Размяна на парфюми - ІХ

• 16 211
  • 228
  •   1
Отговори
# 45
Разменям/продавам:
- Целувката на Дракона на Картие - 45 мл., останали от 50. ЕДТ. Без кутия.

Очаквам вашите предложения на лични Mr. Green.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 10:39 от Pelagia

# 46
Разменям Cool Water/Davidoff- около 20мл/50мл.

# 47
  • София
Разменям Кели Калеш - 100 мл - тестер - пръскано само за проба

Търся нещо топличко и сладко
Разменен! Благодаря на всички за предложенията Hug

# 48
Все още разменям
Laura Biagiotti- Emotion EDP...Останали са около 65мл от 90мл.......оригинален е ,не е тестер,изключително траен.....

Предлагам ти 50-на мл. Кингдъм ( ЕДП) от 100.
Става ли?

# 49
Все още имам за размяна Pleasures Exotic на Ести Лодер, около 25 мл от 30 мл, ЕДП. Купуван е от Мейсис в Чикаго. Ето така изглежда:
http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT578&a … p;PRODUCT_ID=2937

Не търся нещо конкретно, по-скоро търся аромат на зюмбюли, лалета, нарциси, тубероза, гардения. Любими аромати са ми- Нина на Нина Ричи, Ръш и Ръш 2 на Гучи, Диорисимо, всички на Вера Уонг.

# 50
  • София
Момичета, днес получих Emporio Armani Red Pour Elle (White) от Ягодка 30мл., поръчан на сляпо, пръснах веднъж, но не е моя аромат... свеж е, но цитруса в него ми идва в повече  Thinking

http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Armani … -White--2190.html

Нов аромат излязъл миналата година, ето описанието...
Emporio Armani Red Pour Elle (White) by Giorgio Armani is a floral woody musk fragrance for women. Emporio Armani Red Pour Elle (White) is a new fragrance and it was introduced in 2007. Top notes are black currant, mandarin orange and bergamot; middle notes are ginger, fig leaf and mint; base notes are musk and white woods.

# 51
  • при морето
Разменям Агент Емотионел- 40 от 50мл,в кутията си е ,с розовото легълце Peace

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 02:56 от Burq1962

# 52
  • Варна
Момичета, днес получих Emporio Armani Red Pour Elle (White) ...........

Наде, ще взема да го душна. За моя Miss Sixty?

# 53
nad_tab - това е любимият ми аромат - и аз си взех едно 30мл от Ягодката, но не бих отказала още едно - искаш ли Кингдъм за него? ( 50мл от 100 ЕДП) - вече не помня да ли те питах newsm78
Давам и L'Eau на Дюпон ( 25-30 мл), но май ти него не го искаше  Thinking

# 54
  • София
Чоколинке, утре ще го помириша Hug

Ася, много ми харесва L'Eau на Дюпон, просто го имам при това в прилично количество  Mr. Green Ще помириша утре Кингдъм и ще пиша  Hug

# 55
Давам и L'Eau на Дюпон ( 25-30 мл), но май ти него не го искаше  Thinking
Ех, умирам за всички Дюпони! Heart Eyes Просто ги обожавам тези аромати, но нямам нищо за замяна точно сега... Confused

# 56
момичета според вас парфюм пратен от бг и непристигнал след 1 седмица има ли шанс да дойде?аз май губя надежда,писах на съфорумката,която го е пратила,но от нея никакв отговор,а без номер на пратката няма как да го търся.Ядосах се защото аз като пращам нещо съм съпричастна докато не го получи съответното лице,а не да пратя нещо и въобще да не се заинтересувам какво е станало.Е гадничкое......... Tired

# 57
Здравейте!

# 58
момичета според вас парфюм пратен от бг и непристигнал след 1 седмица има ли шанс да дойде?аз май губя надежда,писах на съфорумката,която го е пратила,но от нея никакв отговор,а без номер на пратката няма как да го търся.Ядосах се защото аз като пращам нещо съм съпричастна докато не го получи съответното лице,а не да пратя нещо и въобще да не се заинтересувам какво е станало.Е гадничкое......... Tired
Е,ако го е пратила Непрепоръчано,да спести 40ст.,може и да не го получиш никога Outta Joint

# 59
Много е седмица-трябва да се търси от подателят.Повече от 3 дни не съм чакала пратка.Дано все пак я получиш,че наистина е доста неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт