Златна есен вече дойде,Февруарското коремче расте ли,расте...

• 12 210
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,искам да ви попитам дали сте съгласни да кача линка за личните данни на 1 страница, а паролата и юзера ще си ги разменяме както досега в ЛС.Мисля,че това ще е улеснение за мамите,които нямат възможност да са толкова активни и да преглеждат цели теми назад...
Иначе аз съм тук през цялото време,но много често съм в общия профил,за да допълвам рождените ви дати.Съжалявам само,че не мога да помогна със съвет или мнение относно всичко,за което се притеснявате...А за раждането...аз ще съм секцио и според мен и двата вида раждане са си мъчение,така че в случая май няма смели и не-толкова смели жени, а май има късметлийки и такива,които се мъчат повече от други...Оф,главата ми бръмчи и вече не мога да си събера мислите Crazy Дано сте ме разбрали...

wondertedy7 ,добре че съществува Интернет и аз съм си упорито магаренце,та да намирам такива красоти Joy

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:56 от foxy81

# 211
autumnsphere Не съм искала да те разочаровам или разколебая  spoko

dessi06 Да мама пристига Януари да ме учи какво да правя с бебчо.  newsm44  и да си види детето де.

Гледайте колко е странно, някой ги е страх от нормалното раждане, някой от секциото.  Точно си е до човека.  
Аз изпадам в панически страх да раждам нормално.  newsm78 Дали съм нормална?

# 212
Аз пък като чуя как се възстановяват след секцио и искам да родя нормално, но незнам дали ще мога. Много съм тясна засега и незнам дали ще се разширя. А от операции много ме е страх  Sad

# 213
Здравейте милички  Hug
не мога да се вредя да пиша-нямаше ме няколко дни, сега на работа и докато изчета....няма да е днес май.затова да си кажа каквото имам
стискам палци за гея да се оправят бързо и всичко да е наред с тях до декември Praynig моля се и за всички нас да сме добре и бебчетата ни Praynig
честито на рожденниците и именниците със закъснение  bouquet
имам въпрос-ако изляза в болничен декември ще взема ли 13-та заплата? много взе да ми става трудно със ставането рано.но така ще е още 3 месеца живот и здраве
фокси страхотни темички правиш  bouquet
за антителата аз също съм  с Rh- а мъжо - с Rh+.правиха ми веднъж изследване и другата седмица на жк ще питам ще ми правят ли пак.
ами това засега от мен  bouquet

# 214
Здравейте и от мене,Радвам се за хубавите новини за Гея...
Аз днес бях на консултация ,първоначално малко се притесних,понеже ме гледа гинекологично и каза,че имам изменения на матката,та си викам айде ,стана тя каквато стана,но после каза че няма проблем и всичко е наред ooooh!
Може ли да попитам как мога и аз да си кача мойта снимка там при вас........и да ме запишеш Foxy,благодаря предварително  17 април
За сега чао от мене

# 215
Здравейте мамчета,
изчетох Ви най-после.Йоли добре че си намерила лек срещу напаста.
Аз вчера на обяд едва се прибрах от кухнята и площадката с малкия, заболя ме корема все едно че ще ми идва и кръста.Като се прибрах и се свих на топка и ми мина,но вечерта късно пак се почна и пих 1 но шпа,че ме отпусна.Дано не ме хваща пак, а и никоя от вас да няма тези болежки.
Радвам се за Гея, че са добре и дано бързо да излизат и да не влизат в болница до м.02.09г
За НГ още нищо не сме решили.
Тедижалко че още не им е дошъл новия ехо.Като нямат не могат ли да те пратят другаде?
Не сме чували скоро за плъховете какво стана, беше интересно,но дано на никой да не се случва Praynig
siqnie вече се чудих къде се изгуби.

Пазете се и лека вечер Ви желая Hug

# 216
teodora_popova,веднага ще те запиша,а иначе снимки можеш да си качваш в общото албумче...аз правя допълнително клиповете.Така че като посъберем още снимки,ще направя нов клип Mr. Green

# 217
Здравейте мами!
Ох, и на мен ходенето на работа ми омръзна, а най-гадното е, че като се прибера не мога да изчета написаното 2 часа.  Sad Добре поне, че работя до обед, та следобеда наваксвам  Wink
И аз като повечето работещи броя дните до болничния, както едно време в казармата задраскваха по календара войниците .......
Та с тази работа и разсеяния бремелински мозък ...... се налага да си записвам докато чета  Simple Smile ooooh!
Та пак от мозъка ще да е, че забравих важно допълнение от вчерашната лекция .... ама хората казват "питай патило", та мамите с опит са го коментирали вече. Става въпрос за почистването. Та на лекцията казаха, каквото са писали и толо и emym, че можем да чистим с прахосмукачка и препарат, но бебето да не е в стаята, после да се проветри и климатизира отново, и тогава да се внесе бебето. Sorry за пропуска Confused
Ladymax, за крема за подготовка на зърната нищо повече не казаха - нито марка, нито как се ползва, но то повечето фирми за козметика за майки и бебета предполагам предлагат такива кремове. А моята приятелка, която също чака бебе, но второ, каза, че трябва и масаж на гърдите за подготовката им - от 8-мия месец насетне. Тук татковците се включвали активно  Laughing

Савина1, и аз съм с диоптър, и то висок и моята лекарка ми каза, че в 29-30 седмица трябва да ида при очния си лекар, за да ми каже дали мога да раждам естествено. Не ми е давала направление, ама и моя очен лекар не работи с касата......... Иначе изследвания за кръв и урина до сега ми е пуснала 3. Явно твоя лекар нещо си ги пести. 

Говорили сте за ритането на бебето, то всъщност тази тема върви в няколко поредни темички. В случаите с предна плацента то се усеща по слабо, и обратното. При мен е задна плацентата и почти по цял ден си "говорим" по морзовата с малкото човече  Grinning

И като финал, че много дълго стана писанието ми - може ли паролата за файла с данните  Praynig

На всички мами-сектантки   bouquet

# 218
bori 1 по принцип сигурно могат ама явно много не им пука докторката каза:Няма страшно ще те прегледаме другия път(т.е. след месец )  smile3516 така че няма да им чакам кефа.
Фокси аз съм съгласна за линкчето да го сложиш на първа страничка щото иначе при всяка промяна трябва наново да си го теглим от онзи сайт.
А м/у другото вчера по новините казаха колко било лесно да ти проникнат в пощата  #Crazy

# 219
foxy,а можеш ли да ми обясниш как мога да си кача снимки,нещо парола,ала бала Embarassed

# 220
 Хелоу, кукли!  Hug

Само на бързичко да мина по коментираните темички:

За стриите : Ей, как ли не се боря с тия гадове и пак се появиха. По дупе, бедра и коремче нямам (от толкова мазнотии даже и старите изчезнаха), ама гърдите не можах да ги овардя.   newsm50  Нищо де, обещах си като си народим домочадието да се "почерпя" едни поръчкови цици. Таткото малко се дърпаше, че така много си ги харесвал, ама кандърдиса (явно си мисли, че ще ми мине докато дойде време, ама има да взема - не искам да приличам на зебра  no )

За ритниците : И аз съм с предна плацента и ги усещам по-нежничко. Даже тази сутрин си вкарах някакви филми и бая го одрусках детенцето, а то, милото, се завъртяло с гръбчето към пъпа и заспало, че специално се обърна да ми тегли един шут (че и една майна вероятно  hahaha )

За данните : моля, някоя мила мама да ми прати юзер нейм и паролка и на мен. И Подкрепям напълно Фокси за качването на линка на заглавната страничка  thumbsup

Сега за прегледа . Вчера си напрвихме много приятна екскурзийка до Плевен, а и времето беше екстра. Видяхме се с бебка и доки остана доволен. Всичко си му е на място на детенце , расте си с 2 седмици поне напред (каза ми да се стягам за 20 януари нейде, ако не и по-рано    Whistling ) и си е станала една такава дунда - 1.338 кг   ooooh! Даже специално ме пита колко кг. съм се родила аз, че и детенцето върви слончесто   Mr. Green А аз знам, че моето раждане е предизвикано именно защото мноого съм наддавала, а майка ми е много дребничка. Та ще видим какви ще ги вършим януари... Говорихме си за упойки, стволови клетки и т.н. Като попитахме за присъствие на таткото и той пита съпруга ми: "А вие на колко сте години?" - " На 31" - " Е, вие сте младолик ще минете за 26. Ще ви дам една престлка и ще ви "направим" стажант"   Joy  Аз предложих, ако не мине номера, един бастун да му дадат и направо д-р Хаус да стане  hahaha

Хубава вечер ви желая на всички!   bouquet

# 221
Здравейте и от мен,

аз се поразходих малко , посетих 100-те грама, хапнахме с бебо там и сега се чувствам много по-добре. А не изключвам факта, че и шефа ми го няма цял следобед и от това се чувствам ама още по-добре.
Момичета аз реших другата седмица да поизлезна малко в болничен. Едва ли 3-4 дни ще ми смъкнат толкова базата за майчинството. Предпочитам да си почина малко , отколкото за 20-30 лева отгоре да си хабя нервите.

Срещата аз също предлагам да я оставим за другата седмица. Нали все пак целта е да се съберем максимално много хора.

Изследванията това , че се пуска урина всеки месец и кръв на 2 месеца ме втрещи  Shocked От началото /т.е. 12г.с./ до сега урина и кръв са ми взимани точно два пъти.

Килограмите напредвам яко и това много ме плаши. Щото до Февруари ще е полесно да ме прескочиш, отколкото заобиколиш  Confused

ФМ при Марков днес се обадих да си запиша час. Много нелюбезно от другата страна ми заявиха, че часове има за м. Януари. Аз отговорих, че ми е късно тогава и жената ми каза "Ами какво да направя"  #2gunfire

Толо честити ти ритници  Hug

Имаше и друго , но вече не се сещам.

# 222
Здравейте и от мен. Аз само се записвам, защото е края на работния ден и аз съм достатъчно щастлива от този факт. Сигурно утре ще нахалствам и аз да си искам паролата за тези лични данни и въобще някой да ме СВЕТНЕ как, кога и т.н.
Само да Ви кажа, че аз съм от мамите, дето се боят да родят нормално, но не и секцио. Тук от една година на сам много мамита, все познати, покрай мен, родиха секцио и всички се възстановяват светкавично бързо, и кърма си имат, така че.... КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ И ЧЕСТТА МАЙКО ЮНАШКА!!

Чао и приятна вечер от мен!   bouquet

# 223
Здравейте,   bouquet

За стриите... имам чувството, че сега ще започнат да ми се появяват с пълна сила. До сега нямах, но от няколко дни гледам една-две червени точки на коремчето, приличат на много късички стрии, но в скоро време сигурно няма да се вече толкова малки. Мажа се сутрин и вечер, но май наистина няма ефект.

Ритниците и нашите са много леки. И аз съм с предна плацента. До преди 1-2 седмици даже не я и усещах всеки ден. Сега определено шава повече (или аз я усещам по-добре), но е все едно, че си мърда, обръща се... не че държа да ме рита с всичка сила в ребрата...  Laughing Да ви се оплача пък таткото още не е усетил бебка как ритка. Тя по-принцип е по-активна сутрин и ранния следобед, а вечер като се прибера в повечето случаи е кротичка. Дори и да се разшава, той само да си сложи ръката и настава пълно спокойствие...  Grinning

Килограмите са много зле, вече +14.  ooooh! А бях планирала до края да са най-много +15, явно няма да я бъде мойта.

Изследвания на мен ми пускат през месец кръв и урина. Не знаех, че урината трябва да е всеки месец. Аз за мое успокоение ходих да си правя и изследване за гестационен диабет. Стоях 3 часа в болницата да ме боцкат, но пък Марков каза, че било важно. Вече поне си знам, че нямам. Той и хормони за щитовидната жлеза ме кара да си изследвам, но ще питам първо моята докторка. Даже и не знам какво да им кажа в лабораторията.  Thinking

Срещата, ако е тази събота ще я пропусна. Майка ще ни идва на гости. Правихме малко ремонтчета и сега ще чистим и подреждаме. Пък не върви сега нея да я оставя да чисти, аз да ходя по срещи.  Wink Ще се радвам, ако се отложи за другата седмица.  Praynig

Деска, направо не мога да повярвам. Аз се записах миналата седмица за 10.12 и ми се стори, че има още мнооого свободни часове. Може да излизат отпуска, знае ли ги човек.  newsm78

# 224
Деси на мен кръв и урина ми вземат всеки месец преди консултация и преди да ми издадат поредния болничен.Също всеки месец ми правят и УЗИ.Не знам това нормално ли е или не е.Но щом лекарят е преценил значи така трябва да е.

Общи условия

Активация на акаунт