувам със секцио ако няма някакви наложителни медицински индикации да се прави такова. Все пак това си е сериозна коремна операция.
Не знам, аз може би защото все пак гледам от позицията на лекар, макар и ветеринарен, но така смятам. За епидуралната анестезия напоследък два случая около мен има,  при които в резултат може би на неудачно избран момент на поставяне на упойката напъните са отслабнали, раждането се е забавило след това с часове, родилките се изтощават много и при двете накрая са ползвали вакуум , за да извадят бебето, а това е доста опасно.
Общо взето божа работа. Аз искам да родя по естествен начин, без упойка! Не, че се правя на много смела, но така предпочитам, защото от всичко друго ме е страх. Пък и като гледах онзи филм преди няколко дни за онази жена, която изпаднала в будна кома след планирано секцио още повече съм за нормалното раждане.

# 232
  • Бургас
E, то и аз съм 100% ЗА нормалното раждане, ама  newsm78 каквото сабя покаже! Колкото до килцата - и аз съм  +9 до момента, но много ми помага за самочувствието тоя линк от 1ва стр. и винаги ми показва, че съм в перфектна форма!  newsm78 По - важно е бебето, а килата - все някак си ще се оправят!

# 233
teodora_popova ,паролката ще ти я пратя на лични,а иначе отваряш http://www.snimka.bg/public_albums.php и пишеш потребител и парола..Оттам ще ти се отворят нашите 6 албумчета.По принцип под албумчетата има иконки.Първата е за разглеждане,третата е за качване на снимки /казвам ти тези,защото мисля,че ще ти трябват повече/...Та избираш си съответното албумче,което ще гледаш или ще качваш снимки в него и натискаш съответното бутонче.От там нататък мисля,че и сама ще се справиш Hug По принцип снимките се обработват за няколко секунди...казвам ти го да го имаш предвид и да не качиш една и съща снимка 2 пъти.

Момичета,хем ви чета постоянно,хем допълвам данни,та не мога да се включвам в разговора,за което се извинявам Rolling Eyes Сега ще се пльосна малко на дивана,защото се поизморих...Вие продължавайте да ми пращате рождените си дати и зодиите...ще ги допълня,няма да забравя Hug Само искам малко да отпусна морно тяло,че днес се улях да стоя свита пред тоя компютър Rolling Eyes

P.S. Pабравих да ви кажа...е ми личи си вече,че не ме слуша главата... Crazyлинка за личните данни е най-отдолу на първа страничка Simple Smile  Айде,до после!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 18:45 от foxy81

# 234
Брей голямо писане сте му ударили днес,но мож да ви изчете човек #Crazy
Фокси, първа страничка е върхът  bouquet Аз съм ЗА да сложищ линка там, а паролката и юзъра да се разпространяват както досега.
Ladymax, за кремчетата за подготовка на зърната откъм 8мес започват да се ползват, мажеш се всяка вечер, няма нищо особено в употребата им, марките, които аз съм ползвала, а пък и които са най-разпространени са Лансинох и Гърмастан Wink
За раждането всичко и божа работа, понякога между това, което искаме и това, което накрая се случва има голямо разминаване. Всичко може да върви нормално през цялата бременност и накрая не дай си боже нещо да се обърка- я бебе да се обърне ( трудно, но не е невъзможно да застане лошо), я раждане да се проточи и родилката да се умори да напъва, я нещо друго да се обърка, така че отрано да си правим сметки нямя смисъл. Аз съм раждала нормално първия път и въпреки усложненията, които получих се оправих за две седмици. Сега ще раждам секцио и честно казано въпреки болката, която съм изтърпяла първия път, сега ме е два пъти по-страх #Crazy От друга страна повечето ми раждали приятелки и познати са били със секцио и казват, че е по-добре от нормално и по-бързо се възстановяваш, абе разни хора разни мнения Confused Акъл ще мога да давам като ми мине и това през главата, тогава вече ще съм вряла и кипяла Grinning
За килограмите- не питайте, драмата е пълна + 11 EmbarassedСкоро ще спра да се меря Sick
За изследванията аз също съм с Rh-, досега ми правиха само веднъж изследвания и док каза, че са добре. Сега ще правим сигурно в 36седмица, когато съм на преглед. Иначе за останалите изследвания досега съм давала 2пъти кръв и урина и това е до тук. Другата седчица мисля да отида пак да дам, добре че имам позната,която работи в лабораторията на Тина Киркова та тя ме юрка да ходя на изследвания. Първата бременност също само два пъти са ме изследвали.
Дълъг стана поста, не искам да ви оттегчавам, а пък и дойде време да приготвям нещо за вечеря, така че целувки от мен, приятна вечер, ако съм изпуснала някой, сори Rolling Eyes

P.S. newsm12 За срещата гледам доста мами отпаднаха, ако искате да я оставим за другата събота

# 235
  • Бургас
Може ли и на мен паролката и юзъра за линка?

# 236
...Добре добре скъсахте се от писане аз не мога да се класирам с четенето камо ли да напиша нещо (понеже държа първо да съм изчела всичко). Ама то ще дойде Януари ще изляза и аз в почивка... Само исках да кажа Foxy мила на девите им няма името само картинката е там Wink първата страничка е станала невероятна smile3501. Искам и аз име и парола за файла с данните. Сега отивам да чета че днес докато бях на док сте изписали света пак. Чао за сега лека вечер желая на всички!  Hug

# 237
k.penkova аз ли съм кьорсун табела или вече взех да изкукуригвам newsm78 Погледнах първата страничка силно притеснена,но нямаше проблем с ДЕВИТЕ...Иначе благодаря за "детективското око" Mr. Green Разчитам на теб,нали знаеш Hug

# 238
Foxy Hug
много ти благодаря,сега ще влезна да видя дали ще се справя,то бива и след такова хубаво обяснение да не мога,тогава ще съм пълен резил:)Още веднъж благодарности,за сега лека вечер от мене

# 239
k.penkova аз ли съм кьорсун табела или вече взех да изкукуригвам newsm78 Погледнах първата страничка силно притеснена,но нямаше проблем с ДЕВИТЕ...Иначе благодаря за "детективското око" Mr. Green Разчитам на теб,нали знаеш Hug
Извинете моя грешка но понеже нета ми е супер як и понякога се зареждат по бавно тия надписи дето мигат светкат и тем подобни, но малко късно се усетих тоя път че може за това да ми го няма, моя грешка прости ми  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт