Размяна на парфюми - ІХ

• 16 795
  • 228
  •   1
Отговори
# 60
момичета според вас парфюм пратен от бг и непристигнал след 1 седмица има ли шанс да дойде?аз май губя надежда,писах на съфорумката,която го е пратила,но от нея никакв отговор,а без номер на пратката няма как да го търся.Ядосах се защото аз като пращам нещо съм съпричастна докато не го получи съответното лице,а не да пратя нещо и въобще да не се заинтересувам какво е станало.Е гадничкое......... Tired
Много е седмица-трябва да се търси от подателят.Повече от 3 дни не съм чакала пратка.Дано все пак я получиш,че наистина е доста неприятно.

Аз съм на същото мнение. Peace

А дали изобщо го е пратила? Rolling Eyes
Дано всичко се реши и все пак да си получиш парфюма! Peace

# 61
и според мен е много Hugза 3 дни обикновено пристигат Peace,но съм имала и случаи когато е пратката е идвала на 20-я ден Peace

# 62
Най добре да я попиташ за номера от фактурата(на препоръчаните пратки).Дано всичко е наред Peace

# 63
още педи няколко дни поисках номера на пратката,но така и не ми отговори,което доста ме разочарова Cry

# 64
още педи няколко дни поисках номера на пратката,но така и не ми отговори,което доста ме разочарова Cry
А дали изобщо е пратила нещо???Иначе каква ще е причината да мълчи-аз винаги казвам когато получа пратка и чак когато и другата страна ми каже,че е получила тогава считам,че размяната е успешна.

# 65
  • Балчик
Чудя се какво става с БГ пощи. Вече съм повече от бясна, 3-та пратка от БГ не идва. Едното е писамо де, другите 2 може би малко пакетче, не съм сигурна. От Англия идват за 5 дни, а от БГ за колко трябва да ги чакам??? В пощата ми казаха, че не са идвали, ако са били пристигнали в града, щяла съм да ги получа. Съвсем се оляха Български пощи, все по-често чета за такива случаи. Не че ми е нещо жизненоважно, но язък за момичетата дето си пръскат от парфюмите заради мен напразно. все пак се надявам, макар и със закъснение да получа поне писмото от понеделник, пратено от Belucci.
Вече момичетата ще си помислят, че аз ги лъжа, че нищо не съм получила. Сега пратих нещо за размяна, дано с него поне няма проблем, както с моята пратка, така и с тази която ще ми пратят в замяна- Кела Калеш-а. Laughing 

# 66
А дали изобщо е пратила нещо???Иначе каква ще е причината да мълчи-аз винаги казвам когато получа пратка и чак когато и другата страна ми каже,че е получила тогава считам,че размяната е успешна.

честно казано не искам да си го помислям това,но смятам че при размяна носиш някаква морална отговорност докато другата страна си получи парфюмчето Naughty

# 67
  • при морето
Калоянис,
какво очакваш и от къде? Rolling Eyes
Аз пък за първи път от 6 месеца получих всичко счупено,два дни след това-
пробички,от които едната беше счупена при иглата...Не неприятно,а ужасно е това,според мен!Имам чувството,че в пощите скачат върху пратките...

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 17:22 от Burq1962

# 68
Днес да пръв път получих пробичка по пощата в плик! Много съм щастлива,а парфюмчето наистина ми хареса! Мислех си, че ще леко ретро, но останах много приятно очарована от аромата. Сега разбирам защо всички са луди по Будоар!

# 69
Калоянис,
пробички,от които едната беше счупена при иглата...Не неприятно,а ужасно е това,според мен!Имам чувството,че в пощите скачат върху пратките...

очаквам класика на готие,от перник,но май няма д а го дочакам,днес пак писах-нищо ooooh!

# 70
Калоянис,
очаквам класика на готие,от перник,но май няма д а го дочакам,днес пак писах-нищо ooooh!
Калоянис ще ти пристигне бавят се много напоследък. Не се притеснявай. Напиши ми на лични кой ти праща и какво. Аз съм от Перник може да познавам съфорумката и да видя.

# 71
  • Варна
момичета според вас парфюм пратен от бг и непристигнал след 1 седмица има ли шанс да дойде?аз май губя надежда,писах на съфорумката,която го е пратила,но от нея никакв отговор,а без номер на пратката няма как да го търся.Ядосах се защото аз като пращам нещо съм съпричастна докато не го получи съответното лице,а не да пратя нещо и въобще да не се заинтересувам какво е станало.Е гадничкое......... Tired
Много е седмица-трябва да се търси от подателят.Повече от 3 дни не съм чакала пратка.Дано все пак я получиш,че наистина е доста неприятно.

Да, ама подателят може да пусне молба за проследяване чак след като изтече месец от пращането - веднъж ми се наложи да проследявам една пратка - чакали първо да минат 20 дни, след това връщали пратката обратно, ако не е била потърсена, затова срокът бил такъв. Tired Според мен изчакай още малко, всичко се случва! Thinking

# 72

Да, ама подателят може да пусне молба за проследяване чак след като изтече месец от пращането - веднъж ми се наложи да проследявам една пратка - чакали първо да минат 20 дни, след това връщали пратката обратно, ако не е била потърсена, затова срокът бил такъв. Tired Според мен изчакай още малко, всичко се случва! Thinking
Абсолютно вярно. Миналата седмица се обаждах за пратка в София Централно проследяване.

# 73
  • around the world, where the heart belongs
предната седмица съм изпратила парфюм, който още не е пристигнал. Преди това бях изпратила друга пратка, която се забави 10 дни. Така, че е възможност, и аз се чудя какво става с моята ...
Иначе темата доста вече започна да се различава от размяна на парфюми  Simple Smile

# 74
Разменям на Дюпон това, 25 от 30мл, ЕДТ

Купих си го от съфорумка, но имам чувството че ще ме отрови - мега силен и мега траен, а аромата нещо не ми е по вкуса... Ужас  ooooh!  Търся цитрусови или топли аромати, и много искам на Орифлейм новата тоалетна вода, която обаче не се сещам как се казваше  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт